Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewska

Herbata mandarynkowa częsc dalsza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Renatka B.
Oleńko ja jestem trocha na Andrju obrazona, bo on chce wznieść koalicję na moim trupie...

dziewczyny i widzicie jaki ten świat jest okrutny...!!! To już nawet nie można polecic nikomu dobrej firmy ubezpieczeniowej żeby się nie zaczęli czepiać... a że przy tym dostałam od tej firmy drobny upominek to wielkie hallo robią i CBŚ na niewinnego człowieka nasyłają... oh dolo... Renatka jak nie Ciebie to mnie wystawiają na pożarcie tłumom... Kaczki jedne, z jednego Ziobra zrobione i WodnymCzłowiekiem doprawione

Witaojcie,witojcie. Ależ byłam zaganiana,nareszcie mam dostęp do kompa. Danka ja widziałam Twoją Marię jak tańcowała ten na szczęście ostatni raz i az szoka doznałam na jej rzęsy patrząc. Nic dziewnego ze przegrała jak ona porządnie oków nie mogła otworzyć ;-) Dziewczyny powinnyśmy solidarnie złożyc się na paczkę dla Aleksandry jakby nie było trochę z nami na forum przeżyła. Ja do pudła wkładam 2 mydła(żeby się tam nie musiała schylać) i perfumy \"pani Walewska\" (żeby nie pachniała zbyt ponętnie dla współ skazanych) OLA 3maj się moze na wigilię Cie wypuszczą

ja dorzucam kilka par bawełnianych majteczek w rozmiarze mama size, to ją jeszcze bardziej zabezpieczy. Jolka gdzieżeś ty bywała???? Irki nie ma bo penie po wuykopkach nie ma siły na kompie pisać. A Danuśka chlipie po kątach ze wstydu jaki jaj córunia przyniosła...

Gość Pomocne info
A no bywam tam i tu. Mam problemy z tą moją fundacją. Wszystko na mojej głowie, a Alex mnie jeszcze dołuje zem nakradła zeby na boazerię mieć :-( Własny rodzony mąż!!!!!!!!!!!! A i Ola problemów nam przysparza,lata z tą ladacznicą Walęsówną pi knajpach,piją i chłopaków podrywają. Oh nic tylko problemy http://fakty.interia.pl/raport/samorzady/galerie/bitwa-o-samorzady/zakazane-obrazki/zdjecie,279981,1 http://fakty.interia.pl/raport/samorzady/galerie/bitwa-o-samorzady/zakazane-obrazki/zdjecie,279879,3 http://fakty.interia.pl/raport/samorzady/galerie/bitwa-o-samorzady/zakazane-obrazki/zdjecie,279865,10 http://fakty.interia.pl/raport/samorzady/galerie/bitwa-o-samorzady/zakazane-obrazki/zdjecie,279845,19 Ja tu haruję a tam politycy co robią?? Nad czym dumają i debatują??? Same zobaczcie

nie dziwota że tu takie pustki Olka ledwo z pierdla przez rodzine wyciągnięta, pewnie neta nie ma bo tera musi oszczędzać na wszystkim coby rodzinę spłacić. mam nadzieję żeśta na mnie dziouchy głosowały!!!!!!!!

Jolka dzięki liczą sie chęci...Jak tam urodziny małżonkowi wyprawiłaś, a nie schlałaś się jak zwykle..????? bo może dlatego aż dwa krzyzyki postawiłaś???

Gość no kobitki
co tak zamilkłyście? Seksafera Wam usta zamknęła/ Renatka B widzisz co Ci Andrju zapodał za te podsłuchy- poduchy? Widać nie tylko Twoje wdzięki robiły na przewodniczącym wrazenie!!!!!!

Jestem obużona tym co sie ostatnio dzieje w Samoobronie,czemu panowie nie potrafili upilnować rozporków??? Łyżwińska Wandziu nie masz nic do powiedzenia?? Nie bronisz męża?? Renata ,widziałam łzy Anrdrjuszy na przemówieniu,i mówił jak to cierpi jego rodzina,a najbardziej Irenka(tez bym cierpiała gdyby mąż mi się z innymi sexował a ja bez bzykania miałabym zyc :-( ) Ahhhhhh te afery.....

Własnieeeeeeeeeee Renata ,,cos Ty babo Andrzejkowi zrobila,zze chlopina ,az sie poplakal?? Nie badz taka wredna malpa,,wiecej zrozumienia ,,, Bierz przyklad z Jolki,,jej Alexa gnat po swiecie prowadzi,,a nasza Jolcia trzyma fason!!! Ja tez sie nie wychylam,,nooooooo ale coz,,ja ,,moj Lesio skapcial,,bidul,,ehhhhhhhhhhhh

Dziewczęta nie PREFERUJMY wyroków. Nic takiego się nie stało przecie, że się Łyżwa przespał z tą wywłoką, albo nawet i Andrju same wiecie że jak suka nie da to pies nie weźmie. Naprawdę jak tego wszystkiego słucham to WSTYDZĘ SIĘ ŻE JESTEM KOBIETĄ A NAWET KOBIETONEM.... pozdrawiam was drogie dziewczęta i czekam na PRAWIDŁOWY wynik badań DNA bo to naprawdę dno co ludzie gadają

No Reniu - tylko nie wywloko, tylko nie wywloko. Troszku mnie Łyżwa ostatnio wnerwił i żem mu chciala na zlosc zrobic z temi badaniami. Tak naprawdę, to nie Łyżwa mnie molestowal.... to ja molestowalam jego.... Wybaczcie dziewczęta.... Czy zaprosicie mie jeszcze kiedyś na jimieniny???

Gość Łyżwowa żona
Anetka nie martw się, przecież wiem jak Ty kochasz mojego Łyżwę, ja tam Ci nie żałuję, sama mam kogoś na boku (hihihih) to niech se stary też troszku pohasa, a co!?

No i sama już kurde nie wiem, czy łone dobrze te badania zrobieły czy nie dobrze. W końcu Łyżwa mie mówił, że od buziaków dziecków mieć nie można, ale znowu na kursach w Tomaszowie mówieli, żeby uważać, bo w tym sejmie wszetko sie przenosi poprzez usta, tożem myślała, że przez tom w cionżem zaszła. Moja pani prawnik radzi, cobym Endrja teraz pozwała, bo kurza twarz, tera to każdy może być łojcem. Endriu śwarny hodok jest - fajnie by takiego było mieć chopa za meża. Siem musze poważnie zastanowić

Łoż dziewuchy co wy wyprawiacie. Aneta ty powiedz czyjego ty tego dziecioka masz?? Aneta powiedz przecierz kazde dziecko musi miec ojcieca,co teraz tej małej bidulce wpiszą w aktach ojciec NN??? Lepiej wpisać ojciec w AA.... Albo ojciec z samoobrony :-D :-D Normalnie przeginacie,przeginacie. A ty Łyzwo sama powiedziałas ze \"przynajmniej wasze chłopy jeszcze mogą\" Ale zeby siłą??? I za prace sie sexować. Łyzwo powinnas sama chłopu częsciej dawać to by od małotatek łapy trzymał z daleka... No cóż mimo wszyćko zycze wam wesołych swiąt i więcej sie sexujcie to nie będziecie miały chłopów Kuffiarzy. Anetko tobie zycze zebys odnalazła ojca dziecka,samoobrona ma wielu posłów więc moze ci to zając duuuuuuuuuzo czasu.

Gość do góry proszę

Gość i jeszcze raz w górę

Gość to jeszcze raz w górę

Gość Stanisława Dziwiszowa
a ja już Wielgusowej szykowałam pozyczyć moją piękną kieckę brokatową z lampasem i czapkę kardynalską przymierzła i teraz dupa...