Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajaaa

Jak wstrzymać na dłużej wytrysk ???

Polecane posty

Gość bajaaa

Witam, wystarczy że spojżycie na temat i już wiadomo o co chodzi, więc się nie będe rozpisywał, tylko prosze o radę co tu zrobić by nie spuszczać się odrazu...:(?

Gość Dzuda Elektruda
liczyć barany

Gość bajaaa
a coś może innego, bo akurat nie mam ochoty do śmiechu, nie chce żadnych docinków tylko prosze o rade co tu zrobić...

Gość bajaaa
próbowałem różnych sposobów: obwiązywałem sznurkiem u podstawy wyobrażałem sobie zadki prominentnych polityków zatkałem dziurkę ziarenkiem fasoli i nic. ciągle tryskam, jak jakaś fontanna.

Gość idz na galerie
przestań posówać i pomyśl o czymś innym

Gość bajaaa
mówię oczywiście o moim przerośniętym lewym sutku

Gość kobieta sie wypowie
z tym sciskaniem sie zgadzam, tylko nie przerwywaj, nie ma nic gorszego przynajmniej dla mnie, ja w ekstazie cala drze a moj facet przerwywa wrrrr!!! najwyzej zwolnij, ewentualnie zmiencie pozycje tylko nie przerywaj :D

Gość edzio D
qrwa...mam ten sam kłopot :D ale to co mam też u podstawy związać...?? czy jajka?? :\

Gość Z.W.
Musisz cwiczyc prostate , po jakims miesiacu bedziesz mogl juz wstrzymac wytrysk , pozatym kliknij na googole jak cwiczyc, zawsze cos znajdziesz

Gość kozakkk
etam, tasma keljaca albo mlotek.

Gość domator
Stary, nie martw się. Musisz pomasturbowaćsię trochę, a chwilę przed wytryskiem złapać za żołędzia żeby się zmniejszył. I tak paręrazy. Po pewnym czasie ta metoda przynosi rezultaty.

Gość bajaaa
na supeł też chciałem wiązać ale mam taki krótki ze nie dam rady... ostatnio zszywaczem zeszyłem to juz było lepiej tylko potem lekko skórka bolała przy rozszywaniu

Gość siara
kilofem hama

Gość 19-stolatek.
Probowalem roznych sposobow na opoznenie wytrysku ale nic sie udawalo...jednak jeden z moich kolezanek poradzilo mi jeden skuteczny sposob. Wiec jezeli juz jestes z partnerka i uprawiacie seks i czujesz ze zamiar masz miec wytrysk najlepiej jest zrobic tak: wyciagnij penisa tak zeby tylko jego gluwka znajdywala sie w pochwie, poczekaj niecale 20 sekund......z pretekstem ze cie noga zaczela bolec ;-) ....a po 20 sekundach wracaj do pocieszania partnerki. Jest jeszcze jeden sposob na wytrysk, jest to cos podobnego do trzymania penisa w pochwie przez 220 sekund tylko ze tym razem przytrzymasz swojego penisa na glowce dwoma palcami bardzo leciutko przytrzymojac. Przepraszam za niektore bledy ktore sa na tej odpowiedz..niestety mieszkam za granica i moj komputer nierozumie jezyka Polskiego, ale mam nadzieje ze moja praktyka wczyms pomoze....:-)

nacisnąć między odbytem a jądrami, dosyć mocno, aby nie dopuścić do wytrysku

Gość król_rodeo
Najlepszy sposób, który wypraktykowałem na sobie to jak najpierw pieścicimy się dość długo tak, że oboje dojdziemy a potem wskakuję na moją panią i mogę tak jechać pół godziny :) Uff.. to jest jazda.

Gość pomyslowy dobromir
zwal se konia pierw

Gość Maciej 1986
Tak czytam te wasz ewypowiedzi i zastanawiam sie czy to forum dla dzieci,bo ktos zada pytanie a tu zamiast kakretnej odpowiedzi dodajecie takie gowno ze sie czytac nie chce . Z raportu Grewt (wielka Brytania)na rok 2010 wynika ze polacy w wieku 18-25 maja 12 miejsce w rankingu panstw co do procentu inteligencji,niewiezylem az poczytalem. Macie najebane pod skorupa i nic sie juz nie nda zrobic bo gowno zaschlo i niewyparuje . Dziekuje za uwage.

Gość kijefckeib
pomysłowy ma racje albo sobie zwal albo zabaw sie z laska w dwa razy - pierwszy do buzi a drugi w cipke , ona i ty bedziecie zadowoleni

Gość Palihuana
http://www.insomnia.pl/Trenuj_cyklicznie__mieśnie_PC.-t582370.html Dokładnie poczytaj, naprawdę jest skuteczne, wystarczy parę tygodni codziennego treningu. Kobieta cię nie pozna !! Wypróbowane na własnej skórze. Można jechać swobodnie prawie do końca, wstrzymać się i potem od nowa, ile dasz radę wytrzymać. Chyba najkorzystniejsza jest ta swoboda, pewność, że dasz radę się powstrzymać w każdej chwili bez problemu. Dzięki temu można pchać swobodnie i bez stresu. Bo przedtem, po przekroczeniu pewnego progu zawsze jest chlup chlup, a po treningu spoko, zatrzymujesz się na samym progu lub kiedy chcesz :)

dzieki treningowi podczas masturbacji,moge tak dlugo jak chce,czasami przesadzam i nie moge dojsc,mam 35 lat

Gość przedwczesny
Nie wchodzi mi ten link, mam zablokowany - czy ktoś może tutaj wkleić opis tych ćwiczeń?

Gość to jest tak
jak posuwam żone to mogę dośc długo ale jak jestem z inną albo np z pr.... to 3 minuty i po ptokach najlepsza metoda to zwalic wczesniej konia i na to ze dwa drinki i jest ok

Gość lkoi suhjiu
end stop in the features