Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Sentyment bo zdjęcia cípy jednak były 8szt Boli mnie, że mam takie same. Weź jej powiedz, żeby mnie nie cytowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Homoś? Guy - facet Gay - gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 3 godziny temu Bijcie się o księżniczkę elzbieta sebixy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 312 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Boli mnie, że mam takie same. Weź jej powiedz, żeby mnie nie cytowała. Nie pisz na mój temat to nie będę cie cytowała. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Bijcie się o księżniczkę elzbieta sebixy xD Nigdy się w nie biłem o Elizabeth. Ciekawi mnie tylko nowy kolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie pisz na mój temat to nie będę cie cytowała. Proste. Ty ostatnio jakoś nie miałaś oporów pisać o naszym privie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 312 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty ostatnio jakoś nie miałaś oporów pisać o naszym privie? A ty miałeś opory pisać o naszym privie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu Od miłości po nienawiść. Czytała Krystyna Czubówna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, xDxDxDxD napisał: A wyjêbać ci.w zęby spiėrdoxie? Uuu jaka kultura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A ty miałeś opory pisać o naszym privie? Jak dla jaj pisałem, że poznałaś Bułgara? Co ty porównujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 312 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Ty ostatnio jakoś nie miałaś oporów pisać o naszym privie? Poza tym przeprosiłam cię za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Poza tym przeprosiłam cię za to. Jak przeprosiłas to spoko. Wybaczone ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 3 godziny temu 46 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Poluje ale najtańsze widziałem 1,5kg za 12zl bardziej bym wolal 0,5kg za 3zl przeterminowane Najprościej zrobić to chwila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 312 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jak przeprosiłas to spoko. Wybaczone ta O kúrwa, to co mam na kolanach iść do Częstochowy czy co?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu Idz sobie gdzie chcesz. W huy mam twoje przeprosiny, ale kur żeby wypisać, że ja się ciebie przyczepiłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Malowany napisał: Nigdy się w nie biłem o Elizabeth. Ciekawi mnie tylko nowy kolega. Zazdrosny o Elżbieta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 312 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Idz sobie gdzie chcesz. W huy mam twoje przeprosiny, ale kur żeby wypisać, że ja się ciebie przyczepiłem? Nie no, iskra twierdziła że ja zaczęłam do ciebie pisać jak zobaczyłam twoje foty, a tak nie było więc o co ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Zazdrosny o Elżbieta xD Najpierw trzeba kogoś darzyć uczuciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie no, iskra twierdziła że ja zaczęłam do ciebie pisać jak zobaczyłam twoje foty, a tak nie było więc o co ci chodzi? To zaczęłaś gadać, że ja się przyczepiłem do ciebie, po tym jak zobaczyłem twoją fote w ...ence? Ja nawet nie wiem o jakim ty zdjęciu mówisz. Chciałaś się się wybielić zakłamując prawdę? Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Najpierw trzeba kogoś darzyć uczuciem No wasze kłótnie publiczne kochankow pelne żaru świadczą że pałasz do niej uczuciem. I to zdjęcie w awatarze pt. Patrz co straciłaś i żałuj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu Dla mnie niech każdy myśli jak chce. Nie dbam o opinie ludzi tutaj. Ty projektuj na kłamstwach swoje ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Najpierw trzeba kogoś darzyć uczuciem Jakimś uczuciem darzysz a czy to miłość czy nienawiść to szczegół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 312 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To zaczęłaś gadać, że ja się przyczepiłem do ciebie, po tym jak zobaczyłem twoją fote w ...ence? Ja nawet nie wiem o jakim ty zdjęciu mówisz. Chciałaś się się wybielić zakłamując prawdę? Jprdl Nie chce mi się w to brnąć jeżeli nie pamiętasz. Może być i na mnie że ja pierwsza pisałam, lata mi to obojętną marchewką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 258 Napisano 2 godziny temu Dajta spokój z tymi ogdrzewanymi kotletami z Harlequina. Potem rano człowiek musi się przekopywać przez 27 stron pretensyi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: No wasze kłótnie publiczne kochankow pelne żaru świadczą że pałasz do niej uczuciem. I to zdjęcie w awatarze pt. Patrz co straciłaś i żałuj xD Wkur jestem na nią, że o 3 w nocy musiałem czytać takie rzeczy i miałem zyebany dzień w pracy. Wyczuwam ukryty komplement. Przecież wie jak wyglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 2 godziny temu Ogólnie zenada i żałosc. Dorośli ludzie z dziećmi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie chce mi się w to brnąć jeżeli nie pamiętasz. Może być i na mnie że ja pierwsza pisałam, lata mi to obojętną marchewką. A ty nie pamiętasz jak latałas za mną na telegram? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wkur jestem na nią, że o 3 w nocy musiałem czytać takie rzeczy i miałem zyebany dzień w pracy. Wyczuwam ukryty komplement. Przecież wie jak wyglądam. Jeśli takie guwno ci dzień potrafi zyebac to coś czujesz. Mnie smjeszy. No i elzbieta chyba nie jest warta takich schiz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 258 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ogólnie zenada i żałosc. Dorośli ludzie z dziećmi xD Ty Boni nie masz dzieci żeby bez żenady się wykłócać w internetach! Aha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ogólnie zenada i żałosc. Dorośli ludzie z dziećmi xD Rób popcorn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach