Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave2244

szukajcie a znajdziecie heh...

Polecane posty

Gość dave2244

he... tyle sie slyszy o tych wszystkich zauroczeniach... dzis ide sobie a przede mna ida dwie panny - wiek jakies 17 lub 18 lat i tylko slychac... zobacz widzisz jakie ciacho w tym aucie siedzi... hehe wszedzie sie licza materialne rzeczy - czemu tak jest ?? czemu tak musi byc zawsze byc :( eee my wszyscy szarzy jestesmy przekreslani odrazu niesprawiedliwe to jest jak nie wiem... sa jeszcze jakies dziewczyny ktore nie patrza tylko i wylacznie na wyglad ?? w sumie glupie pytanie no nie... ?? osobowosc schodzi na dalszy plan... bo jak kogos wygladem nie zauroczysz czy rzeczami materialnymi to jest zonk :/ nie ma sie szans u nikogo taka prawda... chyba trzeba sobie zycie samemu ukladac...

Gość of kors
dave, ale oczywiscie ze nie wszyscy patrza na wyglad. Juz był taki temat, gdzie niektorzy opisywali swoje całkiem normalne, albo jeszcze mniej przecietne miloscie!:D

co jak co, ale to przede wszystkim faceci oceniaja dziewczyny tylko przez pryzmat wyglądu, dzieki czemu zdarzyło mi się usłyszeć: \"ale ropucha\" :-( sami sobie jesteście winni

zgadzam sie z morven poza tym..dave co marudzisz.. nie mowily o samochodzie tylko o przystojnym facecnie w sordku..a to roznica... to z,e ty patrzysz na innych pod wzgledem materialnym,i tylko tacy cie otaczaja,nie znsaczy ze wszyscy sa tacy.... jak widac,nie nauczyli cie prawd moralnych....

Gość dave2244
heh.. no comment !! :/

Gość dave2244
ok - my jestesmy najgorsi - facet to swinia... wy zawsze jestescie spoko... i niech tak zostanie nie chce mi sie tego komentowac nawet... luzz ;)

Gość chcę być piękna
a na dodatek widziałm kawałek tego durnego programu n apolsacie "chcę być piękna", załamka...

hej dave - nie napisałam, że faceci to świnie, znam wielu fajnych, mojego męża tez świnią nie nazywam, po prostu zwróciłam Twoją uwagę na fakt, że gdy facet ocenia po wygladzie to jest Twoim zdaniem ok, ale gdy robią to dziewczyny to nagle sie oburzasz, i tego nie rozumiem, przecież nie jestesmy ślepe, co złego w tym, że także zwracamy uwage na wygląd? w jakim świecie Ty żyjesz, skoro Ci to przeszkadza?????

Gość dave2244
luzik... widocznie tak to ma byc... taka hierarchia rzeczywistosci... kazdy teraz na wyglad patrzy - inne rzeczy sie licza ale dopiero pozniej... wiec jak sie nie ma wygladu to nie ma sie szans na nic... bo skreslanym sie jest ale to szczegol...

Gość wiesz co cie powiem
poznalam kogos na czacie,znajomosc sie rozwijala no a ja z czasem bardzo bardzo zainteresowalam sie ta osoba:)nie widzac jej ani razu.....zwariowlam na jej puncie,zauroczenie jakies czy cos.....nie wazne bylo jak ten ktos wyglada.tylko to co nosi w sobie,to co ma w glowie a nie np,na sobie:).....zakochalam sie w charakterze czlowieka w jego osobowosci a potem przyszla cala reszta.....dopiero po jakims czasie zobaczylam jego zdjecie.....a wtedy juz na maxa mnie wzielo:) zreszta u niego bylo tak samo:)

tak się składa dave, że doskonale Cie rozumiem, bo jak już napisałam mnie tez ciagle oceniano (i pewnie nadal się ocenia) po wyglądzie, a do claudii schiffer mi daleko nie rozumiem tylko skąd to świete oburzenie, ja juz przywykłam do tego, że faceci myslą tylko o dupie, pewnych rzeczy na świecie nie zmienisz

Gość dave2244
morven... qrwa dziewczyny nie kazdy na Boga mysli o bzyknieciu panny odrazu... przeciez to jest :/ wyglad - jak wyglad kazdy ma w sobie cos fajnego - jeden oczy drugi cos tam jeszcze - i nie jest on najwazniejszy dla wielu... dla mnie nie jest... bo wyglad z czasem i tak przeminie... a osobowosc pozostaje w czlowieku do konca zycia... i to jest wazne a nie jakies tam dupczenie... bezsens dziewczyny nie skreslajcie kazdego z nas odrazu ;)

no super dave, że z Ciebie taki fajny facet, ale tak sie składa, że wiekszośc taka fajna nie jest ja naprawdę sie z toba zgadzam,że liczy sie osobowość, a nie wygląd, ale juz zawsze będę miała żal do facetów za słowa jakie usłyszałam, pogardę jaka dla mnie wyrażali tylko dlatego, że odbiegam od ideału

Gość steskniona I niecierpliwa
a ty to moze jak widzisz dziewczyne to nie patrzysz na jej wyglad????chyba kazdy to robi!!!!jak sie spodoba ci choc troche cos w niej zauwazysz to wtedy chcesz ja poznac!!!prawda???i twedy dopiero mozna przejsc na porozumienie na stopniu mentalnym!!! a jesli chodzi o materialne rzeczy to jakies tylko glupie panieny na to naprawde leca!!!

Gość dave2244
niee !! nie ogladam sie za pannami od tego trzeba zaczac... za duzo razy sie przejechalem... zreszta sam nie jestem idealny... odbiegam od idealu i to bardzo... wygladem oczywiscie... zreszta nie wiem jak to do konca jest... ale playboyem nie jestem... raczej odwrotnie... a dziewczyna... jak jest 'ladna' to spoko, luzz co czlowiek moze miec do tego... nie kazdego Bog obdarzyl uroda... jeden jest taki drugi taki... ale na Boga jak sie komus ktos nie podoba to po co sie go obgaduje np. ?? chore to jest - nie zna sie ludzi a ocenia sie ich na podstawie wygladu... zjebana mentalnosc ludzi :/ zreszta jak kto woli - mnie juz zycie nauczylo ze nie wszystko zloto co sie swieci...

strasznie jestes rozgoryczony, naprawde musiałeś dostac w kość, zamierzasz sie poddac i być sam? juz wiesz, że mnie faceci nie rozpieszczali, ale znalazłam wyjatkowego nie poddawaj się

Gość dave2244
niee morven... nie jestem rozgoryczony... ale taka jest prawda... nie ma sie co oszukiwac... ja nie mam do nikogo pretensji - jestem jaki jestem - trudno... jesli mnie ktos nie akceptuje to co ja moge poradzic... nie szukam nikogo sobie... i nie licze na to ze znajde - moze kiedys... jak mam byc z panna tylko po to aby byc z nia - i nie wkladac w to zadnego uczucia lub zaangazowania to bezsensu... nie chce ranic siebie i kogos przedewszystkim... moze kiedys pojawi sie ktos taki kto mnie zrozumie i zaakceptuje poprostu a odwdziecze mu sie niebagatelnie - napewno nie pozaluje ;)