Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanieeeeeeeeee

Czy męczyzna z wyzszym wykształceniem ma wieksze szanse

Polecane posty

przepraszam, ale nie mój typ.....:O a tak w ogóle to myślę że prowokacja, bo koleś na zdjęciach wygląda na pewnoego siebie, ale byc moze to tylko moje wrażenie :) pozdrawiam wszystkich 🌻

Gość podniesione ego
a gdzie te zdjecia widzisz ?

hehe...wypowiedź powyżej....nie ten temat. przepraszam. jest juz 01.18 w nocy, po prostu....:)

Chyba masz racje sama mam tylko srednie i własciwie jest mi obojętne jakie wykształcenie ma partner . Mój poprzedni facet ten który studiuje Zarzadzanie się nie sprawdził . Obecnie jestem z innym ma srednie własny warsztat swietnie prosperuje .Wyjezdzamy wakacje Korfu zima narty. Ze studentem było miło ,ale zimno zwlaszcza na spacerze w parku .

hehheh no tak ,ale tj. Baran a barany tak maja :)

Gość no i fajnie jak do ciebie
pasuje, masz o czym z nim gadac to daj sobie spokoj z rozterkami na kafetreii , bo kazdy sadzi wg siebie a serce nie sluga. Powodzenia

U próżnych ludków ego zawsze jest wysokie i to niezależnie od wykształcenia...

nie wiem czy do siebie pasujemy narazie jest miło. Czemu jestes złosliwa???? Z tamnym niemoglam sie w pewnym momencieporozumiec stał sie taki jakis zarozumiały czułam sie gorzej przyznaje ,że nie studiuje nie znam tego zycie (chociaz zaocznie) Ja mam wlasna firme zaramiam dobrze studia w moim przypadku robiłabym sama dla siebie .

postepuj tak żebyś Ty się czuła dobrze. w Twoim przypadku studia to jest kwestia tylko ambicji bo masz z czego żyć. jesli kiedyś bedziesz chciala to zawsze możesz zacząć studia zaocznie. to jest Twoja sprawa a niektórych osób, którzy kąśliwie wypowiadają się na kafe, tak jakby chcieli zmienić Twoje zdanie. poza tym w polsce ukończenie, nawet dobrych, studiów nie gwarantuje pracy i pieniędzy.

Tępa raczej nie jestem , a skończyłam jeden z trudniejszych kierunków studiów plastycznych. Jak dotąd tego nie żałuję i nieźle zarabiam :)

>>> wikidailo: założyłam niedawno topic na temat \'urabiania\' chłopaków i tam sie prosze wypowiadać !! :P a tak przy okazji to wydaje mi sie ze wykształconego kolesia trudniej \"urobić\'...chociaż...nie wiem czy jedno ma zwiazek z drugim....??? :O

>>> Ergossen gdyby płacono za głupotę bylbyś milionerem :D nie obraź się, ale naprawdę......to co piszesz jest zabawne...nie sądzę by Twoja wypowiedź zrujnowała, lub chociażby w niewielkim stopniu naruszyła 'ego jakiejkolwiek dziewczyny, bo to, co napisałeś jest, po prostu, śmieszne.... :D zanim zaczniesz stawiać wymagania, zadaj sobie pytanie czy takie laski, o jakich piszesz - bilboardowe piekna - w ogóle istnieją. tak się składa, że jestem po grafice użytkowej [pot. zw. komputerową] i wiem ile można zrobić ze zdjęciem w photoshopie. 60% tego co widzisz na bilboardzie [swoim odnośniku] zależy od umiejętności grafika, a nie urody dziewczyny. zaraz pewnie odpiszesz mi coś obraźliwego albo kolejny wywód rodem ze świata superrzeczywistego...albo się powstrzymasz bo Cię uprzedziłam... ;)

ja nikogo nie urabiam bo nie ma takiej potrzeby. nie wiesz o co chodzi, bo to nie ten topic: inna dziewczyna \'urabia\' chłopaka, któremu ja wpadłam w oko...ciekawe jak się to rozwinie...ja póki co....ani kroku wprzód i ani kroku w tył....constans....🌻

Doskonale wiem o co chodzi i nigdzie nie napisalem, ze ty kogos urabiasz. Widzialem Twoj topik i wtedy nie wydawalo mi sie, ze mozna \'urobic\' chlopaka. Dlatego teraz pije do twojego tematu, bo widze, ze bylem w bledzie. Wiesz, ptak to nie tylko takie zwierze co potrafi latac, to rowniez m.in. taki stwor co 99.3% swojego zywota wisi do gory... noga.

Gość delila
Różnie bywa w życiu. Mój wujek skonczyl w oznaniu archeologie i pracuje w cukrowni za marne grosze choc jest czlowiekiem niezwykle inteligentnym i oczytanym. Mój chlopak jest po zawodówce i również jest inteligentny, poszedl tam poniewaz mial zawirowania w rodzinie, mial wielkie problemy alkoholizm i agresja ojca, jego mama nie mogla znalezc pracy a on musial skonczyc szybko szkole zeby mogl zareabiac na rodzine bo nie mieli z czego zyc a ma jeszcze mlodsza siostre. Teraz wszystko sie ulozyo, ojciec umarl, mama znalazla prace a moj chlopak rozkreca dzialalnosc i zarabia kilka razy wiecej niz wujek. Zawsze mamy duzo interesujacych tematow do rozmowy moj chlopak ma pasje i na pewno nie jest nudny tum bardziej chamski czy wulgarny, jezdzi wyczynowo na rowerze, gra na perkusji, sam potrafi zrobic caly remont domu. Jest kulturalny, oczytany i nie wstydze sie przebywac z nim w gronie studentow bo po prostu nie ma czego, Wiekszosc jego kolegow jest po studiach, z tymi z zawodowki nie utrzymuje kontaktu.