Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwkaaaa

pomozcie mi bo nie wiem co mam myslec!!!

Polecane posty

Gość iwkaaaa

hej.dzis rano obudzilam sie- i zobaczylam na majtkach czerwona plame, co wiecej czulam lekki bol tak jak przy okresie... tylko ze ja od ponad dwoch lat biore tabletki a do konca opakowania zostalo mi 7 tabletek!! myslalam ze takie krwawienia podczas opakowania zdazaja sie na poczatku brania tabletek a ja juz biore 2 lata.... co to moze byc? mam sie martwic? dziekuje za pomoc :*

Gość iwkaaaa
no nie wierze ze nikt nie wie :/

Gość Maajeczkaa
No hej. Nie jet to \"normalna\" sytuacja. Faktycznie, plamienia zdarzaja sie w ciagu pierwszych trzech cykli przyjmowanie pigulek, potem juz nie powinny... Nie musi to oznaczac niczego niepokojacego, al przeciez na forum nikt ci nie odpowie na pytanie co sie stalo! Musisz isc do lekarza!

moze czas pomyslec o zmianie tabletek, te moga byc dla ciebie za slabe, a robilas w ciagu tych 3 lat jakas przerwe? to moze byc tez torbiel, albo nadzerka, ale niekoniecznie cos groznego :)

Gość iwciaaaa
nie robilam zadnej przerwy nigdy :/ nie wiedzialam ze to cos niepokojacego... nie da sie jakos obejsc tej wizyty bo na razie po prostu nie mam mozliwosci pojscia do gina...