Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindor

współżycie płciowe-ankieta dla małżonków

Polecane posty

Gość Gracie Lou
Wiesz, jak ja jestem zmeczona fizycznie, to mysle tylko o spaniu- a przeciez nie powiem mezowi: "ja sobie tu poleze, a ty sie obsluguj- wiesz, gdzie co jest" :P Moj maz jest taki, ze tez chce, zebym ja cos z tego miala- wiec szybkie numery sa u nas wielka rzadkoscia- tylko w wyjatkowych sytuacjach. Wiec jak tak padnieta leze sobie w lozku i pomysle, ze jak dojdzie do sexu, to musze zainwestowac godzine i wiecej, to ja naprawde mam serdecznie dosc (mimo, ze sex mi naprawde sprawia przyjemnosc!). Wtedy wole mu juz powiedziec, zebysmy to przelozyli, bo nie jestem w stanie. I koniec.

Gość do zielono-czerwona
Co poradzić - takie życie, ale wszystko zależy od tego co jest dla Ciebie w życiu priorytetem i jak podchodzisz do pewnych spraw oraz to jak małżonkowie dopasowują się do siebie temperamentem, bo chyba z tym ostatnim jest największy problem by się "zgrać". Z całą resztą można sobie to tak zorganizować, że "wilk jest syty i owca cała", naprawdę:)

Gość ale fajny temat
czemu ludzie sie nie wpisuja?

Gość wyjatkowa 30-stka
ja lubie sex, moje kochanie ma ochote na wspolzycie 2-3 razy dziennie, nie odmawiam i chetnie w nim uczesnicze, uwazam ze sex jest wazny w zwiazku, dlatego czasami warto pojsc na kompromis

Gość kolerka
Ja 7 lat po slubie, kochamy sie ok 3 razy w miesiacu. Nie ma sily i czasu. Maz narzeka, bo chcialby czesciej- pewnie codziennie. Seks mamy urozmaicony, uwielbiamy milosc francuska.

Gość kolerka
Boze 2, 3 razy dziennie????

Gość wyjatkowa 30-stka
tak, czasami bywa i 5, ale to w czasie urlopu, najczesciej a chyba moge nawet powiedziec, ze zawsze to dwa razy dziennie

Gość kolerka
U mnie bylo tak na poczatku, no moze nie az tak:))) Ze tak spytam, ile lat sie znacie?

Gość Jeanine 22
Kurde, to ja chyba nie chce się hajtać ;) Teżsiębojętego że wszystko sięzepsuje jak zamieszkamy razem :( Jesteśmy ze sobą 3 lata, pomieszkiwaliśmy razem przez parę dni i na wakacjach ewentualnie z tydz razem non stop... Hmm, teraz jak mam sesję to nawet jak sięwidzimy w weekend to nie mam zbytnio ochoty na nic-zmęczenie... Eh, fuc*** world...

Gość wyjatkowa 30-stka
znamy sie 3 lata

Gość kolerka
3 lata, to dobrze. Myslalam, ze z 10, to by znaczylo, ze ze mna cos nie tak.

Gość wyjatkowa 30-stka
i powinnam dodac ze moje kochanie pracuje za granica i to wszystko chyba tłumaczy :D

Gość kolerka
A to wtedy jak sie widzicie, to taki "rajd", rozumiem. No coz, trzeba meza za granice poslac.

Gość wyjatkowa 30-stka
hihi nie polecam.......

cytowalam to już...ale powtorze badania naukowe wykazaly, ze nasz popęd zdeterminowany jest genetycznie... osobiscie kocham sie b.często ... i nie tylko z mężem :) oczywiście są momenty, kiedy czesto z przyczyn niezależnych występują dluższe przerwy... ale sa dni, kiedy kocham się i po 4 razy dziennie gdybym miala okreslic srednia.... to 25 razy w miesiącu niestety teraz zaniżę swoją średnia... niestey... przyczyna niezalezna...

Gość wyjatkowa 30-stka
moja srednia jest zdecydowania wyzsza, ale.......nie wazna jest ilosc jest jakosc :) a sex w naszym wydaniu jest fajny (skromnie mowiac ;) )

Gość wyjatkowa 30-stka
naprawde lubie wszystko :) wszystko na co mamy ochote, nie jestem pruderyjna i lubie wiedziec jak moj mezczyzna ma na mnie ochote, w samochodzie, basanie, sklepie, wszedzie zawsze.... rozmawiamy o swoich fantazjach-to polecam

Gość zawiedziona małżonka
Mój mąż nie lubi się wysilać. Najchętniej kocha się na jeźca. To zawsze ja musze inicjować nasze nocne spotkania. A kochamy się przeważnie w soboty. Średnio 4 razy w miesiącu.

30-stko :) podniecają cię nietypowe miejsca? a pwiedz... jakie pozycje lubisz najbardziej?... skoro jesteś już taka otwarta:)

Gość wyjatkowa 30-stka
otwarta ale nie wszedzie nie zawsze no i nie dla kazdego ;) mnie jak mnie, ale mojego mezczyzne podnieca male co nie co w czasie jazdy :D a ja lubie (kocham) sex

wybacz nie chciałam cię urazic:) rozumiem, że doskonale znasz upodobania swego mężczyzny... a ty... po prostu lubisz seks wszystkie jego rodzaje... bez wyjątku? ... fajnie a powiedz... jak lubisz ... być brdziej uległą czy raczej dominować? skoro już tak sobie szczerze rozmawiamy :)

Gość wyjatkowa 30-stka
nie urazilas :) lubie wszystko: czasami dominuje-bo tego ode oczekuje ; czasami udaje ze zasypiam i pozwalam na szybki sex ;)

A wiec raczej uległa:)... pozwalasz sobie na dominację kiedy ON tego oczekuje... musi mu być z toba jak w niebie a powiedz... jesteś otwarta na eksperymenty w seksie? do czego byś się nie posunęła jednak?

Gość mam 24 lata jestem 10 miesiecy
po slubie i robimy to srednio 2 razy w tygodniu masakra maz jest ciagle zmeczony duzo pracuje i jakos tak nam sie to nie bardzo uklada zaczyna mi to doskwierac bo wczesniej bylo super na samiutkim poczatku i przezd slubem

Gość wyjątkowa 30-stka
lubie eskperymentowac, zaskakwiac :D na co nie?? hmm... na jakies s/m czy np piss fuj :(

Gość Nic dziwnego
Mówi się na małżeństwa z 20 letnim stazem...to kazirodztwo...bo żyja jak brat z siostra

Gość Nic dziwnego
kolerka...bo tak będzie z Tobą...jak czegoś nie zrobisz

Gość FlipQ
Moja żona tylko po bożemu albo leży jak kłoda i żadnych rteakcji! Kiedyś to kochaliśmy się wszędzie nawt w parku na ławce. Kiedy to było??? Teraz albo ma dni płodne albo ma okres. Chciałbym spotkać taką 30-stkę co lubi seks.