Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

to prawda..

Polecane posty

Gość sofcik
nie ma to jak zrobic z siebie debila:P nie wiem może i nie mam racji, ale kontynuwałem mysl odbiegającą zasadniczo od tematu czyli czego ludzie nie zrobią za pieniądze, bo hmmm pytanie nie uwzglądnia tła......czyli czy zrobiłabys to za pieniadze?? i tu przychodzi cały bagaż, robisz bilans zysków i strat....i jak mówiłem czy tez pisałem....są ludzie którzy z zasady powiedzą NIE...i całe szczęście...bo rówinieżx NIENAWIDZĘ generalizować.... jeśli są błędy nie wytykać!! jestem świadom

Gość do ACE
tak samo jak to wygląda w necie. kobieta z zasadami nie zrobi tego za żadne pieniądze. :classic_cool: a ta ktora to zrobi zasad nie posiada, to cała PRAWDA o pieniądzach i o tym, czy możana za nie kupić kobietę :P radzę zmienić poglądy bo z takim podejściem do życia NIGDY nie znajdziecie odpowiednich partnerów, ośle rozumki :P i jeszcze jedno: wszelkie półprawdy są TYLKO PÓŁPRAWDAMI dobranoc 🖐️

NightShadow--> nie o to chodzi, ja osobiście akurat też za większymi pieniędzmi nie przepadam, zwłaszcza jeśli są one od faceta, i tez wolałabym żyć bez luksusów ale z miłościa...może nie mam takich samych doświadczeń jak ty ale obracam się wśród sporego grona ludzi którym kasa zniszczyła życie a pamietam czasy jak im sie wspaniale zyło od pierwszego do piętnastego... wiesz dobrze ze jest wręcz niemożliwe zeby ktoś dał ci kwotę na którą się np. wycenisz (nie bierz tego dosłownie do siebie - czysta teoria, to moga byc setki milionów nawet) ale gdyby się cos takiego zdażyło to nie chce mi się wierzyć że byś się nie zastanawiała...i nieistotne czemu - by uratować komuś zycie czy tylko po to by zacząć życ nie martwiąc się o przyszłość

Gość sofcik
a mnie mozna kupić za jeden uśmiech:) Dobranoc Ace i innym.... PIENIADZE SZCZĘŚCIA NIE DAJĄ.........ALE TY TO SPRAWDŹ......obysmy umieli uczyc sie na cudzych błedach a nie na własnych

Gość NightShadow
Ace w tym jednym masz racje ze jesli by chodzilo o czyjes zdrowie lub o czyjes zycie-nie zawahalabym sie! Jednak moze to zabrzmi dosc dziwnie ale ten Pan z ktorym zylam mial mimo ciaglego dostepu do kasy...wciaz problem ze mu jej zabraknie-znany syndrom! Kiedys sie z kolega zalozyl ze za pewna kwote z nim pojde do lozka! Misterna intryga....bo zyjac na jego utrzymaniu i niemajac srodkow do zycia bylam zalezna od niego a tu nagle w mysl tego planu odcial mi fundusze! Tlumaczyl to tym ze firma zle przedzie, ze narobil sobie dlugow itp! Nawet raz mnie w knajpie zostawil sama bo udawal ze rachunku nie moze zaplacic i zwalil to na moj kark (powalony i tyle)! Wracajac do sedna....przyparl mnie do muru a dodatkowo traktowal jak kozla ofiarnego ale tylko po to aby cos sobie udowodnic a moze zarobic! Jego kumpel zaproponowal mi seks za ladna sumke a ja no coz odmowilam! Mimo ze w tym czasie musialam rzucic studia bo mi nie starczylo na czesne! Moj facet po tym nagle stal sie najbardziej czulym i kochajacym...choc ja juz wtedy po tym jego zachowaniu postanowilam postawic wszystko na jedna karte...skonczyc, wiec nic mnie nie trzymalo przed tym zeby pojsc do lozka z innym i to za kase...Szczesliwie wyszlam z tego obronna reka i teraz bide bede klepala ale z miloscia moja przy boku i z szacunkiem do siebie!

sofcik, ja nie musze sprawdzać bo ja juz to wiem... przez cał okres studiów powtarzałam znajomym, że cieszę sie że nie jestesmy bogaci, bo pewnie nie poznalibysmy się, nie byłoby takich a nie innych imprez, nie klepalibysmy razem biedy, nie mielibyśmy ubawu z gotowania pierwszych klusek na masle (bo tylko mąka i jajko w lodówce) - ogólnie lubilismy naszą biedę:) tylko ciężko mi jest uwierzyc że jest inaczej (ad. temat)...osobiscie nie spotkałam żadnej któraby nie pękła...prędzej czy później (a podpytuje juz tak od pół roku, conajmniej dwie setki przepytanych na koncie mam) i jakby nie patrzec nie chodzi tu tylko o kobiety, tylko akurat taka dyskusja była... wśród tych kobiet przeze mnie przepytywanych znalazła się taka jedna zaparta, znajomi trochę ją \"ogłupili\" najpierw kazali jej wyobrazic sobie że przychodzi gośc, kładzie na stół tysiąca - ona nie, potem następny i następny i następny i tysiące tysiąców...i zaczęli jej opowiadać co mogłaby z tym zrobić, i ją podpuszczać i dokładać do tej kupki, prawie pranie mózgu jej zrobili;)...w końcu kobieta pękła, zaczęła sie zastanawiać - a to juz prawie jakby ją w łóżku mieć :O

NightShadow ten Twój facet to chyba miał troty zamiast mózgu :P bez urazy... wracając do tematu to jedne były przekabacone lepszym życiem, inne zdrowiem kogoś... prawdę mówiąc to sama głupieje, wszystko to się wiąże i kojarzy z prostytucją na której temat chyba nie mam do końca wyrobionego zdania, bo z jednej strony uważam, że zawsze jest jakies inne wyjście a to jest pójście w jakimś stopniu na łatwizne, ale z drugiej strony to jaka to łatwizna? Te kobiety muszą mieć niezłą psychikę że to wytrzymują...

Gość NightShadow
ACE masz racje ze moj facet mial powalone w glowie i mozna nawet rzec ze bedac z nim sie lekko kurwilam! Przepraszam za dosadnosc ale niewidzialam tego co on ma na mysli i ze kasa mu tylko w glowie-szalm jak w dym zaslepiona miloscia-choc do niej mu bylo daleko! Mimo to wiedzac ze nie jestem wolna w mysl moich decyzji, nie poszlam na seks za konkretna sumke! Wtedy jeszcze nie podejrzewalam podstepu w tym wszystkim! Uwazam ze masz duzo racji w tym co piszesz....bo wiele kobiet poszloby za kasa i rozlozylo nogi! Nie mi sie spierac z ich moralnoscia, ja moge jedynie oceniac siebie! Choc juz troche przezylam w tym swoim zyciu i dobilam 26 lat......udowadniam tylko jedno, ze wiele jest takich ale zdarzaja sie wyjatki! Mialam taka kolezanke za czasow nieszczesnych studiow ktora rownie mocno sie zarzekala....ale potem okazalao sie ze ze kase i pewne wygody potrafila oddac wszystko! Ja swieta nie jestem ale licza sie jakies zasady moralne....takim ludziom dziekuje bo przy tym panu nauczylam sie jak pieniadz wypacza ludzkie myslenie!

NightShadow pieniadze faktycznie wypaczają myslenie, najczęściej im ich więcej tym więcej burzą...i nie nam oceniać czyjeś wystepki... tylko ja się tak zastanawiam czy moralność tez czasem nie ma swojej ceny i nic na to nie poradze że wszystko wokół mówi ze ma - kwestia zer albo \"wyższej\" potrzeby:O

Gość NightShadow
ACE widze ze mimo mojego poczatkowego afrontu jednak sie rozumiemy i w jakim stopniu lacza nas poglady! Na tym koncze dzis bo jutro od rana szukanie roboty i mieszkania :(....Niech topik nie umiera, bo porusza ciekawe zagadnienie! Milych snow zycze i oby tak dalej! Chcialoby sie zapytac a TY?? Ty poszlabys i zrobilabys to za pieniadze?? Dzis jednak nie oczekuje odpowiedzi ale jak sie to mowi-jutro wroce i chetnie sie dowiem jak jest z Toba! Dobranoc!

NightShadow ja jutro mam w końcu wolny dzień od pracy więc ze spaniem mi się nie spieszy, zwłaszcza że za chwilę ma przyjść moja psiapsiółka po ciężkim spotkaniu ze swoim eks i będę ja jakos próbowała wspierać... a ja, hmm już gdzieś tam odpowiedziałam :) kilkadziesiąt (a może kilkaset) milionów i pewnie bym się zaczęła zastanawiać:P szczerze mówiąc wiem tylko, że nie mogę zaparcie powiedzieć: nie ma takiej możliwości - po pierwsze sytuacja trochę nierealna a po drugie nie wiem co byłoby w przypadku gdyby chodziło o kogos a nie o mnie bo prawda jest taka, że sporo kłopotów by to rozwiązało - a z drugiej strony nasuwają sie dwa pytania: co to za życie bez kłopotów albo czy ta kasa nie przyniosłaby większych... dobrej nocy wszystkim życzę 🖐️

Gość jestem...
Czesc Ace :) Pamietasz mnie? Przelew doszedl? Jestes juz na Florydzie?

jestem... pamiętam :D ale ty chyba nie pamiętasz :D ja zakasałm rękawy i poszłam do pracy a to persymonia na florydę miała jechać :D 🖐️