Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woman12345

nieadekwatne oczekiwania wobec mężczyzn

Polecane posty

Gość woman12345

mam pytanie: czy niektore z Was mają wrażenie, że trafiają na nieodpowiednich mężczyzn, którzy ranią nas. Częśc z takich dziewczyn pakuje sie na nowo w raniące relacje. Z czego to wedlug Was wynika? Może mamy czasami nieadekwatne oczekiwania wobec mężczyzn i wymagamy pewnych rzeczy nie od tych, od których powinnyśmy? Jak duzy w plyw na Wasze decyzje mają relacje rodzinne? Czy zdarza się potem tak, że mężczyzna, ktory zranil przypomina się po czasie? Mi samej dopiero niedawno udalo się pozbyc ze swojego zycia takiego drania. Zapraszam do dyskusji.

Gość jak nic mam racje
my się wszystkie pakujemy w związki z nieodpowiednimi facetami, bo odpowiedni nie istnieją. Wogóle moim zdaniem faceci to ślepa uliczka ewolucji..

Gość Martaaaaaaaaaaaaaa
jak Ci sie udalo od niego uwolnic? bo ja probuje juz rok i nie moge...

Gość woman12345
od początku wiedzialam, ze ma żonę i od razu probowalam go ośmieszyć

Gość woman54321
A mnie sie wydaje że ranimy sie wzajemnie na tysiace sposobów - raz swiadomie, innym razem nie. Co to znaczy nieadekwatne oczekiwania? czy jezeli od faceta wymagasz uczciwości to jest nieadekwatne? Od jednego można a od innego nie? Ta droga prowadzi do lekka paranoicznych wniosków.

Gość 5 lat z draniem
ja mialam do czynienia 5 lat z takim draniem, ranił, rzucał, zdradzal, potem wracał, przepraszał, a ja wybaczałam bo tylko on umiał tak pięnie mówić, tylko on mial taki gest, niby fajny ale drań. dlatego że miał też ta wspaniałą strone pozwoliłam sobie na takie poniewieranie. dziwne, ale to dlatego pewnie ze sama jestem spokojna, od faceta potrzebuje takiego "powera", szalu który poniesie i mnie, dlatego podobają mi sie dranie

Gość szafir
A ja myślę, że my po prostu za dużo czasu poświęcamy na zajmowanie się tym tematem i robimy z niego swój życiowy cel. Jeśli nie będziemy cały czas rozkładać wszystkiego na czynniki pierwsze i zaczniemy zajmować się na równi innymi płaszczyznami życia to i ta się poukłada. Czego i Wam i sobie życzę ;)

Gość woman12345
5 lat z draniem ---> no to wiadomo teraz dlaczego zonaty facet z taką smialoscią i pewnoscia siebie startuje do kolejnej naiwnej...oni wiedza, ze i tak sie im upiecze

Gość 5 lat z draniem
tak czesto jest przeciez, facet zdradza a zona i tak wybaczy,poplacze i wybaczy

Gość Big-Mac
Bo wy nie macie charakteru i nie chcecie nieśmiałego

Gość woman12345
Big-Mac a pocaluj nas wiesz gdzie

Gość lea-i
A mnie sie wydaje że ranimy sie wzajemnie na tysiace sposobów - raz swiadomie, innym razem nie. - to prawda, oby tych swiadomych bylo mniej:O poza tym, skoro wiemy samo co nas boli, to tak trudno pojac co zaboli kogos kto nas kocha? nie sadze. faceci dranie? powiem tak wielu z nich bylo okey, ale niepotrzebnie zmieniali sie pod dany typ kobiet, potem relacje z matka, rodizna i ex zrobily swoje jak moze czuc sie facte skoro kazda mowi, jestes winnny!!! a to nieprawda i warto jak facet bedzie stanowczy;) i rzeknie co mysli, skoncza sie frustrajce blachar przynajmniej a tym samym i rodizny. szczegolnie jak za bardzo za bachara obstaja.

Gość woman12345
a co jesli facet robi uniki i od poczatku jest nie w porządku, bo wie, ze mu się i tak upiecze? mężczyzni nie mają szacunku do kobiet

Gość mnie denerwuje
jak mój facet jedzie ze mną do moich znajomych bo akurat on zamieszkał ze mna u mnie i pyta mojej kolezanki o to czy kobieta powinna w koszuki spac w majtkach.........o kurde ale ja naprawde nie mam słow a jestem już po40 czy kazdy to taki kretyn czy ja jestem stuknięta że sie zdecydowalasm na zamieszkanie p[o 4miesiacach znajomości dzieliło nas 300km

Gość lea-i
robi uniki? hm jak robi, bo wie, ze kiedys angazowal sie a babki mowily nie, to ja to rozumiem, nie cche znow robic cos co sie okaze tym co zwykle ale jak to facet co mu zona wieznie przebacza to samo przez sie.

Gość Big-Mac
Jesteście tylko lalki z którymi można robić co się chce

Gość woman12345
lea-i---> no niestety prawda jest smutna..zycie pędzi, nie ma czasu kogoś poznać :(

Gość lea-i
ycie pedzi, ale jak daje szanse poznania w sensie znamy kogos, kochamy to czemu nie pielegnujemy tego? czemu nie dbamy o wlasne szczescie?

Gość woman12345
lea-i---> ja nie umiem byc z kims kogo nie kocham

Gość lea-i
to samo ja:) i tego sie trzymaj, nie daj sobie wmowic ze o ty to masz wyobrazenia o idelanej milosci ale jedna rada jak poczujesz cieplo to daj komus szanse:)

Gość woman12345
widzisz woman, ja nie mowię duzo - duzo milczę panowie kiedy nie widza reakcji myślą, ze się z nimi zgadzam... a ja tylko patrzę co oni jeszcze wymyślą

Gość lea-i
tacy ludzie to skarby, milczenie ubogaca, sprzyja tworczemu mysleni, pisaniu, muzyki rowniez, wiele by pisac. ja umiem mowic i milczec albo milczec:) i patrze co tez jeszcze kobiety wymysla aby bylo na ich, ale zycie mowi kim one sa, niedlugo chrzciny, ona pewnie sie szykuje i juz zaicera rece i ze teraz to sobe wezmie go na cel:) cwana cwana umie pisac scenariusze, u niej wszystko sie dzieje wedlug teorii, ktore ona wyznaje, wyrachowana baba:P

Gość woman12345
lea-i o kim Ty piszesz teraz?

Gość lea-i
1 czesc o Nim, Tobie;) 2 czesc o sobie, czesciowo o ex, wlasciwie nie ex, panince na noc i blacharze:P 3 czesc o aktulanych poczynaniach tej blachary, on ma ja gdzies ale zeby tak publicznie tez dawal temu wyraz a nie osobiscie ma ja gdzies a publicznie mowi co innego..

Gość woman12345
a ja to juz mam dosc tych chlopow...ja to wszystko pie...ę! o!

Gość lea-i
chlopow tak, ale nie tego Jednego Faceta:))) wlasnie na tym zycie poelga na rozmowie, na spojrzeniu z bku, wtedy nie popelnia sie bledow, tych samych on wystarczy jak ja zdemaskuje i jej powie: umiesz ranic, a ty jakbys sie czula jakby ex byla matka chrzestna dziecka jego sistry? milo by ci bylo? a jesli myslisz ze zyskasz cos tym z mojej strony to mowie ci nie. o i to jest facet stanowczy, wyprzedzil jej myslenie. A znajac twoje zagrywki, wiem ze to kolejan gra, dalabys juz sobie spokoj, miej godnosc kobieto.. o takie cos i to ja zmobilizuje do zycia a nie intryg i wie, co on ma do niej nic:) a jak ona czyty o cenneosci, szacunku i innych to rosnie w puch, gra lzami bo czuje ze jednak cos, tym bardziej ze on zajety ale ona daleko, i cwaniara gra jak moze. mysli ze ma szanse, no i ma islny argumnet mame bebe i siostre. a kilka slowke prawdy? i juz zwinelaby ogon i zajeja sie soba.

Gość woman12345
eee, ja to z trójkatow spieprzam a tenTwoj wozi się z bylą żoną czy dziewczyną?

Gość woman12345
ten Twoj to co s czuje do ex - ja bym zwiala z tego ukladu

Gość lea-i
nie wiem czy ja wozi... wiem, ze jak miala dola, tzn specjalie tak robila to pisala i on ja bral na piwo, no i tulila sie do niego, w rekaw;) swoje zale wypsisuje na gg np miej sere dla wszytskich ale ufaj nie wieleu smiechu warte bo to ona nie jets godna zaufania, to do niej powinno sie miec na dystans. nie ja, wykop z tego trojkata zrobi Ona i to z poteznym huuukiem:)

Gość woman12345
lea ale ona jest ex dziewczyną czy exzoną?