Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zrozpaczona zla

Jak to powiedzieć - delikatnie - facetowi?

Polecane posty

1. By częściej mył zęby i poszedł do stomatologa je wyleczyć 2. By lepiej się ubierał (nie chodzi o firmowe ciuchy, ale o to ze np. cala zime potrafil przechodzic w jednym zoltym swetrze - przypuszczam ze kiedys byl bialy, takim z lat 70tych, a ma sporo innych ciuchow) 3. By zachowywal sie jak facet ! Nie mam sily do niego. Ostatnio jak mu powiedzialam, ze powinien dbac bardziej o higiene intymna to sie obrazil. Czy tak wiele wymagam? Kiedyś przypadkowo weszlam do lazienki, nie przypuszczalam, ze sie kapie :-o ale co to byla za kąpiel, siedział skulony w wannie pryszcznic miał skierowany od pasa w dol, ani kropelki wody na plecach, na glowie.. i on uwaza ze to kapiel. Kiedys zaproponowalam wspolna, to po 10 minutach wyszedl z wanny, chyba bal sie ze za szybko mu ten brud odpadnie od ciala :-o To fantastyczny facet, ale trzeba mu powiedziec kilak rzeczy bo sam sie nie domysli, ja nie wiem jak to zrobic delikatnie :( poradzcie! Zamiania sie w flejtucha!!! Ma 2 pary spodni od pewnie kilku lat i on nie chce kupic sobie nowych chociaz ma kase! te 2 pary juz mu sie starly poza tym jedne sa takie akurat na zime, a on w nich chodzi nawet teraz!!! :( w takim cieple :( Ma 39 lat. :(

Gość trudna sprawa
a Ty ile masz lat o czy jestes jego zina?

Jesli w wieku 39 lat jest flejtuchem to chyba juz raczej zbyt póxno jest na zmiane.To są wieloletnie przyzwyczajenia .Moim zdaniem będzie ciężko.

Gość trudna sprawa
oczywiscie mialo byc zoną :)

Gość hdsshdjashd
nie rób tego delikatnie on wcale nie śmierdzi delikatnie mój na poczatku zwiazku był czyściochem potem jakos mu przeszło - kilka razy zwróciłam mu uwage (bez owijania w bawełne) - nie podziałało - jakzwróciłam mu uwage przy dobrych znajomych - podzialało i działa do dzis :P

Gość saxooon
a smród z japy popsutych zębów nie przeszkadza ci w łóżku ??

Gość trudna sprawa
konar ma rację... niestety... skoro nawet wspolna kapiel do niego nie przemawia :(

Gość Noemii
zmien faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!:O

Jestesmy narzeczeństwem, w przyszłym roku ślub. jestem od niego duzo mlodsza, moze dlatego tak mnie to razi? chociaz jesli chodzi o wszystko pozostale nie mam mu nic do zarzucenia. Znamy się od 3 lat od 2 jesteśmy razem, ale z dnia na dzień widzę, że to wszystko robi się coraz gorsze, tzn jego brak higieny, wg. niego facet pownien uzywac tylko mydla i kremu do golenia, plynu niekoniecznie. A krem? kiedys go posmarowalam po nosie, to tragedia, krzyki.. (moze za duzo powiedziane, ale sie uniosl). Zaznaczam, ze ma kase, a w lazience stoja u niego dezodoranty ktorych termin przydatnosci minal kilka lat temu. widzialam nawet taki z 99 roku!!! :( szampon to oczywiscie za 2 zł mimo ze ma sklonnosci do lupiezu, a jak wiadomo za 2 zl nie mozna kupic na te dolegliwosc nic dobrego.

Gość a mój stary
mógłby nie wychodzić z wanny.. Ciągle się kąpie, myje, obwąchuje..Ma jakaś obsesję..Wcale nie pachnie a ja lubię czuć zapach świerzego ciałka. Z tej czystości przestał mnie podniecać.

po co mu mówic zeby mył zeby lub poszedł do stomatologa.. powiedz mu smierdzi ci z buzi i masz brudne zeby...powinno zaskutkowac

Gość trudna sprawa
hmmm... tak naprawde to problem lezy nie w braku higieny osobistej, tylko w jego skąpstwie, stąd te 2 pary spodni buuuuuu

W ubieglym roku zaszalal i kupil perfumy adidasa za 20 zl :-o pamietam, ze wtedy powiedzialam mu "ale ladnie pachniesz", a on od razu "uzywam tylko jak sie spotykamy, kupilem adidasa" az wstyd wsrod znajomych :(:(:(

Gość współczujeeeeeee
ale wiesz - ja bym tam powiedziała bez ogródek!! no kurde, jak możesz wytrzymywać z brudasem????? chyba jestescie na tyle długo ze mozesz to zrobic. powiedz mu wprost i jesli sie obrazi to to ciołek nie facet w takim razie. przeceiz jak można z takim sie całować, kochac...a feeeeeeeeeeeeeeee mój facet jest czyścioszkiem ale jak kiedys poszedł siku, nie umył ptaka i chciał bym mu wzięła do buzi to konkretnie powiedziała ze owszem ale niech zapierdziele do łazienki go umyc. pomysl czy chcesz spedzic całe zycie z smierdzielem? pomysl, przeceiz znajomi z pracy tez musza czuc jego smród i pewnie sie nabija z niego. powiedz mu to wprost albo napisz anonim czy co. a jesli nic nie da to powiedz ze dopóki nie zacznie dbac o higiene to zero seksu i buziaków!

Gość Qurka wodna
ja ty to wytrzymujesz?jak się go nie brzydzisz??? Fuj! Ja bym go nie dotkneła. Nigdy w życiu! Wyrzuć mu te stare ciuchy i już! Będzie musiał ubrać nowe.

Pucio - nie uważasz, że to zbyt bezpośrednio? "Śmierdzi Ci z buzi" :( to takie trochę.. hm... mało delikatne :(

Gość trudna sprawa
skąpy facet to najgorsze co moze byc... sama kiedys miałam z takim do czynienia, co prawda dbał o higiene ale raz dostałam od niego prezent... hihihi .... gadżet firmowy ;) ech takiego nic i nikt nie zmieni

Gość współczujeeeeeee
po prostu nie obwiaja w bawełne bo to nic nie da - muisz powiedziec to z grubej rury . jesli facetowi nie powiesz czegos konkretnie to on nie zajarzy!!! kurde, milei racje w TV mówiąc ze polscy faceci to najwieksze brudasy w Europie

Gość hah no wybacz...
ale ja powiedziałabym: "cuchniesz moczem nietrenowanego goryla; śmierdzi co z gęby niczym z kloaki, a twoje zapuszczone pajęczyną trójki, przypominają mi nieodparcie kasownik w tramwaju z lat 70-tych- jeżeli coś z tym nie zrobisz, to ja, wrzucę cię wrazz twoim cuchnącym i powyciąganym odzieniem do wapna kaustycznego dla twojego dobra!, a teraz WYCHODZĘ i NIE WRÓCĘ PRĘDZEJ NIZ NIE POWIADOMISZ MNIE O SWOJEJ PRZEMIANIE". następnie wymalowałabym mu na ścianie wielkimi druowanymi literami: TU MIESZKA SKUNKS! Adieu! ;)

nie patrz na to to jest facet przeciez.. powiedz mu ze jedzie mu z buzi jak z butów Gargamela...haha powinno zaskutkowac

Gość do zasmuconej
wez pod uwage, ze to dopiero pocztaek, bo slubie bedzie jeszczegorzej teraz sie stara dla ciebie pozniej pewnie nie bedzie juz mu sie chcialo a ta cecha nasila sie z wiekim

Gość trudna sprawa
och kobieto, no i co z tego ze mało delikatnie!!! a czy on postepuje z Toba delikatnie skoro doprowadza Cie do rozpaczy, obudz sie !!

Albo kiedyś pomagałam mu układac ciuchy, podsuwałam co lepszego mógłby ubrac to wymyślać, że on koszuli w kratke nie zalozy, w paski tez nie i tak w kolko. Ukladal pozniej sam juz bielizne, wzioł majtki do ręki i powiedział, że te ma akurat na spotakani ze mną, że to firmowe :-o :(:(:(:( a raz jak byl u mnie tydzien to w ogole sie nie umyl. oczywiscie przed seksem sie wzbranialam i do tego nie doszlo. eh.. niektore dziewczyny to naprawde macie fajnie :) czyscioszkow.. bardzo bym takiego go chciala widzieć, bo ma naprawde super charakter :(

Gość hah no wybacz...
miało być- przetrenowanego goryla :) ale i tak Cię podziwiam, że z takim jesteś, bleeeeehhh :D

Gość nie obrażać Skunksa proszę

Dziekuje za rady, ale napewnogo nie rzucę. i nie chce mu sprawiac przykrosci, chce tylko by wyleczyl zeby i nie mial ich zoltych, by zaczal dbac o higienie ogolnie :( jak czasem slysze, ze bal sie spoznic do pracy i nawet nie mial czasu wypic kawy to od razu mysle o tym, ze napewno sie nie umyl :(:(:( postama sie dzis z nim o tym pogadac :( nie chce by odebral to jako zlosliwosc.. zobaczymy :(

Wygląda na to, ze jednak do siebei pasujecie, skoro przez 3 lata nie przeszkadzało Ci to. A tak na poważnie, to nie mogę wyjść z podziwu jak Ty w ogole chciałaś się spotykac z takim koszmarem. Już w Kamasutrze pisało,ze małżeństwo może być rozwiązane, jeśli jednemu z małzonkków cuchnie z ust. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!

Hmm.. po pierwsze ja nie wyobrazam sobie dnia bez rannego prysznica i wieczorenj kapieli, nie moge teraz wyobrazic sobie jak mozna nie umyc zębów np. po obiedzie. Napewno w tym przypadku swoj do swjego nie ciagnął.. Na poczatku chyba tego nie zauwazalam, nie chcialam zauwazyc? Zreszta na poczatku nie spotykalismy sie tak czesto jak teraz.. prawie codziennie :(

Gość a jak z
seksem? dobrze sie dogadujecie w tej sferze?