Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka resocjalzacji

CZY BARDZO PRZECIETNA STUDENTKA MA SZANSE DOSTAC SIE NA UJ UZUP .-RES.?

Polecane posty

Gość studentka resocjalzacji

HEJ. jestem przecietna studentka pedagogiki o specjalnosci resocjalizacja. marzy mi sie U niwersytet Jagiellonski ,ale niestety, mimo sredniej z 3 lat-mam 4,08 to egzamin lic zdalam na 3 ... Czy radzicie bym w ogole nie rozbudziala sobie nadziei bo tam przeciez same wybitne jednostki chodza.... Czt warto w ogole probowac..wiem ,ze wiele osob z BARDZO DOBRYMI WYNIKAMI ida wlasnie tam z mojej uczelni m imo ,ze nie robia nic w tym kierunku jesli chodzi o przyszly zawod[ja sie np angazuje w wolontariat itd] .. chcaiaalbym uslyszec wasze zdanie. ... CZY 3 wyklucza pojscie na ta uczelnie??? dziekuje za kazda konstruktywna rade.

Gość studentka resocjali
vv

Gość patatjaka
sprobowac zawsze mozna. mozesz na poczatku byc wolnym sluchaczem a z czasem wskoczyc jak sie zwolni jakis miejsce

Gość no nie wiem...tam raczej
wybieraja sie najlepsi wiec ty raczej nie masz o czym marzyc..

Gość probujbo potem bedziesz zalo

Gość ehhhhhhhh
po co pojdziesz- kompromitować się?? bez sensu. tRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ a teraz naucz sie ozdabiac paznokcie

Gość zrob to co ci mowi serce
mysle ze powinnas sprobowac...a ten ostatni wpis to jakis daremny typek wpisal- ja przez problemy zdrowotne tez mam koncowa ocene 3 z egzaminu licencjackiego i co??????????????????? to nikogo nie przekresla..

Gość byle do przodu

Gość jesli to twoje marzenie
to zawsze możesz próbowac - to nie zaszkodzi a nie ebdziesz potem załować ze nawet nie spróbowałaś. ja byłam po klasie humanistycznej, z matmy 3, a dostałam sie na akademie morską i co lepsze - zawsze byłam noga z matmy , a tam radziłam sobie lepiej niz ci co byli po klasach matematycznych. grunt to chcieć i próbowac. ps swego czasu tez mi sie marzył UJ :) moja kuzynka tam studiowała, ale z tego co wiem, to wujek musiał " posmarować" bo ona to kompletnie była noga, a na koniec okazała sie jedna z najlepszych studentek, nawet na praktyki ja wysyłali.

Gość studentka resocjali
no wlasnie ...dlatego CHCE SPROBOWAC..:) a juz w ogole nie wyobrazam sobiue min tych osob jesli bym sie dostala ze TO TA CO 3 MIALA ..:P no ale chcialabym , chcialabym sprobowac..:)

Gość Mariusz Kołodziejski
Serdecznie zapraszamy do współpracy na zasadzie wolontariatu z integracyjnym Punktem Pośrednictwa Pracy Wolontarystycznej "Centerko" przy Stowarzyszeniu "Pomost" w Łodzi. Wystarczy wypełnić formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie www.pomost.org.prv.pl w zakładce Centerko i odesłać drogą mailową: wolontariat.centerko@op.pl (tel.: 42 6320866)