Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematy

Jaki prezent dla 1,5-rocznego dziecka?

Polecane posty

Gość dylematy

Dziewczynka - 1,5 roku. chcę jej kupić prezent. Bez żadnej okazji, tak po prostu. Nie wiem jednak czym takie dzieci się bawią, albo czego potrzebują, (chodzi mi o jakieś kocyki, krzesełka, zabawki) Co można kupić takiemu dziecku, (oprócz ciuszków)??

Gość moje dziecko jak miało 15
to cieszyło się z każdej zabawki, którą mogła ciągnąć na sznurku. Kupiłam jej taką fajna biedronkę, która piszczała i machała skrzydełkami. dziecko miało niesamowitą radochę.

Gość moje dziecko jak miało
ups nie "15", ale "1,5 roczku" Sorrki

Gość Snupa
Napewno ją znasz lepiej niz my,moze cos szczegolnie lubi-jakas postac z kreskowki itp-najlepiej sie mysli w sklepie.

Na dobrą sprawę należałoby spytać rodziców:D. Może pomyśl o kredkach, są takie Bambino ołówkowe, grube, firmy St. Majewski. Albo kreda? Farbki do malowania palcami odpadają, lepiej samemu zrobić...

Gość dylematy
Wlasnie rzecz w tym, że ja jej nie znam w ogole! :) wiem tylko, że ona istnieje, ale nigdy jej nie widzialam na żywo. A rodziców nie chcę pytać, bo chcę by to byla niespodzianka wyslana pocztą. ;-)

kredki plus kolorowanka. No chyba, że to ma być total wypas szaleństwo, to cały zestaw małego artysty - są takie na allegro. Ale ich ceny są też total :D ...

Gość snupa
moze jakas mowiaca lala albo znikopis,teraz dzieci kochaja tez te durne Tubisie.

Mój synek dostał bardzo fajną arkę Noego. Jest tam mnóstwo zwierzątek, które trzeba wkładać w odpowiednie miejsca. Zwierzęta wydają różne odgłosy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam d zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.

Gość sera19
A polecacie coś e-sklep z prezentami personalizowanymi?