Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helena G.

KUPIę SUKNIę śLUBNą!!!!

Polecane posty

Gość Helena G.

NAJLEPIEJ TELMA Z PRONOVIAS, UżYWANą, 38 LUB 40 ECRU http://suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=181 GG:9184955 MAIL:helenagoldon@o2.pl LUB COś PODOBNEGO - PROSTEGO, NOBLIWEGO, WDZIęCZNEGO, BEZ RóżOWYCH RóżYCZEK I TIULU. KLASYKA. śLICZNY KOPCIUSZEK. ZDJęCIA PROSZę PRZESYłAć NA MAILA. JESTEM Z WARSZAWY, TU NAJCHęTNIEJ PRZYMIERZę:) :)

Gość Bon Apetit
ile ta suknia kosztuje w salonie?

Gość Helena G.
2900 ze wszystkimi zniżkami(mam:), ale tak normalnie 3590,-

Gość Bon Apetit
to nie taka droga, czemu sobie nie kupisz?nie sądze, żeby ktos miał ją do sprzedania...to tegoroczna kolekcja

Gość Helena G.
kolekcja jest chyba ubiegłoroczna... ale tata powiedział mi, że kupuje 2 sukienki - jedną na ślub i jedną na wesele i nie mam serca go naciągać.... do tego dodatki... myślę nad uszyciem lub kupieniem podobnej...:)

Gość Bon Apetit
sorry, żem taka dociekliwa, ale po co 2 sukienki????nigdy w życiu sie z czyms takim nie spotkałam...sama wychodze za mąż w tym roku, i nigdy nawet mi cos takiego nie przyszło do głowy...a kiedy chcesz sie przebrać?po mszy?

Gość Helena G.
wiele razy się z tym spotkałam. suknia ma olbrzymi tren i niewygodnie się w tym tańczy, tym bardziej że tańczymy z moim narzeczonym tango i planujemy zatańczyć je także i na weselu. walc w takiej sukni? albo założenie uda na biodro partnera? takie figury są groźne, szczególnie jak sie jest spiętymmpo co narażać się na niepotrzebny stres, hm?

Gość zebra23
Mam do zaoferowania sliczną suknię ślubną kolor snieżnobiały dwuczęsciowa gorset i spódnica. Suknia pochodzi z salonu sukien ślubnych Emilli.F. kosztowała 1800zł bez dodatków. Gorset pokryty koronka bez ramion usztywniany tak wiec modeluje ładnie sylwetke i dobrze trzyma biust ( rozm 75B lub C)swobodnie można się poruszać, wiązany z tyłu dziekli temu ma regulacje na rozmiar od 38-40 wzrost 165-178 w zalezności od obcasa( istnieje możliwośc skrócenia sukni). Dół sukni na kole z trenem podpinanym trzema rózyczkami z organtyny tak jak cala spodnica. Organtyna pięknie się mieni a tren dodaje uroku zwłaszcza w Kościele. Pózniej można go podpiąć aby sie nie brudził i swobodnie poruszać. GRATIS welon dlugi , który moze swobodnie zakryc cale ramiona ta aby nie świecić nagością , Welon to tzw. mgiełka kosztował mnie 110zl. Mogę również sprzedać do kompletu który pieknie wygląda stroik do włosów i na szyje ozdoba, wszystko to również z organtyny, tworzy efektowną całość.( patrz real foto) Cena 500zl do negocjacji , przypomne iż za suknie w salonie Emilii.F zapłaciłam 1800zl bez dodatkow. Zainteresowanym mogę przesłać dodatkowe zdjecia na maila w wiekszej rozdzielczości:) Zapraszam 1 właścicielem suknia po czyszczeniu chemicznym tak więc odpadają dodatkowe koszta. Stan sukni IDEALNY. Zapraszam do przymiarki do Trzebini miedzy Krakowem a Katowicami. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panie Młode istnieje mozliwość przeslania duzych zdjec na maila piszcie!!! Mozna pisac na GG 1869376 nawet jak jest niedostepne:)

No tak, jak Tata kupuje...:p Ladnie to tak starych rodziców naciągać?:p. Nie lepeij było przez tyle lat życie coś sobie odłozyć?:p. Ale Panna zapewne zbyt leniwa w dodatku dobrodusznie zapewne przyna, że nie może rodzicom odmówić, bo sprawi im tym przykrość?! A może lepiej dziadkom na konto to wpłacić, bo ZUS-owskie emerytury raczej cieńkie:p

Gość pannamłodaniedługo
po 9 września sprzedam sukienkę szytą na wzór (identycznie) jak pronowias TURNER. Szyta z najlepszych koronek. Cena 1500 do negocjacji kuj-pom.