Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna_36

żonaty podrywany

Polecane posty

Gość brunetkaaa do wikusi
Wikusia! Owszem,masz racje w tym co napisałaś ale jak każda reguła tak i ta ma wyjatki. Ja nie mówię,ze to jest dobre-bo nie jest.. Niemniej jednak nie każda kobieta jest taka sama i to nieprawda że leci tylko na kasę. Zauwazyć mozna łatwo-kiedy tak jest. Jeśli jest tak jak piszesz,że jest łysy,gruby a ona ładna to wiadomo,jaki jest powód ich spotkań(chociaz nie w 100%) Zdarzaja się jednak zupełnie inne sytuacje i to też trzeba wziać pod uwagę. Myslę,że kochankę czy kochanka ma sie dlatego,ze zwiazek stał sie monotonny.To jest chyba jeden z najczęstszych powodów. Szuka się odmienności,czegoś nowego,nieznanego..

Gość brunetkaaa
żono!! Dlatego,ze miał być na jeden raz a okazało sie,że zbyt wiele łaczy-i On jest,,i jest,,i jest,,i pewnie bedzie..

Gość żona30l
do brunetki..:P czyli jazda na dwa fronty..a mężul sie domysla czegoś?

Gość brunetkaaa
nie!!!

Gość żona30l
:) spryciula

Gość żona30l
podam ci fajny link,fajnego forum www.rogacz.fora.pl

Gość brunetkaaa
Nie mogę niczego w domu zaniedbać..Muszę pamietać o każdym szczególe..Tamten tez musi o wszystkim pamietać.. Ale warto...

Gość żona30l
żonaty?

Gość brunetkaaa
oczywiscie! Z wolnym nigdy bym sie nie spotykała

Gość żona30l
2211746 napisz jak znajdziesz chwilę

Gość brunetkaaa
to gg?

Gość żona30l
tak

Gość alopex
myślę że masz rację. zresztą sam to przeżywam obecnie, lecz dokonałem wyboru i jest naprawdę wspaniale

Gość brunetkaaaa
do Alopex:) Jesteś pewien,ze jest Ci wpaniale?Nie meczy Ciebie takie podwójne życie??Czy masz moze jakieś inne plany w zwiazku z tym??? Pozdrawam serdecznie:)

Gość alopex
wogóle mnie to nie męczy. wręcz czuję się wspaniale, że odnalazłem kobietę swojego życia, która pochłania mnie bezgranicznie. jest Ona osoba fantastyczną, z niezwykłą ilością najwspanialszych cech jakie można nieczęsto w obecnych czasach spotkac u kobiety.

Gość brunetka do alopex
Mam nadzieje,ze ona wie jakie ma szczęscie!!!!!!!!!!!!

Gość zaraz padnę
alopex, a jakich cech brakło twojej żonie i dlaczego nie próbowałeś odnaleźć w niej innych tak samo pozytywnych? Miłość nie polega na przeżywaniu wspólnych uciech, tylko na poświęceniu się i oddaniu drugiej osobie. Miejmy nadzieję że autor topiku ma zdrowe serce i zdrową duszę i nie podejdzie do twoich wypowiedzi jako zachęcających do przeżywania jakże złudnych chwil.

Gość do Wikusi 30
Dawno nie czytałam tak mądrego postu. Pozdrawiam

Gość dzieczyna lato
tak, barwo dla wikusi 30

a czy założyciel topiku ma może na imię Krzysztof? :P (no wiem... wiem- głupie pytanie, ale serio pytam... ;) ) pozdroffionka🌻

Gość dzieczyna lato
A co Krzysztofy tak mają? pokusy oczywiście?

Gość bliska
autorze topiku, masz bardzo mądrą żonę a ja sobie myślę, ze mozna wyjść za mąż z miłości, starać się, dawac z siebie wszystko, szanować się wzajemnie i kochać i w ogóle mieć udane życie i mimo wszystko zostac zdradzoną... nie wyobrażam sobie większego bólu...

Gość zaraz padnę
ho ho nasz mężczyzna chyba jak na razie przykładny mąż i weekanduje z żoną, skoro się tu nie pojawia :)

Gość bols o smaku melona
Do mężczyzna_36 Jeżeli masz za mało wrażeń ze swoją żoną i nigdy nie próbowałeś czegoś innego z inną partnerką, proponuję czworokąt ( 2k+2m). Siły będą wyrównane a z pewnością i twoja żona będzie miała coś z życia kochając się dla porówniania z innym partnerem ( może będzie nawet lepszy w łóżku). Siły będą wyrównane, do tego wilk syty i owca cała. Wcale nie musisz jej zdradzać, zrobicie to jawnie wspólnie. Ty zobaczysz jak to jest z inną partnerką a ona z innym partnerem.

Gość he he he
niezły pomysł :D, a jak żonce się spodoba bo rzeczywiście tamten będzie lepszy? I po dylematach :D

Gość żonaty mężczyzna gdzie jesteś
i co postanowiłeś?

Gość mężczyzna_36
witam wszystkich, przeczytałem właśnie wszystko hehe nie mam na imię Krzysztof czworokąt? mam patrzeć jak inny facet posuwa moją żonkę? eee tam ona by się na to nie zdecydowała. A poza tym to nie kwestia braku wrażeń z żoną tylko chęci poznania tego co dla mnie nieznane. Ja sam uważam że każdy robi co chce i nikogo za to nie potępiam, ani nie oceniam. Wiem przecież co robią kumple, nie zawsze to popieram ale to ich życie. Ja mam swoje zasady którymi się kieruję, ale zastanawiam się czy i ja kiedyś zboczę z toru. Żona jak będzie chciała mnie zdradzić to i tak to zrobi i nie mam na to wpływu. To samo działa w drugą stronę.