Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwariuję

Co można robić/Jak żyć nie mając nikogo?

Polecane posty

Gość serwesita freskita
fizycznie mam ale co z tego... ja chcie miec kogos bliskiego :( do przytulenia, wyzalenie sie, do wspolnych radosci i sexu... czytalas moze "Samotnosc w sieci" ?

Gość podobna..
jak ja Was rozumiem..:(:(:( ehhhhhh... ale na dzis wystarczy;) dobrej nocki 🖐️

Gość _jedna z was_
czytalam po lebkach, bo normalnie pracowalam tak, ze padalam na buzię, więc nie mialam czasu myslec o tym, ze ja po prostu unikam facetow :( wiesz mnie bardzije męczy to, ze ,matka znęca sie nade mna psychicznie - studia nie pozwolily mi w pelni sie uniezaleznic i dopiero teraz moge cos dzialac jak jej mowie, ze laski sie nie szanuja zeby miec prac to ona mowi "totez zostań k..ą" i gadaj z kims takim Tobie tez ublizają w domu? zawsze miales dziewczynę? moze dlatego Ci trudno przywyknac do nowej sytuacji?

Gość serwesita freskita
oj... nigdy nie slyszalem czegos takiego.. nie pozowolilbym sobie na to. Twoja matka chce sie Ciebie pozbyc z domu ze tak Cie traktuje? wspolczuje Ci naprawde :( a dziewczyne mialem i to bardzo kochana, ale wyjechala o usa i tam sie szybko ozenila... cierpialem dlugo... niby przeszlo bo to juz 5 lat ale... czasem jeszcze boli.

Gość _jedna z was_
chce się pozbyc, ma zapewniony byt do konca swoich dni i nie rozumie, ze ja sama musze sobie wszystko wypracować w realu pomaga mi tylko terapia u psychologa, bo przed ludzmi wstyd sie przyznac, jak mnie traktuje wiesz, przeraza mnie, ze ja mam nikle szanse na to, zeby moj los odmienil sie jka los mamy - ojciec sie nad nia znecal ale potem wszystko odmienilo sie wjej zyciu jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki. balam się, ze po 50ce będzie zyc w biedzie, ale dzięki Bogu los się do niej usmiechnął.

Gość serwesita freskita
oj... nigdy nie slyszalem czegos takiego.. nie pozowolilbym sobie na to. Twoja matka chce sie Ciebie pozbyc z domu ze tak Cie traktuje? wspolczuje Ci naprawde :( a dziewczyne mialem i to bardzo kochana, ale wyjechala o usa i tam sie szybko ozenila... cierpialem dlugo... niby przeszlo bo to juz 5 lat ale... czasem jeszcze boli.

Gość _jedna z was_
hej, pociesz sie, ze to cierpienie od losu latwiej sie znosi szukaj kogos na miejscu...gorzej, jak kilka osob na raz zrobi czlowiekowi świństwo.. moze wychodz między ludzi, moze tam tez sie poznaja ludzie przez neta..kurcze nie wiem..w jakiej branzy tam pracujesz?

Gość serwesita freskita
miedzy ludzi... tylko ze ja nie znam ich jezyka a tu polakow chyba nie ma bo jeszcze nie spotkalem bo chodze po pracy na piwo z nimi ale tak jakos beznadziejnie... w jakiej branzy... ciezka praca skladamy domy z drewna

Gość _jedna z was_
to się ucz języka..na co czekasz? trudne to narzecze?

Gość serwesita freskita
no wiesz ucz sie.. kazdy mi to mowi ale to nie takie proste:( nie da sie ponac jesyka w 2 miesiace:( zreszta ja teraz mysle o sexie:)

Gość _jedna z was_
dobranoc:) musze spac, bo wstaje rano

Gość _jedna z was_
eee ja juz nawet staram sie o nim nie mysleć

Gość serwesita freskita
szkoda ze znikasz... nie myslisz o sexie? hymm mi sie wydawalo ze kazdy o nim mysli :)

Gość _jedna z was_
seksapil to nasza broń kobieca...dobranoc:)

Gość serwesita freskita
bobranoc :*

Gość zaałamka
witam...normalnia jak Was teraz sobie czytam to jeszcze wieksze łzy mam w oczach SKĄD JA TO WSZYSTKO ZNAM?

Gość zaałamka
i myslisz ze inni nie maja wiekszych problemów?