salix 265 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Albo przynajmniej chciała zadzwonić po rodziców Haha dokładnie jeszcze trochę i zamiast o dowod będą pytali o rodziców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 26 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, salix napisał: W takich watkach zawsze mam wrażenie ze niebawem doczekamy się kogoś, kogo pani w sklepie pomyliła z dzieckiem wzięła za rączkę i zaprowadziła prosto do przedszkola. Czy stronę obśmiewającą można podejrzewać o to, że ma wciskane na ulicy wizytówki notariuszy i ulotki domów opieki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1540 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: Haha dokładnie jeszcze trochę i zamiast o dowod będą pytali o rodziców. Tak sobie teraz pomyślałam, że to wcale nie jest śmieszne w kontekście 30 latków chodzących z mamusia do urzędu czy lekarza bynajmniej nie z powodu młodego wyglądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1540 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Czy stronę obśmiewającą można podejrzewać o to, że ma wciskane na ulicy wizytówki notariuszy i ulotki domów opieki? Można, ale można też sadzić, że im też wciskają takie kity ale nie łykają takich komplementów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 265 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Czy stronę obśmiewającą można podejrzewać o to, że ma wciskane na ulicy wizytówki notariuszy i ulotki domów opieki? Ach, wiedziałam że zaraz padnie argument z serii smiejesz się z tego bo ciebie nie pytają o dowód. A mnie po prostu bawi że ludzie z pytania o dowód robią certyfikat młodości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ach, wiedziałam że zaraz padnie argument z serii smiejesz się z tego bo ciebie nie pytają o dowód. A mnie po prostu bawi że ludzie z pytania o dowód robią certyfikat młodości. Jako niepijąca i niepaląca nie mam takich komplementów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 43 Napisano 4 godziny temu Mi się miło robi jak dziedzi mówią dzień dobry ze strachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ENDOMORFIK 6 Napisano 4 godziny temu OHO, STARE I STARO WYGLĄDAJĄCE PRÓCHNA MAJĄ BÓL DOOPY, ŻE INNE STARE PRÓCHNA WYGLĄDAJĄ MŁODZIEJ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 712 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ENDOMORFIK napisał: OHO, STARE I STARO WYGLĄDAJĄCE PRÓCHNA MAJĄ BÓL DOOPY, ŻE INNE STARE PRÓCHNA WYGLĄDAJĄ MŁODZIEJ To jest ulubioną rozrywką kafeteryjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1540 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jako niepijąca i niepaląca nie mam takich komplementów. Może nie bywasz w okolicznościach, w których ktoś mógłby pokusić się o takie komplementy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1009 Napisano 3 godziny temu Też się zaśmiałam (dlatego, że też zawsze odliczam, aż któraś wyskoczy z historią o dowodzie w sklepie ;D), ale pogodzę wszystkich - są tak głupie sklepy albo tak nadgorliwe sprzedawczynie, że pytają chyba każdego, kto nie wygląda na sędziwego starca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 26 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Może nie bywasz w okolicznościach, w których ktoś mógłby pokusić się o takie komplementy Właśnie to napisałam. Nie chodzę po flachy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1540 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Właśnie to napisałam. Nie chodzę po flachy błyskam dziś inteligencją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 518 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jako niepijąca i niepaląca nie mam takich komplementów. Również. Nie piję alkoholu i nie palę papierosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 265 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jako niepijąca i niepaląca nie mam takich komplementów. Witaj w klubie też nie piję ani nie palę. 1 godzinę temu, ENDOMORFIK napisał: OHO, STARE I STARO WYGLĄDAJĄCE PRÓCHNA MAJĄ BÓL DOOPY, ŻE INNE STARE PRÓCHNA WYGLĄDAJĄ MŁODZIEJ Tutaj jak ktos ma z czegoś bekę to na bank zazdrości, jak ma szersze łóżko to dlatego że jest gruby i na węższym się nie mieści etc. Nie śmieję się bo komus zazdroszczę, tylko dlatego ze to dla mnie to dokładnie ten sam rodzaj świadectwa młodości, co komplementy pijaczków spod sklepu i z tego głównie mam bekę w tym temacie jełopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ped namiot 0 Napisano 2 godziny temu p0lacy albo płacą za seks w taki czy inny sposób, albo go nie mają. proste. serio, urodzić się w narodzie podludzi i oczekiwać ze baby będą chciały się z tobą gzić tak jak z evropejskimi czy śródmorskimi nadludźmi to trzeba mieć iq dwucyfrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 26 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Witaj w klubie też nie piję ani nie palę. Ale tak zero totalne czy czasem tyci tyci ? Bo ja raz na ruski rok pół kieliszka wina a na weselu dwa kieliszki wódki na całe posiedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 2 godziny temu Picie alkoholu to grzech, tak jest w Biblii napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, selkie napisał: Też się zaśmiałam (dlatego, że też zawsze odliczam, aż któraś wyskoczy z historią o dowodzie w sklepie ;D), ale pogodzę wszystkich - są tak głupie sklepy albo tak nadgorliwe sprzedawczynie, że pytają chyba każdego, kto nie wygląda na sędziwego starca Ja się z tym nie spotkałem mimo że wyglądam dosyć młodo jak na 35 latka. Ale Ewę z lasu 50+ o dowód pytają Edytowano 1 godzinę temu przez Jimmy Savile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 1 godzinę temu Jak z lasu to pewnie mlodo wyglada xD Z miasta starzej wygladaja Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 265 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ale tak zero totalne czy czasem tyci tyci ? Bo ja raz na ruski rok pół kieliszka wina a na weselu dwa kieliszki wódki na całe posiedzenie To prawie tak jak ja, też raz na ruski rok wypiję kieliszek dwa wina rozcieńczonego albo drinka jakiegoś i na tym koniec, wódki z kieliszka nie tykam nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 212 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, salix napisał: To prawie tak jak ja, też raz na ruski rok wypiję kieliszek dwa wina rozcieńczonego albo drinka jakiegoś i na tym koniec, wódki z kieliszka nie tykam nawet. Jeśli nie z kieliszka to z jak pijesz wódkę? Z gwinta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 198 Napisano 1 godzinę temu Okazja czyni złodzieja więc jeżeli dajesz się bankrutować to jesteś nieprzygotowany do rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 1 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, PsiKutA napisał: Jak z lasu to pewnie mlodo wyglada xD Z miasta starzej wygladaja Xd Były jej kiedyś foty z maxmodels i faktycznie wygląda na mniej niż 50 lat ale na więcej niż 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 198 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, murb napisał: Jeśli nie z kieliszka to z jak pijesz wódkę? Z gwinta? Tu jeden deklarował całkowitą abstynencję i wróg alkoholu, a później się sprzedał że wali osiem piw dziennie i jeszcze fotę dał jak kupił piwo więc znowu średnio wierzę w te ich deklaracje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 1 godzinę temu Ta? Fajna ta ewka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 212 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Tu jeden deklarował całkowitą abstynencję i wróg alkoholu, a później się sprzedał że wali osiem piw dziennie i jeszcze fotę dał jak kupił piwo więc znowu średnio wierzę w te ich deklaracje. Bo Ty to w ogóle mało komu wierzysz. Chyba tylko sobie i przedstawicielom cywilizacji pozaziemskiej. Znam kilka osób, które nie piją alkoholu. Niektóre totalnie, absolutne nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 1 godzinę temu Ja pilem, ale czytalem w Biblii, ze to grzech i przestalem Boga to denerwuje, jak pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 198 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Bo Ty to w ogóle mało komu wierzysz. Chyba tylko sobie i przedstawicielom cywilizacji pozaziemskiej. Znam kilka osób, które nie piją alkoholu. Niektóre totalnie, absolutne nic. Po prostu uważam za łatwowierność skrajną wierzyć w słowa obcych ludzi i oczywiście mogę przytaknął i uśmiechnąć się pod nosem , bo jestem dobrze wychowany. Ale zawsze z tyłu głowy będzie realizm podpowiadał że nie ma nic lepszego niż kontrolowanie i sprawdzanie homo sapiens celem weryfikacji na ile są spójni i szczerzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 265 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, murb napisał: Jeśli nie z kieliszka to z jak pijesz wódkę? Z gwinta? Haha faktycznie tak to zabrzmiało jakbym się raczyła wódą na szklanki. Nie lubię mocnych alkoholi, jeśli już to tylko w drinkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach