Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona 666

Mój facet jedzie do Amsterdamu, hmmmmmm interesting

Polecane posty

Gość zaciekawiona 666
Także sprawozdzanie :) Napisał, że jeżeli chcę jechac to będę mile widzina ale jeżeli mam jakieś obawy to moze zrezygnować. Ja mu napisałam, ze teraz takie zaproszenie po fakcie to trochę bezużyteczne. Reszta dziewczyn nie jedzie bo jedna pracuje a druga nie wiadomo, chyba też się nie zapytał. To dobry facet, napisał że jeżeli to ma oznaczać kłopoty w związku to zrezygnuje. Smieszą mnie takie wypowiedzi, że baby to są popier i że smycz za krótka i te inne słynne powiedzonka. Tak jakby takie osoby będąc w związku z nikim sie o nic nie pokłóciły. Może ja mam bzika na punkcie tego wyjazdu ale normalnie to się z nim nie kłócę.Po prostu coś mnie ukłuło dziś w serduszku o 8 rano i poczułam się zdezorientowana. Ale posłuchajcie tego- napisał, że nawet nie mieli zamiaru iść do red line district, to ja do niego, że może muzea i lody na mieście a on że wycieczka statkiem, spacer po starówce i piwo w barze....No nie wiem, nawet ja jakbym była w Amsterdamie to poszłabym tam dla zwykłej ciekawości i dla zasady. No ale to jakbym była sama bo niestety ale czasami kolesie dają sobie dobre rady podczas takich samotnych wypadów za miasto, prędzej niz dziewczyny:) To w końcu ich dzielnica:P

Gość Baby to sa
popier....... Nie wiem jak wyjazd faceta do Amsterdamu ma oznaczac kłopoty. Ja wiem że taka jest wasza zasada - trzymac faceta na siłe, ale jakos ciezko mi zrozumiec po co?

Gość MŁODA Dziewczyna18
moj kolega był nie dawno to mówił że te laski same go za rękę ciagły, i że szczerze mówiąc tyko jedna mu się tak na prawdę spodobała, bo reszta to tłuste albo brzydkie kobiety, pełno naćpanych.

Gość ciekawe czy
jedzie na dragi czy dziwy. W kazdym razie nie pozwol mu jechac