Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se pisze

najgłupsze teksty w dyskusjach

Polecane posty

Gość tak se pisze

Od czasu do czasu, jako forumowicz, wyłapuję w tutejszych dyskusjach takie perełki czystej, nieskażonej myślą głupoty, że postanowiłam dla ich uczczenia założyć specjalny topik. Muszę przyznać że natchnęła mnie jedna tylko dyskusja i opinia osoby o czarny nicku, więc go nie podam, żeby dziewczyny bardziej nie zawstydzać. No to poniżej przytaczam tę wypowiedź. Dotyczy ona związku między dwojgiem kochanków, gdzie każdy ma małżonka, i skierowana jest do zamężnej kochanki żonatego: "(...) a co Ci podpowiada serce?? Możesz to wszystko zostawić i zamieszkać z nim. Może żona nie będzie kazała mu się wynieść. Miał operację kręgosłupa, na pewno jego żona zdaje sobie sprawę, że to poważne, więc może jeszcze będzie się nim opiekować. Chyba trzeba poczekać na jej zdecydowany ruch. Na pewno to dla niej szok, ale myślę, że zrozumie, że chcecie być szczęśliwi. Mam nadzieję, że podejmiesz słuszną decyzję. Trzymam na Was kciuki, za Wasze szczęscie". To mój typ na najjaskrawszy przejaw czystej głupoty. Dawno się tak nieśmiałam. :DDD A Wasze typy?

Gość a nasze typy
umieszczamy na konkretnym topiku już prawie 2 lata :classic_cool:

Gość tak se pisze
heh, daj namiary i w takim razie sorry za zbędny topik :DDD ale ten wklejony tekst po prostu mnie powalił na ziemię ;DDDD

Gość bliska
mnie powala w dyskusjach tekst "dla dobra dziecka" jako argument :)