Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Jakie składniki kremu dla 30-latki?

Polecane posty

W tym wieku kremy powiny być z witaminami A C E , koenzymem Q10, ale nie wiem czy z retinolem tez (niby to czysta wit a)? Na co jeszcze zwracać uwagę przy zakupie kremu? Możecie jakieś konkretne kosmetyki polecić?

Gość O-L-e
wiosna, jesien kwasy AHA serum C i filtry o kazdej porze roku - ot cala moja terapia

ole ---> a uzywasz jednego kremu przez cały czas? tzn mam na myśli np. wiosna lato ten z wit c ale jednej konkretnej firmy przez cały czas? ja ciągle zmieniam kremy, bo nie mogę znaleźć takiego, który pasowałby mi w 100 %, dlatego po skończonym opakowaniu kupuje zawsze innej firmy nie wiem, czy to dobrze?

ja też używam kwasów, ale BHA - a tu wybór skutecznych kwasów nie jest taki duży. mam lotion Pauli Begoun, a używam go długo ze względu na pojemność (118 ml) - ale jest tak fajny, że chyba przy nim pozostanę. natomiast filtry kupuję co miesiąc inne, chociaż mam już swoje ulubione i do nich wracam.

Gość odswiezam

ja używam loreala na zmarszczki mimiczne (z botoxem) -na dzień -na noc -pod oczy jestem zadowolona ,choć latem zmieniam na coś lżejszego np vichy

Gość dorota5320
a czy można dostać gdzieś w Polsce kosmetyki Pauli Begoun? albo przez internet?

Gość odswiezam

Gość upppp

Gość znaczy

Gość botox w kremie
to naprawdę działa??

> a czy można dostać gdzieś w Polsce kosmetyki Pauli Begoun? albo przez internet? można zamówić przez Internet, ale najlepiej na spółkę z kimś, bo koszty przesyłki do Polski są bardzo drogie: http://www.paulaschoice-eu.com/shop/ a co do \"botoksu\" (a właściwie substancji typu botox-like) w kremie, to owszem, takie kremy działają, ale tylko wtedy, kiedy się je stosuje, rozluźniają miejscowo mięśnie, przez co zmarszczki są mniej widoczne, po zakończeniu stosowania skóra wraca do poprzedniego stanu.

ten opis dizałania botox like to kojarzy mi sie z serum napinającym (chyba) pod oczy Avonu, którego nie mogłam uzywac bo miałam wrażenie ściągniętej skóry

Gość uupppp

Gość górka