Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gochaa

zastój pokarmu

Polecane posty

urodziłam moją kruszynkę w marcu 2001r i również w marcu, ale 2002 poszłam do pracy. Cały ten czas karmiłam piersią i chciałam robić to nadal. W okolicach kwietnia byłam już tak zmęczona, że mąż przynosił małą do naszego łóżka i wszyscy na nowo zasypialiśmy, mała najczęściej z piersią w buzi. I zrobił mi się zastój pokarmu. ale w bardzo nietypowym miejscu: na brodawce, w miejscu, dzie mała ścisnęła ustami. Taki mały, twardy guzek. Początkowo próbowałam ściągać, rozmasowywać ( ale weź tu i rozmasuj takie miejce), grzać.... Mówię Wam, cuda wyprawiałam. Aż ktoś powiedział mi, że na oddziale położniczym mają jakąś cudowną elektryczną \"dojarkę\". Więc poszłam. Lekarz zatrybił tylko, że urodziłam w marcu- a tu kwiecień- nie zatrybił, że to rok różnicy, i chciał wysłać mnie na onkologię, bo on \"nigdy nie widział w takim miejscu zatoru\". Oczywiście kilkugodzinne odciąganie nic nie dało- guzek miał się dobrze. I wtedy weszła salowa (ona zatrybiła):- pani- to za słabe!!! Odkurzacz. Tylko ODKURZACZ. Co!?!?!?! 0) I wiecie- pojechałam do domu, włączyłam odkurzacz i ..... przeszło jak ręką odjął. Nie ma to jak medycyna ludowa! ;) PRZYSZŁE MAMY: potraktujcie to jak dobrą radę.

Gość mininadia
Ojejku.... Jak przypomnę sobie swój zastuj pokarmu,to ciarki mnie przechodzą... Pamiętam,że wolałam rodzić jeszcze 5 razy niż przechodzić przez ten mleczny koszmar...

Gość gosiek340
Moze jeszcze jestem zbyt zaspana;ale nie rozumiem?Jak to odkurzacz?To co ty przystawilas rure do piersi?I co?wyssalo ci mleko?Pytam czysto teoretycznie bo zastoje juz mam za soba ale zawsze warto wiedziec.A to nie za mocno zasysa taki odkurzacz?