Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mokro w majtach

Michael Rossenbaum to najsexowniejszy aktor jakiego znam, a jakie sa Wasze typy?

Polecane posty

Gość uhhhhh
angelina joli!!!!!!! i vin disel;p mniam

Gość gość
no wiem - ale jak jescze byłam szczeniarą to jescze jakoś uszedł:P dla mnie jest willis, statham, krawitz i długo długo nic:D z racji optymalnego wieku 30 - kilku lat - Statham wysuwa się na prowadzenie :D:D:D

Gość gość
no dobra, a u mnie Rossenbaum...dlugo, dlugo nic...Willis, vin Diesel. Jak cos nowego wymysle, to dam znac:D

te linki sie nie otwierajA:P z zajebistych lasek mam 3 typy i potem też długo długo nic Monica Bellicci Angelina Jolie Salma Hayek

pozdro - po namyśle stwierdzam, że Collin by się nadał, bo jest niegrzeczny:P ale to jeszcze chłopiec - za 10 lat bedzie sie nadawał:D

Gość gość
fajne laski:AlbaJolieK. KnightleyHayek--- dobra laska, ale juz niestety podstarzala

Gość gość
Zapomnialabym - jesli chodzi o czarncyh facetow, to dla mnie numerem jeden byl i bedzie zawsze 2pac Shakur

Gość uhhhhh
:) kiedys byl fajowyy..a teraz jest fajny;p

Gość gość
tia, gorraca, Pitt i Cruise:o:D:D

pitt - fuj . słodki do wyrzygania cruise - po stokroć fuj!! pojeb...ny kurdupel!! Viggo Mortensen?? (Aragorn) :D

Gość uhhhhh
:) mi sie Jolie podoba... uhh...seksowna;p nie nalezedo lesbi...ale ja lubie ogladac:) linda..hmm..no latka plyna niestety...a diesel...hmmmm...wilis = klasa...dobranoc dziewczynki

Gość uhhhhh
mialobyc Willis= klasa:)

Gość gość
Vigo---tez mi sie podobal, dopopki nie zobaczylam go w innych filmach. Nieee, zbyt ostre rysy twarzy i starzeje sie szybko:oKiedys mi sie Ford podobal, ale to za czasow Indiany Jonesa, teraz to juz trupek:(

Gość gość
Zobaczcie, ze Polakow nie wymieniamy. Czyzby faceci w Polsce nie bylo godni naszego zainteresowania? Mysle i mysle, i zadnego nie moge wymyslec, ktory by mnie rzucal na kolana.