Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ano

wizytówki na stołach - co myślicie?

Polecane posty

Pila, To bardzo fajne te 4 grupy, ale jak to technicznie wygladalo? Zakladajac ze jest jeden stol w litere U i na srodku panstwo mlodzi to jak te grupy dale ida? Panna mloda, ciotki+wujkowie+rodzina pana mlodego- jedna grupa, a dalej mlodziez (z drugiej strony odwrotnie) czy raczej panna mloda + mlodziez a dale ciotki i wujkowie i rodzina?

Gość bziku
byłam na weselisku gdzie były wizytówki. najpierw ogromne zamieszanie - kto gdzie siedzi by sie odszukać. Później jedni z drugimi sie zamieniali, bo dwie kuzynki chciały i tak usiąść obok siebie. A dla trzeciej nie było juz miejsca przy tym stole. My zrobiliśmy stół z wizytówkami dla rodziców, dzidków i chrzestnych - pozostali siadali gdzie i z kim chcieli. Goście sie pomieszali i zintegrowali. Na tamtym wizytówkowym weselu goscie bawili sie oddzielnie, pili we własnym gronie i rodziny sie nie integrowały.

Gość żaróweńka
nigdy rodzina sie nie integruje. Chciałabys na weselu usiąć z jakimis innymi ludzmi? owsem uśmiech będzie, toasty, ale nie ma rozmów, ploteczek chichotów tak jak to ma się kiedy siedzisz w towarzystwie rodziny, kuzynkiczy kuzynów. Ja nigdy bym dobrze się nie bawiła jakby mnie usadzili gdzieś z obcymi.