Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bea99

jego żona istnieje

Polecane posty

Gość przyznam się że mam
Bywa, że widuję żonę mojego kochanka i wtedy czuję się delikatnie mówiąc nieswojo.

Gość alskjdhfg
hihihihihihihihihihihihihihiiiiiii

Gość bea99
to wcale nie prowokacja ... i wcale nie napisałam, że jestem jego kochanką. Ja się z nim spotykam .. na kawie, w kinie, chodzimy na spacery, bardzo lubię te spotkania i rozmowy. Nic ponadto się nie dzieje... ale jego żona o tym nie wie. I dlatego mam dysonans, bo wiem, że gdyby się dowiedziała nie byłaby strasznie szczęśliwa i wiem, że ja pewnie też bym nie była gdyby mój mąz się spotykał z inną. Ale ... ja tak bardzo lubię z nim gadać.

Gość bea99
a swoją drogą to ciekawe, że natychmiast pojawił się motyw zdrady:)) z tego wniosek, że jego zona jakby się dowiedziała odebrałaby to tak samo. Kiepska sprawa

Gość Pikadorka
czesto uczucia pojawiają sie w nieodpowiednich momentach i osobach.Spotykam sie z zonatym męzczyzną ale ja tez jestem męzatką.życie na dwa fronty jest okopne.twój kochaneki zona to rozsadek a ty to miłość -i dlatego nie jest to takie łatwe aby wybrać

Gość zaraz padnę
bea 99 to że z nim nie sypiasz, automatycznie nie oczyszcza Cię z określenia "kochanka". Jeżeli ten facet pije kawę z Tobą, chodzi do kina z Tobą, na spacery z Tobą - a nie z Żoną, to w jakiś sposób Ją zdradza. "a swoją drogą to ciekawe, że natychmiast pojawił się motyw zdrady z tego wniosek, że jego zona jakby się dowiedziała odebrałaby to tak samo. Kiepska sprawa" - tak, zdecydowanie tak. Ona tak by to odebrała. Ja również. I tym samym nie wyobrażam sobie tego w drugą stronę. Że ja chodzę z "kolegą/kochankiem" do kina, na kawę i spacery. Ale już z zaprzyjaźnioną parą, czemu nie.

Gość Agra-F-ka
"mam straszne wyrzuty sumienia w stosunku ... do jego żony( nie mojego męża)" Masz az tak bardzo wyrozumialego meza? Czy tez malzonka zapomnialas poinformowac o twojej fascynacji innym facetem ? Skoro t taki niewinny zwizek to skad te wyrzuty sumienia ? Moim zdaniem cos sciemniasz BEA!