Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnik123

Jak poradzic sobie z zazdroscia

Polecane posty

Gość zazdrosnik123

Jak w temacie jakos nie umi a naprawde sie staram

Gość ale o co chodzi...
przybliż nam szerzej swój problem

Gość zazdrosnik123
zazdrosc o zone musi wyjechac na szkolenie i mnie to cholera gryzie nie chodzi mi o to ze mnie zdradzi bowierze ze tego nie zrobi ale o durne sytuacje ktore moga sie przydarzyc tam typu nachalni nachlani wiesz co mam na mysli

Gość chciałabym żeby mój facet
był o mnie zazdrosny :( Niestety jak dla niego to mogłabym wyjechać nawet do Honolulu :(

Gość snupa
Moj maz jest taki sam jak Ty i uwierz mi ze ten brak zaufania cholernie boli,bo nigdy w zyciu bym go nie zdradzila.On tez mowi,ze mi ufa ale faceci sa nachalni,ale jest wiele okazji,ale,ale. Ale jak sie komus ufa to sie ufa bez'ale'. Nie jestem jakas glupia dupa co poleci za lalusiem z wydepilowana klata.Gdyby nie bylo okazji to nie bylo by wogole mowy o zaufaniiu tylko o braku okazji.Porypane ale wiesz o czym mowie?

Gość zazdrosnik123
Tak wiem i sie z toba zgadzam tylko boje sie wlasnie tych nachalnych jak pisalem ale zgadzam sie z toba musze jakos sobie poradzic wiem.

Gość pannawdowa
Przecież wybrałeś sobie na żonę porządną kobietę, która ma poukładane pod sufitem. Normalnej żonie zwyczajnie nie chce się robić skoków w bok, bo za dużo zachodu z pożniejszymi kłamstwami. A jak latawica, to niech ją kto inny bierze.

Gość zazdrosnik123
pannawdowa nie czytalas dokladnie powiedzialem ze wierze ze moja zona mnie nie zdradzi nie bedzie zadnych skokow w bok z jej strony tu chodzi o cos innego

Gość dwudziestojednolatka
Moj tez BYŁ taki i prowadziło to do wielu strasznych sprzeczek, ale miliony powaznych rozmów doprowadzily do tego ze po roku odmienił się o 100% wiele zrozumial itd. ale rowniez mialo na to wpływ jak sam podkresla moje zachowanie przez ten czas (i nadal) czyli ani 1 sytuacji w ktorej mogłby byc zazdorsny, zły itd. Kiedys bywało ze mnie róznie, nie byłam fair w stosunku do moich 'chlopakow' ale dojrzałam i teraz jestem chyba najwierniejszą osobą jaką znam :P :) powaga!

Tak niestety jest, jak mierzy się drugą osobę swoją miarą :-D

Gość zazdrosnik123
bebe chyba nie do konca tak jest jak mowisz ale tez bym tak powiedzial jak bym to nie ja zalozyl ten temat

Gość tez tak mam
do Zazdrosnik 123: ja mam tak ze jestem zazdrosna o mojego meza. Niedlugo wyjezdza na oboz integracyjny z firmy i tez pekam. Najbardziej boje sie ,ze nie powie mi i ukryje jesli to zrobi. Odpukac

Gość zazdrtosnik123
tak ale ja ufam ze tego nie zrobi bardziej boje sie ze moze byc jakis skurwiel ktory nie godzi sie z odmowa