Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaa20

czy FACET podczas sexu moze rozpoznac czy dziewczyna bytła dziewica czy nie??

Polecane posty

Gość aniaaaaaaa
co masz do zaoferowaniaaaaaaaa

Gość henk1
Witaj Jezeli ma leb na karku to wyczujé to wlasná glówká czlonka,ale nie moze sié napalac bo nie zdázy wlozyc a juz mu trysnie. Ale ogólnie mówiác facet jest w stanie ( doswiadczony )stwierdzic czy ma doczynienia z dziewica czy nie. Wystarczy,ze bédzie wkladal bardzo powoli i wyczuwal przejscie to napotka na przeszkodé a jezeli bédzie pod lekkim wplywem alkoholu to nie zauwazy nastépstwa ( lekkiego krwawienia i drobnej nie duspozycji partnerki,bo brzebicie blony w wiekszosci boli i pozostawia nie mile wspomnienia )bédzie zadowolony,ze dziewczyna mu nic nie wypomknéla a w wiékszosci nie zdázamy z wlozeniem i juz jest ten wytrysk,no cóz nikt tego nie pamiéta jedynie ten pierwszy pocalunek to pozostaje w pc

Najprościej błonę zauważa się lub nie podczas seksu oralnego. Można zaobserwować czy był poprzednik, jego nieporadność, lub też że był on fachowcem :) O dziewictwie i rozdziewiczaniu można pisać wiele. Ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie. Już nie dziewica może okazać się najwierniejszą kobietą na świecie. Może się równie dobrze okazać, że dla kobiety której się tej przypadłości pozbawiło, będzie się pierwszym i to nie najbardziej cenionym egzeplarzem. Adii, daruj sobie tą dziewczynę. Nie dlatego, że nie jest dziewicą (bo to oczywiste) ale że nie może się zdecydować czy nią jest.

Gość adii
hmmm, seks oralny, mówiła że robi to po raz pierwszy, ale zrobiła to naprawdę wyśmienicie, kurka chyba coś to znaczy....

Gość blondboard
Nie rozumiem jak można uprawiać seks nie rozmawiając wcześniej o swoim doświadczeniu!!! Jak można nie powiedzieć że jest się dziewicą?! Każdy normalny zdrowy facet to doceni, a jak nie doceni to nie jest normalny. A co do tematu to ja czułem opór błony, krwi było mało, poza tym można zajrzeć i na ogół widać błonę.

Gość gość
Ja straciłam cnote podczas okresu :P