Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaa

WSPARCIE W CHOROBIE.......

Polecane posty

Gość Smutnaaaaa

Co sądzicie o takiej sytuacji?Jestem chora,na zwolnieniu w domu.Chłopak pracuje w innym mieście-jest w pracy.Wracając do domu przejeżdża przez moje miasto.Od czasu do czasu zabiera wracając z pracy kolegę,który mieszka w jego miejscowości.Gdy dziś spytałam czy wieczorem nasmaruje mi plecki-ospa,to powiedział,że zależy czy kolega będzie jechał,ale,że na chwilkę szybciutko może zajechać. Wiecie o co mi chodzi??Przykro mi jest..... Co myślicie o tym??

Gość njkuds
Co za prostak! Ale jak byś była zdrowa i na sexik zapraszała to by był w trzy sekundy i kolega by się nie liczył! Wygarnij mu porządnie i jak on bedzie potrzebował pomocy to też go olej.

Gość bleeee
Już bez przesadyzmu, sex to nie wszystko, nie każdy jest tak jak Ty njkuds, że tylko sex Ci w głowie .

Gość Zagadeczka
a moze ma inne sprawy do załatwienia. A ty gówniaro ile masz lat ze takie problemy masz ?

tak to jest z tymi facetami, nie przejmuj się, sama dobrze wiesz ze czasami potrafią i przytulić i zaskoczyć, tylko czasem jakby caly romantyzm ich opuścił...faceci 🌼 a i tak ich kochamy ❤️:)