Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

DO KOBIET bioracych tabletki-ZWYMIOTOWALAM jak sie ZACHOWAC?

Polecane posty

zawsze biore tabletki we wtorek a odstawiam w poniedzialek,przyjmuje o 18 codziennie,dzisiaj wzielam rowno o 18 a o 18.45 zwymiotowalam. wzielam druga ale czy teraz mi sie wszystko przesunie? dostane okre dzien wczesniej ale jak z antykoncepcja? kiedy moge sie bac i nie wspolzyc? bardzo chcialabym zachowac moj cykl taki jak zawsze czyli zaczynac opakowanie we wtorek. wezme ostatnio tabletke w niedziele a zwykle ostatnia jest w poniedzialek..co robic? i jak z zachowaniem antykoncepcji?

Gość odpowiedź
możesz wziąć następną tabletkę z nowego opakowania i wszystko będzie ok, tzn. cykl zostanie zachowany podobnie jak, że tak powiem, "własności antykoncepcyjne".

ale to znowu bedzie jakos nie tak po kolei... pogubie sie wtedy...a teraz nie bede zabezpieczona??

Gość odpowiedź
no będziesz zabezpieczona. i nic sie w zasadzie nie zmieni. to tylko takie małe oszustwo dla organizmu. ale później możesz zacząć normalnie brać.

Gość też
Przejdż na foum ANTYKONCEPCJA - POMÓZCIE!!! Pisza tam o tym że nie ma się orgazmu bo może ma się "kupke w pupce" normalnie takaporażka że szok!!!

\"tez\" no porazka i to straszna...czyli tak : ostatnia tabletke biore w niedziele nie tak jak zwykle w poniedzialek bo zabraknie jednej ;) i wszystko bedzie ok? 8 dni przerwy zamiat 7? Boze ale ja ciemna jestem,przepraszam ale sie pogubilam!

Gość odpowiedź
dokładnie tak.

ok,dzieki za odpowiedz..ale jak dojdzie do czegos to sie zabezpiecze! buziaki!

Gość odpowiedź
rozsądna decyzja :) pozdrawiam.