Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agi_7

Dziwen upławy

Polecane posty

Gość Agi_7

Witam! Mam problem z ktorym mam nadzieje ze mi pomozecie.Od jakiegos czasu mam dziwne objawy zwiazane z pecherzem.Otoz bardzo czesto oddaje mocz,nawet co godzine!Bola mnie czasem jajniki i nerki,zaznaczam ze nie wystepuja u mnie takie objawy jak pieczenie czy bol podczas oddawania moczu.Nie wiem czy oznacza to zakazenie układu moczowego czy tez nie.Zaczelam brac furagin lecz po 2 dniach przestalam bez zadnego powodu.3 dni pozniej zauwazylam rzadkie,brazowe uplawy wiec znowu zaczelam brac furagin.Martwie sie czy te uplawy nie oznaczaja ze moje tabletki antykoncepcyjne sie nie wchlaniaja,ktore biore juz ponad 8 miesiecy.Moze stad te nagłe uplawy?Prosze powiedzcie czy byla szansa ze moglam zajsc w ciaze w tym czasie bo bardzo sie denerwujemy z moim chlopakiem!:(

Gość idź do lekarza kurde

Gość Agi_7
No tak,ale w weekend to ciezko bedzie znalezc lekarza dlatego chcialam sie poradzic:(

witam mam podobny problem jak kolezanka nie wiem co mi jest zastanawiam sie czy moze nie jestem w ciazy moje objawy to takie jak czeste oddawanie moczu uplawy mam zolte i leiste czasami ciemniejsze bola mnie nerki i bardzo czesto brzuch tak mi cos w nim jezdzi i czesto mi sie odbija bola mnie tez jajniki i czasami mnie mdli nie wiem czy mozecie mi cos poradzic do ginekologa mam na 4 grudnia dopiero. to jest wlasnie polska kasa chorych. dodam jeszcze ze w czasie okresu wspolzylam i nasienie dostalo sie do mojego organizmu.