Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy gwiazdki

* * *

Polecane posty

Gość trzy gwiazdki

Tydzień temu pracowałem na wieży kontrolnej , prowadziłem pewien samolot i nagle będąc przy monitorze osłabłem ( miałem lekki zawał ) ,potem podobno zastąpila mnie koleżanka , podobno mnie obserwowala , że kiepsko wyglądam , samolot wylądował ale trafiłem do szpitala , mam 34 lata i do pracy przyszedłem wyluzowany a teraz podobno jestem siwy , podobno osiwiałem w przeciągu godziny . U nas na wierzy godzina pracy to jakby dwie godziny pracy górnika w kopalni. Moja koleżanka z wierzy ma 26 lat i też już jest siwa . Podobno znowu jest nabór na kontrolerów ruchu lotniczego . Twarda robota :(

Gość trzy gwiazdki
Jak sądzisz ile płatna dobrze ?

Gość nie martw się...
ważne że żyjesz a szpakowaci faceci są śliczni :)

Nie mam pojęcia ale tak słyszałam. Myślę, że w tysiącach. Ale oświeć mnie jeśli możesz.

Gość trzy gwiazdki
Tak, też mam, cieszysz się ?

Gość trzy gwiazdki
16 - 22 tys. zł. na czysto , chcesz tyle zarabiać ?

Gość nie martw się...
ŚWIEŻA czy gdybyś mogła mieć takie pieniądze chciałabyś przeżyć to co Trzy gwiazdki ?

A kto by nie chciał? Pradę mówiąc myślałam kiedyś o tym i widziałam nawet ostatnio te ogłoszenia w prasie ale zdaję sobie sprawę, że to ciężka praca-ogromna odpowiedzialność i obciążenie psychiczne.Trzeba też mieć odpowiednie kursy.

Gość A KTÓRA PRACA TERAZ NIE JEST
STRESUJĄCA, ODPOWIEDZIALNA I POSIWIAJĄCA WŁOSY?

Do -a która praca....----Wybacz ale rozwalil mnie twój tekst.Nic mi nie wiadomo by w jakims innym zawodzie jeden czlowiek był odpowiedzialny za życie wielu innych osób w ciągu kilku minut.Jeden jego błąd i maszyna się rozbija.Jak jesteś taka mądra/y to może zatrudnij sie na tym stanowisku?Zapewniam cię,że po jednym dniu pracy zamarzysz o powrocie na \"stare śmieci\".