EVcia_22 0 Napisano Czerwiec 11, 2006 Hej! Biorę pigułki Diane 35, słyszalam gdzies ze mozna nie zrobić tygodniowej przerwy i wtedy nie wystąpi krwawienie. Akurat na czas wystąpienia mojego okresu mam wyjazd i zależy mi na tym, by go nie mieć. Powiedzcie mi czy to jest bezpieczne i czy nie bedzie zadnych skutków ubocznych jesli nie zrobie tej przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agata------ Napisano Czerwiec 11, 2006 spookjnie, mozesz tak zrobic, nie bedzie zadnych problemow, ja juz tak zrobilam kiedys, branie tabletek anty przydaje sie w takich sytuacjach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tance_rka Napisano Czerwiec 11, 2006 nie będzie żadnych skutków ubocznych, ja tak nieraz robiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EVcia_22 0 Napisano Czerwiec 11, 2006 Uff!! Dzieki wam bardzo:) a tak przy okazji mam jeszcze jedno pytanko: Czy w czasie tej przerwy jestem zabezpieczona tak samo jak podczas zazywania pigułek? Pytam tak z ciekawości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siqo Napisano Czerwiec 11, 2006 A ja miałam skutki uboczne.. takie, ze w dniach, w których powinien wsytąpic okres/a nie wystąpił bo brała juz drugie opakowanie pod rząd/ zwijałam się z bólu i miałam mdłości...Gorzej niż przy okresie.. Także kwestia indywidualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach