Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heartbeat

Farbowanie włosów henną.

Polecane posty

Gość Heartbeat

Próbowałyście? Na ile kolor odpowiada temu na opakowaniu? Jak długo sie utrzymuje? Dzieki za wszelkie porady :)

Gość Heartbeat
uppp

Gość Ja1974
ja farbowałam włosy CHNĄ (to chyba nie to samo co henna, bo z tego co wiem to henna jest do brwi...) przez kilka lat. Używałam różnych kolorów ale z palety czerwieni... najczęściej był to burgund. Efekt był niezły, włosy były lśniące i odżywione... natomiast nakładanie chny to inna bajka... jest to taki proszek który rozrabia się z wodą i nakłada jeszcze ciepłe na włosy... pomagała mi mama bo sama nie dałabym rady... nastepnie zawijałam głowę folią i ręcznikiem i chodziłam tak przez 3 godziny... robiłam tak raz na miesiąc, czasami częsciej w zależności ile razy w tygodniu myłam włosy... Szczerze mówiąc za dużo zachodu jest przy nakładaniu i trzymaniu 3 godziny... Jednak kiedy masz czas i chcesz się w to bawić to polecam bo efekt jest niezły i masz zdrowe wlosy (sa to zioła) Ale żeby uzyskać dobry efekt kolorystyczny nie wystarczy nałożenie chny 1 raz... Widać dopiero po kilku razach. To tyle... Pozdrawiam

Gość Heartbeat
Bo ja chce tylko lekko przyciemnić włosy i nie na długo :)