Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwariuję

Co można robić/Jak żyć nie mając nikogo?

Polecane posty

Gość chyba zwariuję

chyba zwariuję. nie mam gdzie się podziać, nie mam z kim porozmawiać ani wyjść tylko szkoła lub dorabianie! co to za życie! co można/jak można zrobić samemu:O, by było dobrze:O

Gość _jedna z was_
a matka, ojciec? wiesz mi moja powiedziala przed chwilą "jestes charakteropatką jak towja babka (czyli jej matka kobieto" kurde, ja juz nie umiem tlamsić w sobie tego, ze moja rodzina odwraca się plecami - kiedy ja chcę o czym spowiedziec matka zamyka drzwi przed nosem ma 55lat, siedzi w domu na emeryturze i ma wszystko w d... boję się, bo podcina mi skrzydla..

Gość _jedna z was_
musisz miec kogos do pogadania? jestes za granica, ze nie masz nikogo?

Gość chyba zwariuję
mieszkasz z rodzicami? czemu uważasz, ze masz podcinane skrzydła? chyba już dorosła jesteś? nie, nie trzeba być za granicą by nie mieć znajmomych:O

Gość _jedna z was_
ojciec nie zyje, odczula ulge gdy zmarl matka wypomina wszystko, zachowuje sie jak jej matka, ktora miala wszytsko gdzies, tylko, ze babcia pracowala a matka siedzi w domu wycierpiala sie to prawda w zyciu, ale teraz odreagowuje na mnie ile masz lat? jak dlugo tak funkcjonujesz? najgorzej gdy myslisz, ze ktos taki jest a zawodzi Cię w chwili kryzysu jesli wiesz, ze nie ma nikogo to plus za swiadomosc pociesz się, ze jestes do przodu jesli nikt Cię nie opieprza za niepowodzenia

Gość chyba zwariuję
a nie masz zamiary kiedykolwiek się wyprowadzić? Wtenczas, na pewno Cię doceni...to też jakieś wyjście. Wolałabym aby miał mnie kto opieprzać za iepowodzenia, ale i cieszysz się z sukcesów. Wiem, że samotną nie będę chyba całe życie, ale jak na razie życ, to nie wiem.

Gość _jedna z was_
ona sukcesy przypisuje sobie "gdyby nie ja nic by z ciebie nie bylo" ...chyba jej się nudzi a kiedy cos mi nie wyjdzie za pierwszym razem slysze "bo ty sie do tego nie nadawalas"

Gość _jedna z was_
wyprowadze się, jak bede miala przewidywalne dochody a nie prace na czarno ze zmiennym dochodem

Gość masturbator4444
pozostaje masturbowac sie

Gość co można
robić ? przyzwyczaić się :p ja np. nie umiem nic zmienić, więc tylko taka opcja mi została ( chyba że.. ) w sumie to już nawet bym nie potrafiła żyć inaczej skoro przez 30 lat było wokół mnie pusto i smutno to zdążyłam się z tym szarym klimatem oswoić. Już chyba nawet krew mam szarą ;) chociaż był taki okres czasu, że zaczęłam gadać do siebie :D wtedy się wystraszyłam i kupiłam sobie chomika ;) To zupełnie inna jakość, przynajmniej nie gada się do powietrza ;)

Gość chyba zwariuję
ale masz chyba jakiś bliskich, znajomych? którzy Cię jakoś doceniają?

Gość chyba zwariuję
chomik;), ja mam psa i kota: /, ale wolą siebie nazwajem, polubili się, bawią się całymi dniami, nie zwracając na mnie uwagi:P

Gość _jedna z was_
poznalam pare osob przez neta i tyle wiesz, ja od 18rz tyralam jak idiotka - zero imprez, tylko choroby ojca, matki, zakupy ciezsze zeby matke odciazyc i zostalam sama rodzenstwo kogos ma, 2 razy się zalamalam, bo nie mialam przyjaciolki - raz kiedy runely mi zyciowe plany, cos na co poswiecilam kilka lat i duzo kasy a drugi raz- gdy oszukano mnie z pieniędzmi i ten drugi raz bylo gorszy, bo zdalam sobie sprawę, ze mi się nie wydawlao, tylko ja naprawde nikogo przy sobie nie mam ale mam talerz zupy w domu i to jes w porzo:)..tylko ja chcę sama wiedziec, ze sobie radzę, czaisz?

Gość _jedna z was_
facet mnie ostatnio pocieszal ;)...poryczalam sie na randzie..i potem nawet bylo milo ;) zboczona jestem :(..a co tam.:) ile masz lat?

Gość do jednej z nas
jestem z Tobą. Nawet nie wiesz, jak dobrze Cie rozumiem :))

Gość _jedna z was_
do jednej z nas--> a ja k jest u Ciebie?

Gość serwesita freskita
wspolczuje Ci,moze nie mam az tak zle jak Ty ale czuje sie strasznie samotny,jestem za granica,niby z rodzina ale nikogo nic nie obchodzi co sie czuje ,zwykla wymiana zdan jak w pracy itp. :( mam juz tego dosc... chcialbym sie do kogos przytulic :(

Gość _jedna z was_
ile masz lat? gdzie jestes w tej pracy?

Gość chyba zwariuję
czaję. ale masz chłopaka, a to dużo:) i miło, super, że tak za Tobą stoi i Cię pociesza:), to ważne, nawet masz się do kogo przytulić, a matka-jak się wyprowadzisz i będzie odczuwać twoje braki-doceni, zobaczysz;), piszę akurat tutaj z doświadczenia. na razie uciekam, do kolejnego.

Gość serwesita freskita
_jedna z was_ to do mnie? pisz o kogo zadajesz pytania:) ehhh nawt meczu nie moglem ogladnac :(

Gość _jedna z was_
nie mam chlopaka i tak nikt mi nie odpowiada na pytania :D..ok, ile masz lat facecie?

Gość serwesita freskita
03.03.1978 wiec chyba 28 :(

Gość _jedna z was_
eee no to jestes w kwiecie wieku ;)..w tym wieku faceci zakladali jeszcze niedawno rodziny..no teraz jak maja prace to tez zakladają

Gość serwesita freskita
zakladaja jak maja z kim, ja nawet nikogo nie mam na oku bo nikogo tu nie znam, zreszta polakow a raczej polek tez tu nie ma... a moze i dobrze ;) po prostu brakuje mi kogos biskiego, do pogadania , przytulenia sie :(

Gość _jedna z was_
ech..tu chociaz mozna bezkarnie na rodzinę ponarzekać... no niestety tak to jest...a nie mozesz wyrwac jakiejs miejscowej piękności ;)

Gość co można
_jedna z nas_ --> no popatrz, że też akurat w windzie Ci się 😭 zebrało ;) Ja bardzo się pilnuję, nie ma mowy o płakaniu przy jakimś ludziu ;) a jeśli już czuję nadciągające słabości i akurat ktoś patrzy, to natychmiast zaczynam kichać ( że niby alergia ) albo udaję, że mi coś do oka wpadło ;) chyba zwariujesz --> pies i kot :) super :) przynajmniej masz z kim spać ;) chociaż jak mój chomik zakończył żywot, to przez tydzień nie mogłam z żalu jeść, więc myślę, że po większym futrzaku to jeszcze gorzej można się rozchorować, to nie dla mnie ;) serwesita freskita --> przytul się do poduszki ;) mnie czasem pomaga :) fajny topik, można się pożalić :) ale już Was chyba pożegnam :) moja mama jest chora na schizofrenię i coś chyba zanosi się na kolejny atak :p Dobrej nocy 🖐️

Gość serwesita freskita
_jedna z was_ no nie moge bo nie znam jezyka zreszta nie mam z czym startowac... przydalo by sie pozadne auto na poczatek i znajomosc jezyka to moze... a tak :( zreszta nie widze tu siebie... nie podoba mi sie tu, gdyby w polsce mozna bylo pracowac i zarobic na zycie ... niestety czlowiek musi sie poniewierac

Gość _jedna z was_
co mozna-> oj, ja tez nie placzę...ale raz chyba mozna, prawda? serwesita freskita ---> w pewnym wieku czlowiek ma potrzebę blizszych zwiazkow z kimś zwlaszcza jak dlugo byl sam

Gość serwesita freskita
co można tule co noc choc mi goraco ale poduszka nie odaje pocalunkow, nie przytuli, nie dotknie czule i nie powie nic o ucha na dobranoc :(

Gość _jedna z was_
ok, w jakim kraju dzialasz...jadę do ciebie;) a tak poważnie - jesli masz fizyczną obecnosc drugiego czlowieka to juz jest ok ja wlasnie dlatego boje sie wyjechac za granicę, ze nie zniose rozłąki, musze miec 1 osobę, ktorą znam ze sobą:)