Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oleńka18

Jakie szampony i odżywki...doradzcie coś miłe Panie

Polecane posty

Szukam dla swoich włosów dobrego szamponu i odżywki. Wiem ze najlepsze sa Gliskura i Pantene Pro-V ale może macie jeszcze jakies inne produkty z których jestescie bardzo zadowolone. Czas na zmiane produktow do wslosow...używalam caly czas szamponow Gliskura i Panten...moge wam serdecznie polecic bo sa fantastyczne! Może zaproponujecie mi zmiane? Pobodno dobre są teraz Fructisa? Pomóżcie:)

Gość Fructisa nie polecam
mój tata po szamponie przeciwłupieżowym ich dostał gorszego łupieżu niz miał-skóra mu się łuszczyła płatami. A w sklepie słyszałam kiedys wypowiedź jakiejs kobiety rozmawiajacej z przyjaciólką, że jest to szampon "dla psów"....

Gość laura_90
No ale jakie masz włosy? i czego od szamponu oczekujesz?

laura_90: Moim włosom chyba brakuje objetosci i miekkości...nigdy nie farbowalam wlosow. Mam wlosy do ramion...na blask narzekac nie moge poniewaz lsnia bardzo...tylko sa troche przyklapniete.

Gość sdfgjsdgyuer
chyba cos mi sie wydaje ze nie reguly ze "ten" to napewno dobry...ja np po pantene stracilam 1/3 wlosow;(a znowu z fructisa bylam zadowolona:)wiec chyba zlotego srodka nie znajdziesz....ale elseve sa dobre moim zdaniem i kilku moich kolezanek:)

Mam szampon z powyższego linka (nawilżający; jest też rewitalizujący) i niestety, ale nie jest rewelacyjny jak mi się wydawało. Zapłaciłam za niego 29zł i jestem rozczarowana:O Być może w duecie z odżywką z tej samej linii czyni cuda jednak sam jest w moim odczuciu zwyczajnym szamponem:( szkoda.

Gość a ja proponuję
Dove-szampon i odzywkę, do tego raz na jakiśczas nałożyćodżywczą maseczkęDvoe, ja mam do wł. farbowanych-włosy sąsuper nawilżone, jest THE best. Ewentualnie mogęjeszcze polecić Elseve czerwony :)