Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
stary prykacz

Cel kobiet to próbować bankrutować facetów

Polecane posty

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Albo przynajmniej chciała zadzwonić po rodziców 😁

Haha dokładnie jeszcze trochę i zamiast o dowod będą pytali o rodziców.😄

13 minut temu, salix napisał:

W takich watkach zawsze mam wrażenie ze niebawem doczekamy się kogoś, kogo pani w sklepie pomyliła z dzieckiem wzięła za rączkę i zaprowadziła prosto do przedszkola.😄

Czy stronę obśmiewającą można podejrzewać o to, że ma wciskane na ulicy wizytówki notariuszy i ulotki domów opieki?

4 minuty temu, salix napisał:

Haha dokładnie jeszcze trochę i zamiast o dowod będą pytali o rodziców.😄

Tak sobie teraz pomyślałam, że to wcale nie jest śmieszne w kontekście 30 latków chodzących z mamusia do urzędu czy lekarza bynajmniej nie z powodu młodego wyglądu 😝

4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Czy stronę obśmiewającą można podejrzewać o to, że ma wciskane na ulicy wizytówki notariuszy i ulotki domów opieki?

Można, ale można też sadzić, że im też wciskają takie kity ale nie łykają takich komplementów. 😁

• Like 1

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ach, wiedziałam że zaraz padnie argument z serii smiejesz się z tego bo ciebie nie pytają o dowód. A mnie po prostu bawi że ludzie z pytania o dowód robią certyfikat młodości. 

• Like 1

1 minutę temu, salix napisał:

Ach, wiedziałam że zaraz padnie argument z serii smiejesz się z tego bo ciebie nie pytają o dowód. A mnie po prostu bawi że ludzie z pytania o dowód robią certyfikat młodości. 

Jako niepijąca i niepaląca nie mam takich komplementów.

OHO, STARE I STARO WYGLĄDAJĄCE PRÓCHNA MAJĄ BÓL DOOPY, ŻE INNE STARE PRÓCHNA WYGLĄDAJĄ MŁODZIEJ

• Haha 1

1 minutę temu, ENDOMORFIK napisał:

OHO, STARE I STARO WYGLĄDAJĄCE PRÓCHNA MAJĄ BÓL DOOPY, ŻE INNE STARE PRÓCHNA WYGLĄDAJĄ MŁODZIEJ

To jest ulubioną rozrywką kafeteryjna 😂

18 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Może nie bywasz w okolicznościach, w których ktoś mógłby pokusić się o takie komplementy 😉

Też się zaśmiałam (dlatego, że też zawsze odliczam, aż któraś wyskoczy z historią o dowodzie w sklepie ;D), ale pogodzę wszystkich - są tak głupie sklepy albo tak nadgorliwe sprzedawczynie, że pytają chyba każdego, kto nie wygląda na sędziwego starca 😉 

• Like 1

6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Właśnie to napisałam. Nie chodzę po flachy 😄

🤦‍♀️ błyskam dziś inteligencją 😂

1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Również. Nie piję alkoholu i nie palę papierosów.

1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Witaj w klubie też nie piję ani nie palę.😀 

1 godzinę temu, ENDOMORFIK napisał:

Tutaj jak ktos ma z czegoś bekę to na bank zazdrości, jak ma szersze łóżko to dlatego że jest gruby i na węższym się nie mieści etc.

Nie śmieję się bo komus zazdroszczę, tylko dlatego ze to dla mnie to dokładnie ten sam rodzaj świadectwa młodości, co komplementy pijaczków spod sklepu i z tego głównie mam bekę w tym temacie jełopie.

p0lacy albo płacą za seks w taki czy inny sposób, albo go nie mają. proste. serio, urodzić się w narodzie podludzi i oczekiwać ze baby będą chciały się z tobą gzić tak jak z evropejskimi czy śródmorskimi nadludźmi to trzeba mieć iq dwucyfrowe. 

3 minuty temu, salix napisał:

Witaj w klubie też nie piję ani nie palę.😀 

Ale tak zero totalne czy czasem tyci tyci ? 😉 Bo ja raz na ruski rok pół kieliszka wina a na weselu dwa kieliszki wódki na całe posiedzenie 😄

1 godzinę temu, selkie napisał:

Też się zaśmiałam (dlatego, że też zawsze odliczam, aż któraś wyskoczy z historią o dowodzie w sklepie ;D), ale pogodzę wszystkich - są tak głupie sklepy albo tak nadgorliwe sprzedawczynie, że pytają chyba każdego, kto nie wygląda na sędziwego starca 😉 

Ja się z tym nie spotkałem mimo że wyglądam dosyć młodo jak na 35 latka. Ale Ewę z lasu 50+ o dowód pytają 😂

Edytowano przez Jimmy Savile

Jak z lasu to pewnie mlodo wyglada xD

Z miasta starzej wygladaja Xd

16 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ale tak zero totalne czy czasem tyci tyci ? 😉 Bo ja raz na ruski rok pół kieliszka wina a na weselu dwa kieliszki wódki na całe posiedzenie 😄

To prawie tak jak ja, też raz na ruski rok wypiję kieliszek dwa wina rozcieńczonego albo drinka jakiegoś i na tym koniec, wódki z kieliszka nie tykam nawet.

3 minuty temu, salix napisał:

To prawie tak jak ja, też raz na ruski rok wypiję kieliszek dwa wina rozcieńczonego albo drinka jakiegoś i na tym koniec, wódki z kieliszka nie tykam nawet.

Jeśli nie z kieliszka to z jak pijesz wódkę? Z gwinta? 

Okazja czyni złodzieja więc jeżeli dajesz się bankrutować to jesteś nieprzygotowany do rzeczywistości. 😁

23 minuty temu, PsiKutA napisał:

Jak z lasu to pewnie mlodo wyglada xD

Z miasta starzej wygladaja Xd

Były jej kiedyś foty z maxmodels i faktycznie wygląda na mniej niż 50 lat ale na więcej niż 18

20 minut temu, murb napisał:

Tu jeden deklarował całkowitą abstynencję i wróg alkoholu, a później się sprzedał że wali osiem piw dziennie i jeszcze fotę dał jak kupił piwo więc znowu średnio wierzę w te ich deklaracje. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Tu jeden deklarował całkowitą abstynencję i wróg alkoholu, a później się sprzedał że wali osiem piw dziennie i jeszcze fotę dał jak kupił piwo więc znowu średnio wierzę w te ich deklaracje. 😁

Bo Ty to w ogóle mało komu wierzysz. Chyba tylko sobie i przedstawicielom cywilizacji pozaziemskiej. 

Znam kilka osób, które nie piją alkoholu. Niektóre totalnie, absolutne nic. 

Ja pilem, ale czytalem w Biblii, ze to grzech i przestalem

Boga to denerwuje, jak pije

2 minuty temu, murb napisał:

Bo Ty to w ogóle mało komu wierzysz. Chyba tylko sobie i przedstawicielom cywilizacji pozaziemskiej. 

Znam kilka osób, które nie piją alkoholu. Niektóre totalnie, absolutne nic. 

Po prostu uważam za łatwowierność skrajną wierzyć w słowa obcych ludzi  i oczywiście mogę przytaknął i uśmiechnąć się pod nosem , bo jestem dobrze wychowany. Ale zawsze z tyłu głowy będzie realizm podpowiadał że nie ma nic lepszego niż kontrolowanie i sprawdzanie homo sapiens celem weryfikacji na ile są spójni i szczerzy. 😁 

37 minut temu, murb napisał:

Haha faktycznie tak to zabrzmiało jakbym się raczyła wódą na szklanki.😄 Nie lubię mocnych alkoholi, jeśli już to tylko w drinkach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się