Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewska

Herbata mandarynkowa częsc dalsza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jolu a coś Ty taka kochana dociekliwa? I jaka złośliwa! Jolu Ty się ciesz, że nikt nie sprawdzał gdzie to Twój Oluś rozpryskał swoje nasienie!~!!!! Irka, nie przejmuj się, macie tej kasy wystarczająco to i Anetka też niech skorzysta z niej troszeczkę. A swoją drogą to co oni z Łyżwą widzieli w tej Anetce???!!!!

He,he,hello co tam panie w rządzie słychować?? Danka nie ładnie twój Lechu Kaczora wyzywa,anie ładnie ale za to ma racje he,he,he,hi,hi,hi A i młoda Tuskówna za tańce sie wzięła moze jeszcze Kaczorówna zatańczy??? Rozwodzi sie Kaczora córa moze dla któregos z tancerzy??? Jadzka nie zdradzisz tajemnicy??

Ech Jolka no co Ty gazet nie czytasz...!? Młoda Kaczorzyca bliźniaki mieć będzie... podobno z młodym Dubaniowskim!!!!!! To tak żeby PiS-dy z Komuchami pogodzić i żeby wreszcie stworzyć silną koalicję... a co nie mówiłam, że Kaczory nie takie prawicowe są....!!!! Danka Ty kochana daj Lechowi wszystko co najlepsze, najgorsze jeszcze przed nami !!!!!!!!!!

Wiecie co ale sie usmiałam jakis dupek wysłał do Kaczora trzy naboje i podpisał jeden dla ciebie,1 dla matki i jeden dla kota He,he ,eh po co kot??? Czemu kot winny ze z idiotami przyszło mu mieszkac??? Ola a kto to Dubaniowski??? To ze sie młoda Kaczka rozwodzic miała to słyszałam ale zeby tak od razu z innym w łożu nie slubnym lądować.. Jestem zbulserwowana.

Gość podnoszeeeeeeee

Gość to jeszcze raz podnoszeeeeeeee

Gość no niech sie która z was odezw

Jolka coś taka niecierpliwa? Daj spokój, nie widzisz co się tu dzieje?! Maryśka z Jolunią Szczypą nóżkami przebierają. Ech, zobacz na nas to zębiska szczerzyli a sami dupy moczą.

Gość Stara Łyżwińska
wstydźcie sie nienasycone kokoty, chłopowi mojemu po pierzynie skakałyście, ciągłyscie go do swoich pokojów, fififi wołałyscie, a teraz każda wielce pokrzywdzoną udaje, a ja wiem że mój Staszek w sercu dobrym jest człowiekiem, a nie jakimś satyrem. Wielkie aj waj ze jedną z drugą na maleńką pochędóżkę zabrał - wszak odprężony Jędrek i Staszek mogli wtedy z czystymi myslami zając się sprawami parii i narodu! więcej patriotyzmu w sercu! nie wymydli wam się lepiej dac chłopakom niz potem robakom te madrości ludowe ślę wam pod rozwagie

Stara Łyżwo, widac Stachowi nie posłużył ten seks, bo wylądował w szpitalu, a może to Ty mu nie posłużyłaś? ale co tam nie będziemy przecież skakac sobie do oczu z powodu chłopów, prawda!?

Gość ups....
znowu cisza

Gość Stara Łyżwińska
Staszkowi zaszkodziły złe języki obczerniające go w oczach narodu że niby nie mógł 3 x pod rząd i kazał sobie brac do buzi więc dementuję - stacho może tyle razy ile zechce, a do buzi to chyba normalne, więc nie widzę problemu panienki chciały zajmować zaszczytne stanowiska i rzundzić, ale leniwe i nieuzyte jak się okazuje, a teraz mszczą się na moim Stasiu biedak tak się tym przejął, że we windzie popierdzieliły mu się guziki i uwięziony prawie umarł ze wsydu

Gość Stara Łyżwińska
nie wykluczam, że popuscił, duszno się mu zrobiło, to i z niedotlenienia mogła nastapić taka reakcja a wy nigdy nie pierdnęłyście w windzie? ludzka to rzecz paniusie moje

Gość co czyżby Was wszystkie
aresztowali...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyłazić dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ot drogie panie nareszcie się obudziłyscie. Kampania trwa więc walczymy o głosy nasze i naszych mężów. Aleksander znowu wystąpił w bojach. Doradzałam mu osobiscie bo juz nie mogę patrzec na te wygibasy Kaczego stada Droga Łyzwo Stachu sam się pchał na młode babki,jak to powiedziała Twoja droga kolezaneczka z partii Danutaka Cho(u)jarska \"dobrze ze mogą jeszcze nasze chłopy\" No i masz Stachu mógł a ty zaniemogłas?? teraz siedzi grzecznie chłop w pierdelku i albo jemu dobrze robią albo on jest tym który dobrze robi. :-D No cóz kampania trwa niech wygra najlepszy Ale w tej Samoobronie to gdzie nie spojzec syf i sex i obłuda No tak teraz wiem czymu samoobrona,sami się bronią przed sexualną abstynencją :-D Sandra z Maksymiukiem. Anetk była bardzo obrotna Cho(u)jarska to raczej sama ze świcą Renatka to raczej hmmmmmmm moze sama Lepper Andrju tez obcował bo się przyznał No jednym słowem rozpizdziaj

Alez mój Olus został wrobiony :-( Do herbaty dolali mu wódki czy innegoż alkoholu i się skompromitował :-( Ale naród mu wybaczy, Musiał udawac ze sam wypił lampeczkę wina a moze i 10 bo by go ruskie nie wypuscili. Eh zycie polityka Szkoda ze Sandra odpadła z Tanca z Gwi(a)zdami :-) Maksymiuk się ucieszył bo zazdrosny był jak mu obcy chłop babe macał,a jest co macac.