Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruszynnka

Co Mam Zrobic ???

Polecane posty

Gość Kruszynnka

Przez neta poznalam super faceta... jest rok mlodszy ... mieszka w Bostonie a ja w Vancouver w sumie nawet nie daleko ... ma do mnie przyleciec 2 lipca ... ale jak z nim rozmawiam to jest ok ale on nie pokazuje tego ze mu na mnie zalezy ... woli isc sie przejsc niz ze mna pogadac ... dzisiaj w ogole zadnego sygnalu mi nie dal ani nic ... jak on nic nie pokazuje ze mu zalezy to bardziej wpadam w dolki ... nie wiem czy poczekac az przyleci do mnie i zobacze jaki on jest naprawde ... a jak jest super i on tez powie to samo a pozniej poleci do siebie i znowu to samo bedzie ? nie wiem co mam robic ....

Gość Kruszynnka
No nikt mi nie pomorze ? plisssssssssss !!!!

Gość To wcale nie facet
To stara tłusta murzynka na emeryturze. Nudzi się :)

Gość ja ja ja
Spokojnie Kruszynko, przyjedzie to zobaczysz co i jak!!! Moze akurat okaze sie, ze to ten jedyny!! A jak nie?? To good-bye i juz!! :) Mozecie przeciez byc kumplami!!!

Gość Kruszynnka
no w sumie tak ale ja bym chciala juz miec chlopaka na stale ... no ale jak nie pokazuje ze mu zalezy ... na poczatku bylo super dzwonil do mnie duzo gadalismy pisal meski a teraz nic... od wczoraj sie nie odezwal !!! i juz sama nie wiem ja mu pierwsza dzisiaj sygnala nie dam ... zobaczymy !!

Gość ja ja ja
Moze nie ma czasu, moze nie moze, a moze nie chce... Byc moze poznal kogos innego... wszystko jest mozliwe! Ale badz cierpliwa i pamietaj, ze nic na sile!!!

Gość Kruszynnka
to jest najgorsze ze ja jestem wrazliwa na wszystko ... niecierpie czekania itd ... to ze nie ma szasu wyslac sygnala to przesada !!! on mi tak wyznawal milosc ze szok ... tez mowil zebym nie byla o niego zazdrosna bo niepotrzebnie ... i przez takie glupie klotnie sie klocimy a on szybko sie wkurza ...

Gość Boby Brown
"iść sie przejść" ?? :O

Gość Kruszynnka
przejsc sie na spracer rozumiesz ...

Gość Kruszynnka
A co zrobic zeby byl zazdrosny o mnie ? moze jakas podpowiedz :)