margaret23 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 Ja biore o 20. A kiedy Wy bierzecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnb Napisano Czerwiec 8, 2006 ja o 21 :) najlepsza pora to wlasnie przyjmowanie wieczorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winogronka8 3 Napisano Czerwiec 8, 2006 18:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja ..... Napisano Czerwiec 8, 2006 biorę o 23 - bo jestem "nocnym markiem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja ..... Napisano Czerwiec 8, 2006 Winogronko!!! Super masz stopkę! Wielkie gratulacje :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret23 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 ja jakoś o 20. nie wiem od 2 lat. i juz sie przyzwyczailam :) chociaZ chcialabym zmienic na 19, ale nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żabbka Napisano Czerwiec 9, 2006 No godzina tak naprawde nie ma znaczenia - lyka si eo tej o ktorej jest najwygodniej. Ja jak lykalam pigulki to mialam ustawiony staly alarm w telefonie, aby nie zapominac. A teraz przeszlam na plastry i musze przyznac ze jest to wygodniejsz eo tyle, ze nie trzeba pamietac o codziennym rytuale polykania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żabbka Napisano Czerwiec 9, 2006 a lykalam z rana tabletki, przed wyjsciem do szkoly... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja o 20 Napisano Czerwiec 9, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach