Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaa20

czy FACET podczas sexu moze rozpoznac czy dziewczyna bytła dziewica czy nie??

Polecane posty

Gość ankaaaa20

Gość ankaaaa20
nie po prostu jestem tego bardzo ciekawa czy chłopak czuje błone, czy umie rozpoznac ze jest dziewica nawet jesli ona mu nie powie nic o swoim dziewictwie wczesniej

Mój poznał, bo i szło ciężko i cierpienie mimowolnie na twarzy widział i krew się polała i.... Był w szoku, bo nie wiedział. I jeszcze w dodatku musiałam za niego wyjść za mąż, bo się zakochał. Może Twój też zauważy...

Gość ankaaaa20
ale przeciez nie kazdej leci krew, wczesniej na forum dziewczyny mówiły ze nawet sama dziewczyna jak przerwie błone poprzez uzywanie tamponów moze nie połapac sie ze ja przerwała!! to chłopak na pewno wie czy to dziewica była czy nie??

Gość ankaaaa20
do "zagubiona" a mówiłas mu wczesniej ze jestes dziewica?? czy on nic nie wiedział?? i co mocno przestraszył sie?? mówił cos?? a moze wolałby zebys nie była dziewica skoro sie nie pytał?? jak to jest?? pliss odpowiedz szczerze..to wazne dla mnie...

Gość ________________
ja tam nie wiem, czy umie. w moim przypadku nie bylo krwi, nie czulam, zeby cos pekło. tylko bolalo jak cholera. dopiero po ktoryms stosunku byla krew, wiec pewnie za pierwszym razem nie przebil do konca blony. jak widzisz roznie to bywa... moj po prostu mi wierzyl :) pozdrawiam

tak nie kazdej leci krew ale jak ma doswiadczenie to sie polapie. NIE przejmuj sie!!!!!!! Spadam bo dzis u mnie jest koncert ale to nie jest najwazniejsze tylko piwo za 1 zl!!!! jakas promocja czy co, miasto za wszystko placi. Trzymajcie sie Pozdrowionka!!!

Gość elka 336
Przed moim pierwszym razem poszłam do kobiety ginekologa, która badała mnie małym wziernikiem. Mimo tego mojemu chłopakowi nie było łatwo, (dziewictwo straciłam przy drugim podejściu) bardzo mnie bolało, ale krwi nie było.

Do anka: nic nie mówiłam, bo uważałam, że to nieważne. On sie nawet nie spodziewał. Zorientował sie dopiero w trakcie rozdziewiczania. No i wtedy to, że byłam dziewicą chyba dodatkowo sprawiło, że się zakochał wprost niemożliwie. A teraz - jako mój ślubny wydziera się, żebym przestała się w tej chwili erotumanić w internecie, tylko przyszła do niego, bo mu już od godziny stoi...

ODP. JUZ NA TO PYTANIE NA INNYM TOPIKU WIĘC PRZENOSZĘ;) owszem jeżeli partner miał juz kogoś przed tobą to odczuje różnicę po pierwsze będzie to widać po twoim zachowaniu ,jesteś nie doświadczona i pierwsze ruch będą nieporadne..a w środku tez sie to czuje ..większość dziewczyn odczuwa ból więc nie pozwolisz mu od razu wejść..tylko powoli u innych występuje także krew..a więc jest to wyczuwalne...a twoje obawy naprawdę są nie potrzebne przecież chcesz iść do łóżka z osobą która cię kocha

Gość wyżej.....
:)

Gość sufler18
zagubiona - powiedz mu że cierpienia wyszlachetnia

Gość wyżej.....
nie cierpienie, tylko tęsknota. Skąd wiesz.....? :D :D :D

Gość adii
No właśnie -moja dziewczyna twierdzi, że była dziewicą a ja rozdziewiczyłem ją palcem. Nie chce mi się trochę w to wierzyć, bo przede mną było dwóch, którzy w nią wchodzili (tylko na chwilę) i czterech którzy robili jej palcówkę. Czy możliwe jest to, że po tym była jeszcze dziewicą??. Dzięki za odpowiedzi

Gość adii
tak, ale wykonali tylko parę ruchów

stary trudno powiedziec, pewnie juz nie byla dziewica, nie martw sie. pozdro:)

Gość b737
zdecydowanie nie

Gość lalalalalalallalalalalalalalal
czterech po jednym palcu, czy jeden cztery palce??

Gość BOBB
może, ja zawsze poznaję

Gość Grecka kawa
to nie jest reguła. ja np. przy 1 stosunku byłam dziewicą ale facet się nie poznał. nawet nie było krwawienia. dopiero przy drugim facecie pękla błona i było krwawienie :) drugi raz bylam dziewicą :) dla kolejnego :)

Gość Grecka kawa
Adi, to jak w nią wchodzili choćby na krótko to przecież nie jest dziewicą! a błona jest, do czasu pierwszego porodu, kobieta ma błonę, tylko lekko naderwaną, dlatego później już nie krwawi bo jest szersza!

Gość adii
a czy nie jest przesadą, jeśli dziewczyna uparcie twierdzi że była dziewicą, fakt wchodzenia w nią nie miał znaczenia, a robienie palcówki po kilku dniach znajomości (niezobowiązujacej) nie przesądza o tym że wszystko chciałaby oddac temu jedynemu??

każdemu tylko trochę a jednemu wszystko? jeśli wkładali to wkładali przed błonę bo ona jest u samego wejścia, inaczej się nie da. wg mnie żadna z niej dziewica, choć nie odbyła normalnego stosunku i może nawet błonę jeszcze ma, bo nie zawsze ona ulega naruszeniu po włożeniu członka, jednak wg moich kryteriów nie jest dziewicą, to ten jej wkładał, to tamten sobie zamoczył, jeden członka, inny palce, to ma być dziewica?

Gość adii
no właśnie, żadna z niej dziewica, ale skoro jest taka uparta to niech jej będzie ;-)

Gość selekcjoner tematów
to właśnie temat na dziś ....