Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannawdowa

Foliowe torebki

Polecane posty

Gość alibabai40
jezlei juz mowa o środowisku to polecam zrobic równie cos dobrego i posadzic swoje drzewko a potem zajmowac sie nim www.carbongrove.com/

Gość apb
Posadzone. Fajna akcja z tymi drzewkami. Jeżeli tylko mogę pomoc, to zawsze to robię... tym bardziej, że nic mnie to nie kosztuje.

Gość gość
A z drugiej strony nie można kupic takich torebek wytrzymalszych plastikowych np. od takiego producenta www.elzet-opakowania.pl ??

Gość gość
Ja mysle, ze sie przyczyniam do akcji, bo kupuje takie bardziej wytrzymale, tego typu www.elzet-opakowania.pl i nie sa one jednorazowe

Gość gość
Ja rowniez zamawialam już takie torebki foliowe od firmy Elzet z nadrukiem dla mojej firmy

Gość Mireczkaaaa
Ja polecam firmę http://www.pakwit.pl/nasza-oferta/ . Nie wiem jak to jest z ilością ponieważ ja zamawiam w dużej ilości, także torby foliowe do paczek np świątecznych (ponieważ możliwość z własnym nadrukiem) :))

Gość takojako
Ja ostatnio widziałem www.opak-fol.pl Nie wiem jak jest z detalem bo ja zawsze jak zamawiam to hurtowo

Gość gość
Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy, która zajmuje się produkcją opakowań foliowych to polecam wam zgłosić się do http://nor-mar.pl/ Sama zamawiam ich produkty i jestem zadowolona zarówno z ceny jak i z jakości.

Gość gość
Opakowania foliowe i woreczki z nadrukami zamawiam bezposrednio u producenta www.nowaplast.pl który terminowo wywiązuje się z realizacji.

Gość konrad

Wiem się jak tworzy torebki, nauczyłem się pracując w C2C, fajna przygoda, pracuję pół roku i nie zmieniłbym pracy, dobre warunki i atomsfera 🙂

Gość Kamil

Znam C2C. też tam pracowałem fajnie było ale musiałem zrezygnować bo strasznie mnie męczyły dojazdy z Lubartowa.