Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bea99

jego żona istnieje

Polecane posty

Gość bea99

spotykam sięz żonatym facetem ... dobrze mi i chcę tego, ale ...mam straszne wyrzuty sumienia w stosunku ... do jego żony( nie mojego męża). Ja wiem, że to on powinien je ewentualnie mieć, ale mam ja. Nie umiem skończyć tej znajomości, a to że ma żonę powoduje u mnie wieczny dysonans. Czy ktoś też tak ma??

Gość wiesz coooo
dobrze ,ze masz chociaz te wyrzuty sumienia,nie uwazam ze to on je tylko powinien mic,poniewaz,ty jestes powodem!!!! To dla ciebie i przez ciebie zdradza swoja zone. A czy zastanawialas sie jaki bedzie tego final,bo gdyby byl ok,to pewnie by sie z nia rozwiodl,gdyby mu na tobie w 100% zalezalo?

Przez nią? Mąż zdradza przez kochankę? opanujcie się. Sama jestem żoną, ale gdyby mój mąż wyciął taki numer - zapewne kochanki nie darzyłabym sympatią, ale winą za zdradę obarczyłabym męża. Jest dorosły, ma swój rozum.... Co oczywiście nie znaczy, że pochwalam kochanki. Zdradza, branie się za cudzego męża są ohydne. A Ciebie bea - pozdrawiam, zawróć z tej koszmarnej drogi, nic dobrego u jej końca nie ma.

Gość i dobrze ci tak
glupia babo!!!! wina jest tez Twoja!!!! jakbys sie czula na miejscu tej zony, pomyslalas o tym???????? no i nie przeszkadza ci, ze spotykasz sie z takim zerem,ktore zdrada wlasna zone???????

hejka Agata....Ty wytworze wyobraźni :P

Gość ciągle te zera
do i dobrze ci tak---że tez jak zdradził to jest zerem,a jak nie zdrazał to jeszcze jedynka była na przodzie.I był z wszech miar drogocenny;-).

pozdrawiam:) Agata... ladys... jezeli dobrze rozumiem wypowiedz bei99 ... to ona doskonale wie, ze zony istnieja ... bo sama jest zona... zastanawiajacy jest fakt... ze dziewczyna czuje wiekszy... emocjonalny zwiazek z zona kochanka niz z wlasnym mezem!

Gość mamy nowe kwa- kwakwakwa

Gość wiesz coooo
hahaha..........ona miala na mysli meza-zony swojego kochanka!!! hihihi

Gość I co najwieksza kwaczka
Ka poszła sobie ?,a to pech!!!

a pro po... stwierdzono, ze ok 80% kobiet ma sklonnosci homoseksualne :) moze stad te zaangazowanie emocjonalne ... nie wazne jakiego rodzaju... ale zawsze zaangazowanie :)

Sugerujesz, iż związek żona-kochanka ma podłoże erotyczne????

... coz moze nie koniecznie sugeruje... ale szukam przyczyny... powiedzmy... gdzies na poziomie podswiadomosci?

SPROSTOWANIE... :) oczywiscie chodzilo mi o o sklonnosci BIseksualne... wiadomo jednak w ktora strone ...

Wiesz, na poziomie podświadomości to ja bym się bardziej doszukiwała jakiegoś strachu, lęku, różnego rodzaju......Może zwykłej solidarności jajników. A może dążeń do bycia dominującą samicą.

o żesz w morde !toz to odkrycie na miare nobla!!Ciekawe co będzie jak sytacja sie odwróci??Zona odkryje ,że istnieje kochanka?? Ka,Aga🖐️

Gość ciekawe bardzo ciekawe
Victorio droga to może wytłumaczysz mi, czemu nienawidzę kochanki swojego męża? Według ciebie raczej powinnam darzyć ją uczuciem?!

Gość ale męża kochasz prawda
?????????????????????????????

Ka :) fakt ... w tym co mowisz moze byc wiele racji ... moze jednak ...mozliwosci jest wiele... ...szukajcie a znajdziecie... podobalo mi sie ... szczegolnie z ta DOMINUJACĄ SAMICĄ :)

myśle ,Ze nie bedzie to miało nic wspolnego z pociągiem seksualnym nawet na poziomie podswiadomośći:P

Gość dajcie spokój
może nienawidzisz kochankę swojego męża bo nie możesz znieść mysli, ze to on z nią sypia a nie ty :D:D:D no nie, czego to można się tu dowiedziec, muszę od nowa zastanowic sie nad tym wszystkim może ja też jestem zazdrosna o nią nie o niego, o rany :o :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wyrzut sumienia
A ja już zaczynam lubić kochankę mojego mężusia!!! Pewnie też biedulka martwi się o mnie i ma wyrzuty sumienia. Tak mi jej szkoda!

Gość martwimy
sie o ciebie "wyrzut sumienia."

Gość prowokacja ...
I DO TEGO NEDZNA

Gość cały ten topik
to jedna wielka prowokacja!

Gość czyżby prowokacja