Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TynkaB

mamy które urodziły w grudniu 2005

Polecane posty

Gość TynkaB

Witam, zapraszam do dyskusji osoby ktore zostały mamami w grudniu 2005, porozmawiajmy o naszych maluszkach.

Gość Justa_
Czesc mojpka. Mój maluszek urodzil sie 9 grudnia.

Hej Justa. A powiedz pracujesz czy jestes na wychowawczym?Ja od lipcva wracam do pracy i jest mi z tego powodu bardzo cięzko na duszy:((((

Gość Justa_
Ja juz pracuje od poczatku maja, tez mi bylo ciezko ale nie mialam zbytniego wyboru. Jakos sobie radze, mam o tyle dobrze ze mam prace w miare normalnych godzinach od 7 do 15 od poniedzialku do piatku

No ja o tyle dobrze tez mam z godzinami pracy.A powiedz kto sie zajmuje twoim maleństwem bo ja niestety jestem zmuszona oddac do żłoba:((((Karmisz piersią czy butla?

Gość Justa_
U mnie w miescie do zlobka przyjmuja dzieci ktore maj przynajmniej rok. Maz pracuje na zmiany wiec co drugi tydzien to on se zajmuje malym, ja jeszcze karmie piersia wiec naleza mi sie te przerwy na karmienie. Napisalam wniosek do szefa o ich poleczenie wiec na razie pracuje tylko do 14tej. To wtedy na ta godzine jak maz idzie do pracy a zanim ja wroce to podrzucamy go sasiadce. Natomiast w tygodniu jak oboje idziemy do pracy na rano, to juz na caly dzien zostawiamy go sasiadce.

Gość Justa_
mojpka A teraz jestes na jakim urlopie bo macierzynski juz ci chyba sie skonczyl

Ciągne urlop z 2006 r i miałam jeszce cały z 2005 dlatego troche udało mi sie przeciągnąć dłużej.A powiedz jak nauczyłas swoje dziecko pic z butli bo ja nie moge nic mi z tego nie wychodzi moze jestem za mało konsekwentna?

Gość Justa_
Juz wczesniej zaczelam go przyzwyczajac do butli. Zaczelam mu ja dawc glownie w dzien i zwykle robil to ktos inny niz ja, moja mama czasem siostra w zaleznosci kto byl pod reka, sciagalam pokarm.

Gość asiula24
hej.witam