Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej uszczypliwy język

a tej yto brakło materiału

Polecane posty

Gość to nie zasłona
to obrus od babci hihihi

Gość to jest akurat
bardzo piękna suknia. ta czerwona kokarda ją trochę szpeci, ale temu można zaradzić.

Gość piekna
to ona bedzie jak sie ten tyl wywali i da bialy material. Gorset jeszcze ujdzie w tloku, ale tyl spodnicy szpeci wszytsko , blehhhhh

Gość Bon Apetit
a wy to macie cos nie tak pod kopułami:P

Gość do uszczypliwych
ja słyszałam że o gustach się nie dyskutuje.... jak mi się coś nie podoba, to jeszcze nie daje mi prawa do mieszanie tego z błotem.... z każdego można się w ten sposób ponabijać..... zapodajcie tylko jakiś link, sukienki, która wam się podoba.... to wam pokaże jak to się robi... tak dla przykładu.

Gość nie jest az taka zla
ciut moze 'wiesniacka' ale generalnie cos tam w sobie ma:) moze szczyt elegancji to nie jest, ale obrus czy firanka raczej tez nie:P

Was naprawde podnieca takie nabijanie się z kogoś??? no to moze pośmiejmy się teraz z Was? wklejać fotki

Gość teraz moje trzy grosze
czy mi się suknia podoba, to inna sprawa, jak to ktoś wyżej napisał, o gustach się nie dyskutuje, natomiast, ja tę ponią młodą cenię za to, że nikogo nie prubuje udawać... jest sobą.... wybrała to co jej się podobało, bez sztucznego silenia się na oryginalność. Najbardziej śmieszą mnie laski, króre wydają majątek na kiecke i udziwnioną sesję foto, żeby tylko pokazać, że nie są gorsze od modelak z katalogów. Tylko kogo one chcą oszukać?