Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Uleńkaaa

wellaton - KARMELOWA CZEKOLADA

Polecane posty

Witam, czy ktoś z Was używał tej farby. Mam obecnie włosy blond z rozjaśnianymi pasemkami . Chciałam wypróbować jakiś ciemniejszy ( ale nie za bardzo )kolor . Co radzicie ?

Gość odswiezam

Gość odswiezammmmm

Gość uppppppppppp
uppp

Gość przesylkowa
ja kupilam ta farbe ostatnio i troszke boje sie uzyc;) jestem szatynka i nie mam pojecia czy mi cokolwiek wyjdzie, ale boje sie ze bede ruda i bedzie mi z tym nie do twarzy:P mysle ze na twoich wlosach powinno wyjsc idealnie skoro jestes blondynka;)

Też mam tą farbę i też boję sie jej użyć . Bo nie wiem, co wyjdzie, jestem z natury ciemną blondynką , a teraz mam jasne, geste pasemka. A na czubku wlosy w swoim naturalnym kolorze. Marzy mi sie jasny brąż wpadający w rudy. Taki jak na opakowaniu. Mam niebieskie oczy, jasną karnacje i szybko sie opalam I mam piegi. jak myślicie, będzie pasował?

Gość ta pierwsza
ja jestem ciemna blondynka tydziez jasna szatynka:P i taki sam kolorem mi sie marzy jak tobie;) tylko typ urody mam troszke inny...tobie chyba bedzie lepiej pasowal,bo masz jasna karnacje i piegi, bo moim zdaniem idealnie sie komponuje z rudymi wlosami;) ja mam ciemna karnacje i takie zielono-niebieskie oczy...nie wiem czy to dobre polaczenie z tym kolorem:(

Gdzieś czytałam poradę jakiegoś fryzjera, ktory mówił, że ta karmelowa czekolasa pasuje do osób o ciepłej karanacji, ciemnej oprawie oczu i ciemnych oczach. A ja mam niebieskie oczy, nie bardzo jasne, raczej średnie . Kusi mmie żeby położyć sobie ten kolorek, ale sie boje :)

Gość ta pierwsza
no ja mam dokladnie to samo;) kupialm i teraz sie czaje kiedy moge ja zastosowac;) heh ja jednak mam dziwna urode;) karnacja ciemna, ale oprawa oczy juz nie jest ciemna;) ech...no coz;) chyba sprobujemy a jak juz bedzie po to damy sobie znac co z tego wyszlo??:)

To która pierwsza ? juz nawet byłam umówiona z koleżanką , która miała nakładac mi farbę ,ale w ostatniej chwili zrezygnowałam. ALe kusi,kusi... :)

Gość ta pierwsza
ale zobacz ta pani na opakowaniu ma chyba niebieskie oczy a fajnie jej w tym kolorze:) moze wiec nie ma sie czego bac??:) aha jeszcze mam pytanie: czy te kolory sie dlugo trzymaja na wlosach, sa trwale??

Wiesz, to farba, to myslę, że trawałe. Choć jak u fryzjera robiłam sobie pasemka miedziane, też farbą, to po kilku tygodnich nie wiele z nich zostawało. To pewnie zależy od włosów. Szkoda, że nie pisze nikt , kto już robił sobie włoski tym kolorem A ja mam chyba inne opakowanie, bo widzialam w dwóch wersjach. U nie ta pani ma oczy takie jakby szaro-zielone, choć dokladnie nie widać

Gość ta pierwsza
o no faktycznie na takie szare oczy( az poszlam po opakowanie zeby sprawdzic:) ) ja chyba sprobuje jutro:) boje sie co z tego wyjdzie, ale zawsze jak mam obawy to wychodzi dobrze. oby teraz tez tak bylo;) moze napisze jeszcze ktos kto juz farbowal wlosy n ten kolor??

Gość ta pierwsza
o jeszcze mam jedno pytanie;) jak dlugie masz wlosy i czy kupilas jedno opakowanie tej farby ?? wystarczy na ufarbowanie calych wlosow?

Mam długie włosy i kupiłam dwa opakowania. One są dość małe i jedno mogłoby nie starczyć.

Gość a ja nkupilam niedawno taką
farbę tylko odcień MLECZNA CZEKOADA z Wellatonu i też boję się jej użyć:-oA moje obawy wynkają stąd,że obawiam się,że wyjdzie mi krucz czerń(po osttanich doświadczeniach z pallette gdzie zafrabowalm czekoladowym brazem a wyszla mi koszmarn,boardzo mocna czerń:-P)Mam brazowe wlosy,na to blond pasemka,ktore już nieco odrsly,wyblakly i dlatego chcialam sobie zrobić jakiś jednolity brązowy kolorek ale boję się,że zamiast czekoadki na glowie bedę miala kruczą czerń:-oMoże stosowal któraś z Was odcień MLECZNA CZEKOLADA i może powiedziec jaki kolorek wyjdzie?Mam nadzieję,że nie bedzie czarny jak smoła:-(Bardzo proszę o odpowiedź:-)Z gory wielkie dzięki i pozdrawiam🌻

ja mialam wellatonu orzech laskowy i tez sie balam, oddalam mamie. Mam wrazenie, ze te kolry wychodza takie jak obiecuja, nie ciemniejsze.

Gość ta pierwsza
podjelam decyzje;) farbuje po obiadku wlosy;) niech sie dzieje co chce:P

Gość napisz potem jak Ci wyszedl
kolorek:-)Życzę udanego farbowania i pozdrawiam gorąco🖐️

czekam na relacje, ja też farbuje. Na razie położyłam na jedno pasemko, zobaczę jak wyjdzie . Właśnie czekam....

Gość ja pierwsza
no i jak??:) ja wlasnie siedze z tym na glowie;) zdziwnilam sie ze ta farba byla biala:| zadnego koloru praktycznie...nie weim co ona mi zrobi...

a ja juz to zmyłam i wyszło całkiem ładnie :) Właściwie to wyszedł ciemny blond z rudym połyskiem. I miejscami przebijają blond pasemka. Może to dlatego, że trzymałam pół godziny, a nie jak pisalo 40 minut. Ale jestem zadowolona :D a rzadko kolor włosów mi odpowiada. Chyba zacznę go używać częściej zamiast chodzić do fryzjera. Napisz jak u Ciebie efekt Też mnie zdziwił kolor farby. Myślałam, że będzie ciemny. Aha, zużyłam dwa opakowania. Jedno by nie wystarczyło

Gość AAAAAAAAAAAA

Gość ta pierwsza
juz moge napisac;) przepraszam ze tak dlugo;) no jestem troszke ruda:P ale mi sie podoba;) w zasadzie to jest cos takiego jak opisalas wczesniej ulenka;) takie brazowe jasne z posyskiem rudawym;) ale dla mnie to duza zmiana,zawsze bylam farbowana na ciemna czekolade czy inne ciemne brazy;) ale fajnie taka odmiana:)

Gość ta pierwsza
polyskiem* :P przepraszam ze tak pisze;) to przez pospiech;)

Gość adadadsssssss