Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olac go

I co tu robic??

Polecane posty

Gość olac go

2 lata temu poznałam fajnego chlopaka na necie... pisalismy ze soba coraz czesciej i czesciej, maile, smsy, gg... po roku spotkalismy sie... bylo fajnie... ale po jakichs 2 tygodniach od spotkania chlopak przestal sie do mnie odzywac, na kazda moja probe nawiazania kontaktu reagowal zlosliwoscia, staral sie zrobic ze mnie idiotke, udawalo mu sie to... wiele nocy nie przespanych, lez... wiem ze nie bylo warto hehe kilka dni temu napisal do mnie... nie wiem czego on chce ode mnie, ma dziewczyne... olac go?

Gość Oczywiscie ze tak
po prostu nie odzywaj się do niego ... i nie licz na nic, dziewczyna bez honoru jest dla faceta ZEREM

Gość Jeszcze pytasz
A masz rozum ? Nie odzywaj się do niego, bo jak się odezwiesz to i tak z tej maki nie bedzie chleba, a on przekona się, ze mial rację ..., ze ty nalezysz do tych dziewczyn, które sa gotowe na każde skinienie palca.

Gość olac go
ale po tym jak napisal do mnie, to ja mu odpisalam... bylam chlodna i chamska jak nigdy :D a ten dupek na koncu napisal, ze jeszcze sie odezwie hehe ciekawe po co... nagle sobie o mnie przypomnial :P a mi sie chce z tego wszystkiego tylko smiac, nie mam zalu do niego... i teraz skoro wiem jaki naprawde jest ciesze sie ze sie stalo jak sie stalo.... :)

Gość olac go
aha, nie licze na nic z jego strony! o nie w zyciu!:D jest mi obojetny... i rzeczywiscie kiedys moglby mnie miec na jedno skinienie, bo bylam zakochana, ale teraz juz nie!

Gość olac go
a moze... podtrzymac ta znajomosc a pozniej zrobic to co on... przestac sie odzywac :D niech ktos jeszcze sie wypowie, prosze

Po co ci taka rozrywka cudzym kosztem? Daj spokój, są ciekawsze zajęcia, niż dopiekanie komuś za przeszłość.

Gość Cos mi się
wydaje, że tobie na nim zalezy jednak ..., ale pamietaj, ze mu na tobie nie zalezy, więc daj sobie z nim spokój ... taka jest moja rada ..., przestań pisac, liczyc na spotkanie ... Nic z tego i tak nie bedzie, bo do tanga trzeba dwojaga :-D Mało facetów chodzi po swiecie, to nie partner dla ciebie :-D