Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to macie

Niewybredne żarty o Polakach w niemieckiej TV .

Polecane posty

Gość sunny line
albo słowo: "bamber" "bambera"

Gość sunny line
wiec nwiosek jest jeden: wszedzie sa ludzie i ludziska

Gość Z innego forum
Sessi...mialo byc

Gość obywatel amator
tez mi coś,co chwilę gdzies na kogoś mówią w róznych telewizjach na świecie a poza tym jak się ktos nie szanuje to nikt inny go nie szanuje a tak naprawdę to niemiaszki sie boją tych napakowanych łysych dzikusów ze wschodu podobno inaczej by nie mobilizowali przeciez tyle psiarni prawda??więc nie jest tak żle rodacy :)

Gość bo polacy.....
wlasnie maja racje bo polacy nie ci zwykli a wlasnie ci ktorzy sa publiczni robia z siebie gwiazdy i to w kazdej dziedzinie,a tak naprawde to "0" potrafia sie tylko przechwalac i gadac jak to bedzie a rzeczywistosc jest okrutna i bezlitosna!!! To tak jak pedal saleta dostal w ryja od 43 letniego serba pobulil ,a wszedzie gadal i tlumaczyl ze poslizgnal sie na sznurowce!!! traf chcial ze siedzialem przy ringu i dokladnie widzialem i wszystcy widzieli jak oberwal podbrodkowego!!!! nadaje sie saleta do wlasnie reklam zyletek bo sam jest cienki jak zyletka!!! a potem sie dziwicie ze takie o salecie dowcipy w niemczech !!! i tak jest z kazda dziedzina publiczna jestesmy nikim na arenie miedzynarodowej taki jeden malysz tego nie zmieni,pamietajmy o tym a chwalic i przechwalac sie nie wolno bo porazka boli bardziej!!!

Gość sunny line
sami jestescie Polacy! przepraszam... nie chcialam nikogo urazic... ;) :P

Gość obywatel amator
sensimillo w innych parlamentach się napierdalają,ministrowie i politcy przeklinają iorazrzucaja miesem w kierunku innych partii a tutaj w tej polskiej demokracji jeszcze nikt w tym cyrku zwanym sejmem nigdy nikomu nie wpie...ł!!przeciez to jeden wielki układ :D :D

Gość kleklele
oni sa zazdrosni my rosniemy w sile oni zdychaja

Gość tak tak mozemy sie oburzac ale
:D

Gość hop sa sa sa

Ale nikt nie napisał o słynnych niemieckich alfonsach-często pochodzenia tureckiego:O.no i by było dobrze zrobić program o takich no i sfilmować gwałcicieli niemieckich co gwałcą Polki w burdelach- to jest zdecydowani gorsze od okradania sklepów.

Niemcy maja bardzo zle zdanie o Polakach, traktuja nas nawet gorzej niz Turkow(takie jest moje zdanie). Zawsze patrza na nas z gory, uwazaja, ze Polska to kraj \"30 lat za Murzynami\". Moja kolezanka ma narzeczonego Niemca i w tamtym roku przyjechal ja odwiedzic-pociagiem, bo sie bal o samochod i w starych ciuchach, komorke nosil prawie w majtkach. Duzo razy slyszalam nawet pytania w stylu\"A jakis Polak dostal w ogole kiedys Nagrode Nobla?\" Zgoda, ze Polacy nie zawsze zachowuja sie super, ale po co uogolniac i umacniac idiotyczne stereotypy-Polak pijak, Polak zlodziej, Polak-cwaniacze, Polak-swinia. Wiekszosc Polakow zachowuje sie kulturalniej niz Niemcy, jestesmy bardziej przyjazni, goscinni, mniej wyrafinowani, skapi i chciwi na kase. W Polsce mozesz wpasc w kazdej chwili do sasiada na kawe i Cie ugosci czym ma, a Niemiec...Rzuci Ci kawaleczek ciasta, skrupulatnie odmierzony i wyliczony. Dlaczego o tym sie nie mowi??

Gość upupupuupupupppp

Gość goscinnosc
luana21 Dziecko co ty wypisujesz,masz pretensje do niemcow ze tak o naszych pisza??? przeczytaj polskie gazety glaszcza ich po dupie??? FAKT np. Pracuje z niemcami mieszkam z nimi ,podziela sie sniadaniem jak zapomnisz,nie sa zawistni maja w dupie co ty masz, liczy sie co oni maja,Turkow nie lubia to wiem z cala pewnoscia ,ale za to oni jak potrzebuja pomocy to kazdy turek to rodzina,niemam tu w niemczech takiego przykladu o Polakach wstydza sie mowic po polsku ich dzieci nie mowia a juz pisac zapomnij po Polsku .To co maja o nas myslec???.To poprostu media,a kabarecisci i w Polsce nasmiewaja sie z niemcow tak jak oni z Polakow, ty tez napewno nie raz sie smialas.Zanim rzucisz oskarzenie i wrzucisz caly narod do jednego gara pomysl,przyjedz,pozyj tu pare lat a potem sie wypowiadaj. Forumowiczom 🖐️ W srode remis???;) Literowki mam tam gdzie swiatlo nie zaglada :P

Gość goscinnos
I na to wlasnie czekalam i co z Waszymi wyzwyskami ????????????????????? Przrgrali ale wygrali bo pokazali KLASE BO JA MAJA a wiec ..................wygrali!!!!!!!!!!!!!

A co cwani niemcy powiedzą na to: \" Jedź do Niemiec! Majątek twego dziadka już tam jest\"!!! Niech się głupki pocałują w dupę! Polska górą! Polska do boju POLSKA!

Gość OBSSER.....................
VIA revia............poczytaj WARTO ;) Witajcie U mnie dalej piekny ,sloneczny dzien ale i bardzo nerwowy,a to za sprawa dzisiejszego meczu.Przy takiej obsadzie jak jest u mnie w domu to i mnie sie udzielilo.Moj starszy jedzie ogladac mecz do centrum i tego sie boje bo moga dzisiaj byc rozroby obojetnie kto wygra,my kibicujemy dalej naszym.Ale jak przegraja flaga z balkonu dzisiaj leci.A wiecie ze mm ma dzisiaj nocke i nie bedzie mogl ogladac,chyba pierwszy raz jest mi go szkoda. Witam cie 40-latko napisz cos wiecej o sobie Modzanka - Twojego zdjecia nie mam, moze nie doszlo albo na tlen wyslalas a tam niestety sie nic nie otwiera,wyslij jeszcze raz na ilonica moje przesle kasiczka - to ja tez o twoje poprosze jak wysylasz bo tez nie mam Pozdrowienia dla wszystkich Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni twego życia! Wracaj do nich, ilekroć w twoim życiu wszystko zaczyna się walić 16:03 malamycha Witam Mozanka niestety zadna niema twojego adresu Kaska wlamanie Marynia czekam Aska dlaczego smutna minka ????Mam nadzieje ze synos nie przeciagnal struny jak synek Marzenki jak tak ,to zrob co jej doradzilam zakrec glowny zawor z doplywem wody i powynos wszystkie napoje Mojemu to pomoglo no na pare lat ale teraz niech sam sie kuruje podobno dorosly . KIBICUJE naturalnie .....................................naszym to bedzie wspanialy mecz nasi przeciw naszym (Klose ,Podolski) skreslcie w srodku "do" i wyjdzie polski z tego sa tu juz kawaly Przychodzi Kinski na trening a Podolski na trykocie ma PO..LSKI, Podolski czy ty na glowe upadl to ligowa koszulka grasz w niemieckiej reprezentacji Niemcy twoja ojczyzna a Podolski...Kinski ja teraz Polski i basta Mialam miec dlugi wekend nic z tego w sobote ide do pracy,prosili i o piatek a ja im za te wszystkie kawaly ktore dzisiaj bylam zmuszona o Polakach sluchac (byly w gazecie) w piatek? ok przyjde ale tylko jak Polacy wygraja, wyglad ich twarzy mnie usatysfakcjonowal geby zamkneli .A ten co czytal kawaly bierze odemnie codziennie sportowa strone, nie czytam tego i podczas przerwy odwazyl sie je czytac przy mnie, blad ja na glos Lother skarbie czytaj glosniej nie slysze a od poniedzialku sportu w gazecie juz niema Milego dnia wygranego meczu Nie otrzymujemy krótkiego życia, lecz je takim czynimy. Nie brakuje nam czasu, lecz trwonimy go 16:08 malamycha Ruda teraz przeczytalam,na wszelki wypadek zabije kurczaka wczoraj pomogl moze i dzisiaj,dam z siebie wszystko Nie otrzymujemy krótkiego życia, lecz je takim czynimy. Nie brakuje nam czasu, lecz trwonimy go 16:43 malamycha To dla tych ktorzy jeszcze oburzeni ostatnimi recenzjami w gazetach o Polakach i ich grze Podobno niemiecka stacja ZDF dorobiła się żółtej kartki szydząc po meczu z Ekwadorem z Polaków. Zapracujmy więc i my na równie śliczną, żółtą kartkę. Pamiętając o tym, żeby to nie była kartka czerwona... W znanym chyba wszystkim twierdzeniu - męskiej populacji świata, rzecz jasna - jakoby Niemki były tylko trochę ładniejsze od krów, są dwa oczywiste błędy. Nie trochę, tylko dużo. I nie ładniejsze, tylko brzydsze. Nie dziwi wiec, ze w tutejszych domach publicznych pracują kobiety zza wschodnich granic. Gdyby pracowałyby w nich Niemki, to Niemcy mieliby poważny dylemat: położyć się na nią, czy zgrillowac? Patrząc na to z drugiej strony, to z historycznego punktu widzenia w tym drugim maja wprawę. W pierwszym juz nie bardzo, bo im nie staje. Poruszając kwestię kobiet, to ja naprawdę się nie dziwię, że tam jest najmniejszy przyrost naturalny w Europie. Kto to takie to by chciał "pacnąć"? Rozumiem patriotyczne "flagę na łeb i za ojczyznę", no ale są pewne granice przyzwoitości, chociażby kiedy weźmiemy pod uwagę fakt, że co druga jak założy sukienkę w kwiatki to wygląda jak łąka, to naprawdę trzeba się brać za import. Oj trzebaNie staje im też pracować, bo nie prawda jest, ze Niemcy, to naród bardzo pracowity. Na dowód tego można powiedzieć tylko to, że tutejsi bezrobotni w ramach protestu przed ciągłym obniżaniem ich stopy życiowej chcą podjąć strajk i zagrozili, ze podejmą prace Prawdą jest natomiast kwestia, ze przeciętny Niemiec jest bardzo wrażliwy na piękno. Dlatego krasnale ogrodowe kupuje tylko w Polsce Wracając jeszcze do wcześniej poruszonej kwestii niemieckich kobiet... Nie prawdą jest, że niemieckie kobiety, w odróżnieniu od Polek, nie potrafią gotować. Potrafią, tylko różnica polega na tym, ze przeciętna Helena przepisy na dania czerpie z Internetu, a Helga z Reala. Bo tylko w Realu można dostać Fix-y i zupki instant. Równie serdeczna atmosfera panuje w niemieckiej drużynie. Niemieccy zawodnicy są ze sobą bardzo emocjonalnie związani. Widać to było po resztkach wazeliny na głowie Ballacka na jego ostatniej konferencji prasowej Jeśli juz jesteśmy przy piłce nożnej, to chciałbym na dowód tego, że Niemcy nie są narodem niegościnnym i słabo znającym języki obce (jak się powszechnie sadzi) podać przykład z meczu z Ekwadorem. Niemieccy ochraniarze sprawdzając polskich kibiców, przed wpuszczeniem na stadion, nauczyli się specjalnie perfekcyjnie wymawiać po Polsku: „ręce do góry”. Podobno od swoich dziadków... Wspominali coś jeszcze o „dwóch nagich mieczach”, ale że Polacy nie bardzo wiedzieli o co im chodzi, to na wszelki wypadek odsyłali ich na parade rownosci. A skoro juz jestem przy Bundeslidze, to wspomnę o jednym dziwolągu. U Niemców większość rzeczy zaczyna się od Bundes. Bundestag, Bundeswehra, Bundesrepublika. Nie ma tylko Bundeskebaba,ale to sie zmieni. A na dodatek liderami w reprezentacji Niemiec są dwaj Polacy. I kto tu kogo wodzi kogo za nos???? Smieszne NIE????????????????

To dla tych ktorzy jeszcze oburzeni ostatnimi recenzjami w gazetach o Polakach i ico w y teraz powiecie,??

Nadal nie maja wracac do domu do Polski´