Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja23

szampon błotny z glinką- rewelacja

Polecane posty

firma - Bielenda powitanie z Afryką SZAMPON BŁOTNY Z GLINKĄ GHASSOUL ale też, z firmy DERMAGLIN maseczka z glinka do włosów włosy sa odzywione, dokładnie oczyszczone, niesamowicie błyszczące, zdrowe.... po prostu cudowne długo nie mogłam nic dobrać do moich włosów, mam bardzic cienkie i delikatne, szybko przetłuszczające się, oklapnięte. muszę używać tony pianek, lakierów, past modelujących, wałków itp śmieci, żeby mi się trzymały- a po tym wszystkim ciężko mi było domyć włosy z tych kosmetyków- czasami myłąm spłukiwałam włosy i znów nakładałąm szampon-- do 4 razy czasami i jeszcze resztki kosmetyków były na włosach co sprawiało że były matowe i brzydkie, bez wyrazu. od glinek włosy sa ślicznie oczyszczone, błyszczące, super się układają, nie potrzebuje tyle kosmetyków.... gorąco polecam.... \" szmpon błotny dogłębnie oczyszcza, detoksykuje włosy i skórę głowy. wygładza włosy aż po same konce, zapobiega łamaniu sie i rozdwajaniu koncówek. wzbogacony ekstraktem z owoców melona o dizałaniu nawilżającym, poprawia kondycje włosów słabych, wypadających, zniszczoych farbowaniem itrwałą. dodaje włosom objętości i miękkości, ułatwia stylizacje fryzury\"...

Gość odświeżam temat
bo dziś rano umyłam włosy tym szamponem i też jestem zachwycona. Włosy są miekkie i puszyste i to po pierwszym użyciu :D Jedyne co mnie martwi, to opakowanie. Z tego co zauważyłam jest dostępny tylko w saszetkach po 15 ml, a to nie wychodzi zbyt ekonomicznie przy codziennym myciu :O