Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turka24

moj facet spedza dnie pod blokiem, nie ma pracy, nie ma niczego.

Polecane posty

Gość turka24

moj facet nie ma pracy, studiuje juz 3 lata za dlugo i nie moze skonczyc, nie ma pieniedzy, musi pozyczac od rodzicow.. ma 24 lata , przestal dbac o siebie, chodzi taki bardzo przybity, stal sie niemily... co ja mam zrobic? nie jest latwo odejsc .. a ja mysle o normalnym zwiazku, ja juz patrze w przyszlosc a on:(

Gość ekgflsgfoasdf sfcwr
A Ty go kopnij w dupe i zagoń do roboty- nie ma utrzymywania przez rodziców!!

Gość iijaa
musisz zakaldac kilka razy ten sam topik???????????? czego oczekujesz na tym forum? ze znajdzie sie jakis pracodawca, czy co???????

Gość tak prawdę mówiąc
to ile miał lat jak zaczął studiować. Bo skoro ma teraz 24 lata i studiuje o 3 za dużo, to jakoś strasznie szybko musiał zacząć. W normalnym trybie, to właśnie w tym wieku pisze sie pracę magisterską z tego co pamiętam? A ty wolałabyś, żeby poszedł do roboty bez nauki, zarabiał jakieś grosze i układał z tobą życie? Strasznie ci sie spieszy jakoś... Może sama weź sie do nauki, to nie będziesz tak galopować z zakładaniem rodziny

Gość iijaa
A i jeszcze jedno, ja mam 23 lata, tez nie mam pracy , jestem dopiero na 2 roku, choc moglabym (wcale nie powinnam) być na czwartym i jakos moj facet nigdy mi tego nie wypomniał, wrecz przeciwnie nie zgadza się na to abym pracowala i dala sie wykorzystywac np w mc donaldzie albo na kasie w realu A ty to sobie lepiej znajdź jakiegos goscia kolo 30 z wlasnym mieszkaniem i sporą pensją, zapewne bedziesz szczesliwsza!!!!

Gość turka24
on nie moze zrobic licencjata i utknal na 2 roku... tylko dzieki znjaomosciom tak mu pozwolono .. za 3 razem go juz chca wywalic:(

Gość czego od nas oczekujesz
:O

Gość Przesrane miec faceta blokersa

Gość do iijaa
Co inneg ofacet co innego kobieta kobieta moze byc taka niezaradna maskotka na utrzymaniu faceta facet musi byc zaradny, albo studia albo praca

Gość A ty zamiast
narzekac, moze zmobilizuj go do pracy i nauki :-D

Gość wole bez nicka
może jest w depresji to się zdarza spróbuj z nim szczerze pogadac może psycholog

Gość znawca tematu owego
to zwykły lump!!! luj, nierób , wieczny student, debil!!!! z kim ty sie zadajesz dziewucho?? chcesz całe zycie robić na obiboka????

Gość DO znawca tematu owego
znasz go że tak piszesz? myślę że nie, więc stul pysk.

Gość Nie rozumiem ...
co to znaczy, ze twój facet spędza dni pod blokiem??????????????????????

Gość znawca tematu owego
wystarczy ze ty go znasz bardzo dobrze i wystarczy mi Twój opis!!!!! Do roboty gnoja !!!! nieroba jebanego!!!!

Gość do nierozumiem
jak to nie wiesz???? Nie znasz lumpów osiedlowych???/Co z nudów nie wiedzą co ze saoba zrobic i tylko głupoty im do głowy przychodzą!!!!!Siedżm takie ciecie na ławce i pierdolą głupoty i czekaja aż im kurwa worek złota z nieba spadnie hahhahahahah

Gość Nie rozumiem ...
Moja droga, mieszkam na osiedlu od kilku lat i przed blokami bawia się dzieci, a na pewno nie ma ludzi dorosłych w wieku 20 czy 24 lat :-D PS Nie musisz rzucać mięsem :-D