Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judytaa

jestem z Nim a mysle o innym

Polecane posty

Jestem z nim 2 lata... juz ktorys raz zdarza mi sie cos takiego ze zaurocze sie innym chlopakiem - do niczego zlego nie dochodzi - poprostu czesto o nim mysle , chce go widziec ... po 2 tyg zauroczenie mija i potrafie sie opamietac ... Ale czy to normalne , czy to w porzadku? wam tez sie cos takiego zdarza ?? nie wiem co myslec na ten temat

Gość bbbu
to przykre...

Gość loli24444
to oczywsite ze nie kochasz swojego chlopaka:)

Gość loli24444
oczywiste mialo byc;)

Gość mariannna
jestescie glupie strasznie Judytko..mnie tez sie tak czasem zdarza i nie wiem , co o tym myslec :( tez jestem od dwoch lat..

Gość mariannna
wydawalo mi sie zawsze, ze cos ze mną musi byc nie w porzadku. ale kocham swojego faceta, jestem z nim tyle czasu. Mysle, ze to moze jest w nas jakas tendencja, to nowosci, zeby cos sie dzialo...a potem ten entujazm mija. Moze strach przed uwiązaniem sie jednej osoby..sama nie wiem

Gość TO IDIOTYZM
to sie nazywa charakter szmaty

Gość mariannna
aha, czyli jak się pomysli o jakimkolwiek innym facecie, to jest sie juz szmatą? tak?

Gość TO IDIOTYZM
nie jak jest sie z kims 2 lata i coraz zadurza sie w innym na pare dno to wtedy jest szmata--------------------------jak ty!!!

Gość mariannna
nie zadurza, a jedynie się myśli o innym mężczyźnie. a więc to już jest szmacenie? jak sądzisz?

Gość tez tak mam
i mysle ze wiele osób tak ma a Ci co tak pyskują nawiecej i wyzywają innych od szmat to pewnie najwieksi dewianci

Gość TO IDIOTYZM
albo po prostu normalni uczciwi ludzi ktorzy jak juz z kims sa to tylko ta osobe kochaja i nie podobaja sie inni czy na moment czy na dluzej

nikt tu nie mowi o randkach potajemnych ani sexie ... poprostu o samych myslach a to chyba jeszcze nie jest nic zlego... niektorych wypowiedzi w ogole nie rozumiem

Gość mariannna
własnie ja tez nie rozumiem, chcecie wmówic, ze każda dziewczyna która choć w myslach ma innego faceta na kilka chwil to szmata. Twierdzicie tez ze jak sie kocha tą drugą osobę, to nawet przez moment nie mysli sie o nikim innym. A to jak idziecie na Mszę Świetą, to 100% waszego umysłu jest włączona w liturgię po przekroczeniu progu świątyni.

Gość smutaskowoToja
a ja niektorych zachowani i mysli nie rozumiem....mysli to tez nie zlo???same czyny???--------judytaa

ja nie chce nikogo zdradzac bo kocham swojego faceta i wiem ze nikt tyle nie robi dla mnie co on. On naprawde mnie kocha a ja jego... Czasem zdarzy sie ze ktos swa uroda oczaruje mnie :)) i mysle o nim przez jakis czas wiec co w tym zlego ... skoro wiem ze i tak nie zostawie swojego faceta ... Przeciez nie moge np Jemu zabronic patrzenia na inne dziewczyny bo moze akurat jakas sie mu spodoba ...

Gość mariannna
chodzi mi o to, ze nie mozna przejsc cale zycie nie zwracajac kompletnie na nikogo uwagi. jak slepiec. kiedy dziewczyna jest z facetem kilka lat i czasem zdarzy się jej spotkac z przejawem meskiego zainteresowania, innego niz jej facet, wtedy jest zaciekawiona, zastanawia ją to i dlatego o tym mysli. a czlowiek ma tak dlugie zycie, ze spotyka wielu ludzi na swej drodze, ktorzy mają rozny wplyw na czlowieka. ja bez mojego faceta bylam kilka tygodni temu na jakims grillu, poznalam tam goscia, z ktorym mi sie swietnie gadalo o tym, czy o tamtym. gfrill się skonczyl, a ja wciaz mialam w pamieci milo spedzony grill. i milego chlopaka. i tyle. czy to grzech ? jestem szmata?

Gość ja jestem tu
a aj nie mam takiego problemu bo moj facet widzi tylko mnie dla niego jestem jego boiginia a on moim bogiem dla mnie

Gość mariannna
ja jestem tu jak dlugo ze sobą jestescie?

Gość ja jestem tu
ponad 3,5 roku

Gość ja jestem tu
jestem pewna ze to bedzie trwac jeszcze dlugo...ale to napewno zalezy od typu czlowieka ja spotkalam taki ktory mi odpwiada a on we mnie znalazl to samo

nie chce tu krakac ale zazwyczaj gdy sie jest tak w 100% pewnym uczuc drugiej osoby to z czasem sie mozna rozczarowac , bo akurat nigdy nie mozna byc niczego pewnym , a przeciez Twoj chlopak to tylko czlowiek - a bladzic to rzecz ludzka... Moze jestes zbyt pewna... obys nigdy nie zalowala

Gość ja jestem tu
nie jestem z byt pewna!!!wiem co pisze bo go znam. skoro ty myslisz czasem o innym to nie znaczy ze inni tez musza..ludzie są różni

nawet na tym \"wspanialym i cudownym\" mozna sie rozczarowac... zycie jest dlugie...

Gość SPAĆ...........
nie oceniaj ludzi swoimi kategoriami

Gość SPAĆ...........
zazdrościsz jej czy co??????????????????????????? ma pozadnego chlopa i ona tez pożądna!!!!

Gość kamolek
nie ma ideałów