Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacyjka...

co jadacie na kolacje....? niskokalorycznego...?

Polecane posty

Gość kolacyjka...

jak wygląda wasza kolacja --na tależu....:).....i o której godzinie zjadacie ten ostatni posiłek...?

Gość kolacyjka...
..a jak długo juz tak ciągniesz ? napewno dużo juz schudłaś?...ja jeszcze wieczorem pałaszuję jogurty i chleb chrupki , a czasem budzę się w nocy bo mi burczy w brzuchu....:( makabra.......

Gość ja sobie serwuję
coś fajnego na talerzu

Gość a ja staram sie ost jesc
przed 18 i jest to np jakis jogurty, owoce, ostatnio truskawki:) ale zero chleba-pieczywo jadam do 15 gora!

Gość ale mam nadzieję
że jesz na talerzu

ciągne juz prawie 2 miesiąca schudłam prawie 10 kg, ale od czasu do czasu miałam małe grzeszki wieczorem np piwko czy pizza ze znajomymi. I nawet nie miałam po tym wyrzutów sumienia, bo od czasu do czasu mozna sobie na cos takiego pozwolic:) po takim piwku czy pizzy na nastepny dzien znów codzienna dieta i ostatni posiłek o 13:) kwestia przyzwyczajenia:)

Ja najczesciej na kolacje jem nabiał.Czasami do tego kromka ciemnego chlebka lub ciemna bułeczka.Kolacje jadam o 19.00 :). Moja przykladowa kolacyjka: płatki z mlekiem 0,5 %. ser biały z łyżeczką miodu. jogurt naturalny z płatkami. sałatka z owoców lub z warzyw(czasami do tego ser Feta).

Gość najlepiej
warzywa + bialko (mieso, ryba, omlet ....)

Gość pastylkaaa
Jak narazie przy wzroście 167 waże 62 kg ;/ chcialabym tak 54 więc jeszcze troche mi do zrzucenia zostało a co do diety to hmmm .. schudłam jak narazie 4 kg w 3 tygodnie ;) tzn nie jem słodyczy < chyba ze czasami jakiś mały grzeszek:)> nie pije słodzonych napojów i nie używam cukru ;) śniadanie 2 małe bułki obiad tak zeby sie najesc i kolacja hmm 1 parówka/ lub cos lekkiego :) Pozdrawiam ;)

Gość hejo102
Ja na kolację jem 1/2 obiadu lub płatki fitness z jogurtem;) przyjmuję również suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl biegam 3x w tygodniu oraz jem regularne posiłki