Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winna21

czuje sie winna! co mam zrobic?

Polecane posty

Gość winna21

niedawno poznalam faceta. byl mily sympatyczny i czuly. byl w moim wieku (21 lat). zaczelismy sie spotykac i zaraz w pierwszym dniu powiedzial ze mnie kocha. myslalam ze zartuje. nie dalo mi to do myslenia ze emocjonalnie podchodzi do zwiazku. jak juz wspomnialam wzielam to za zart i dalej sie spotykalismy. ale ku mojemu zaskoczeniu 3 dnia spotykania sie on zaprosil mnie do restauracji i mi sie oswiadczyl!! nie wiedzialam co mam zrobic, kazalam mu wstac i bez slowa wyszlismy z lokalu. bylam w szoku, powiedzialam ze za malo sie znamy i jestem za mloda i nie gotowa. po 2 dniach dowiedzialam sie od jego siostry ze probowal popelnic samobojstwo. na szczescie to byla nieudana proba ale odgrazal sie ze dalej bedzie probowal az do skutku. nasi znajomi sie ode mnie odwrocili. czuje sie winna. co mam zrobic?

Gość no dobrze
on jest niestabilny emocjonlanie w zyciu bym sie z kims takim nie zwiazala

Gość Pewny_siebie
Nic nie rob. Bo nic nie jestes w stanie zrobic. A juz na pewno nie probuj byc z nim. Jakie to zycie z szantazysta? Sytuacja bez wyjscia. Jego zycie, jego decyzje. Jesli chce je stracic... Coz...

Gość no dobrze
czyli ktos kto chce sie zabic jest emocjonalnie stabilny?!?! no wiec dobrze - on jest nienormalny, walniety itp. ucikaj

Dziewczyno nawet nie mysl o tym, zeby sie do niego odzywac!! Z takim facetem szkoda czasu marnowac :/

Gość Pewny_siebie
Koles, nie denerwuj mnie i nie obrazaj. Kretynie, nie potrafisz wnioskowac, to nie zabieraj glosu. A niby co to jest? Chcial poprzez te probe zmusic ja do bycia z soba, dlatego nieudana, bo gdyby naprawde chcial sie zabic, zrobilby to.

Gość Pewny_siebie
Koles, Tobie juz nawet leczenie nie pomoze. Masz jakies kompleksy, dlatego piszesz takie glupoty na forum? To nabyte czy od urodzenia?

Gość winna21
nie odzywalam sie do niego i nie mam zamiaru ale jak sie zabije to nie chce miac goo na sumieniu :(

Gość bfx ngx
wogóle sie do niego nie odzywaj...to sie nazywa szantaż emocjonalny...zapewne chodzilo mu o to zebys poczyla sie winna...pewnie pomyslal ze jak tak sie poczujesz to bedziesz z nim...zalosne ale cóz