Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdo

GRZYBICA!!!!

Polecane posty

Gość hdo

Mam takie pytanie troche krępujące ale musze sie zapytać jeżeli zrobiłoby sie chłopakowi loda który prawdopodobnie miał grzybice to można sie jakoś zarazić i mieć później grzybice np.jamy ustnej i na odwrót jezeli chłopak by zrobił to dziewczynie?????

Gość Miriam..188
ale on miałby miec grzybice na....

Gość niunio
to teraz masz loda z grzybami w buzi itd. kłania się dermatolog i kuracja fluconazolem dla obojga i to migiem bo się niepotrzebnie nacierpisz. Owrzodzenie śluzówki jamy ustnej , nadżerki sama rozkosz nawet woda podrażnia.

Gość hdo
ale to jest pewnee .... bo to nie było tak on zrobił mi a ja mam grzybice pochwy tzn niewiem czy mam bo juz nic nie czuje bo 2 dni temu dostałam po antybiotykach ale szybko poszłam do lekarza i biore tabletki bo kazał brac do konca by choroba sie nie nawracała i wsumie nic juz nie czuje ale biore je nadal. Ja pierdoleee ale wogóle czuje sie głupio a wszystko przez to ze sie upilismy z moim facetem i teraz nawet nie chce mysleć ;(

Gość hdo
mi raczej nic nie bedzie chociaz jezeli on mnie tam całował i później pocałował mniee ale niee mi to nie grozi bo ja biore przeciez cały czas tabletki. A mój facet musi byc taki uparty bo mu mówie ze mam jeszcze jedno opakowanie które miało byc na zapas zeby brał te tabletki a on głupi mówi ze naraziemu nic niejest jak cos poczuje to je weźmie :(

Gość hdo
łał dał sie chociaz namówić na zjedzenie czosnku :)